Anasayfa /  Spor /  Futbol

Türkiye - Rusya maçını canlı yayınlayacak kanal belli oldu!

Türkiye - Rusya UEFA Uluslar Ligi maçı hangi kanalda yayınlanacak? Uzun süredir yayıncısı bulunmayan ve son ana kadar da hangi kanalda yayınlanacağı belirsizliğini koruyan Türkiye - Rusya maçının kanalı belli oldu. Türkiye - Rusya mücadelesi, Şenol Güneş Spor Kompleksi Medical Park Stadı'nda oynanacak ve saat 21:45'te başlayacak. Türkiye - Rusya maçını hangi kanalın yayınlayacağına dair tüm detaylar haberimizde...

Abone ol
Abone ol 07 Eylül 2018 21:50

UEFA Uluslar Ligi'nde oynanacak Türkiye - Rusya maçının Türkiye'de hangi kanalda yayınlanacağı en sonunda belli oldu. Yapılan görüşmeler sonrası Türkiye - Rusya maçının yayınlanacağı kanal netleşti.

TÜRKİYE - RUSYA MAÇINI HANGİ KANAL CANLI YAYINLAYACAK?

Türkiye - Rusya UEFA Uluslar Ligi maçı, TRT'den canlı olarak yayınlanacak. Uzun süredir hangi kanalda yayınlanacağı belli olmayan Türkiye - Rusya maçı için, TRT devreye girdi ve naklen yayın hakkını satın almak için girişimlerde bulundu.

Türkiye - Rusya UEFA Uluslar Ligi maçından yaklaşık 2 saat önce, TRT ile UEFA yetkilileri bir araya gelerek naklen yayın konusunu görüşmeye başladılar.

Yapılan görüşmelerin ardından, Türkiye - Rusya maçını TRT'nin yayınlayacağı kesinleşti.

Trabzon'da, Şenol Güneş Spor Kompleksi Medical Park Stadı'nda oynanacak Türkiye - Rusya UEFA Uluslar Ligi maçı, saat 21:45'te başlayacak.

TÜRKİYE'NİN RUSYA 11'İ BELLİ OLDU

Öte yandan A Milli Futbol Takımımızın Rusya karşısında sahaya çıkacağı 11 de belli oldu.

Milliler sahaya; Serkan Kırıntılı, Şener Özbayraklı, Serdar Aziz, Çağlar Söyüncü, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topal, Okay Yokuşlu, Yusuf Yazıcı, Cengiz Ünder, Hakan Çalhanoğlu, Cenk Tosun 11'i ile çıkacak.

Türkiye - Rusya maçı canlı izle


Yorumlar