Anasayfa /  Spor /  Futbol

Temsilcilerimiz kritik maçlara çıkıyor fakat yayın yok!

Temsilcilerimiz Beşiktaş, Fenerbahçe, Akhisarspor UEFA Avrupa Ligi'nde kritik maçlarına çıkıyor. Daha önce yaşanmış yayın krizlerinde TRT'nin devreye girmesiyle son anda çözülmüş ve temsilcilerimizin maçları TRT ekranlarından izleyicilerle buluşmuştu. Bugün de Fenerbahçe, Beşiktaş ve Akhisarspor Avrupa Ligi'nde kritik maçlara çıkıyor ve yine taraftarlar bir yayın krizi ile karşı karşıya. Oynanacak olan maçların henüz yayınlanacağı kanallar netlik kazanmış değil. Belli olur olmaz temsilcilerimiz maçlarının hangi kanalda olduğunu Trhaberler olarak sizlerle paylaşacağız...

Abone ol
Abone ol 20 Eylül 2018 02:26

UEFA’nın 2 numaralı organizasyonu olan Avrupa Ligi’nde 2018-2019 sezonunda bu sezon ülkemizi Beşiktaş, Fenerbahçe ve Akhisarspor temsil edecek. Bugün oynanacak olan kritik maçların yayınlanacağı kanallar henüz belli değil fakat konuyla ilgili görüşmelerin sürdüğü ve muhtemelen maçların beIN Sports’tan yayınlanacağı öğrenildi. 

 UEFA Avrupa Ligi’nde Türkiye’yi temsil eden Fenerbahçe, Beşiktaşi ve Akhisarspor gruplarındaki ilk maçlarına çıkacak. İlk olarak saat 19.55’te Beşiktaş ve Akhisarspor sahne alacak. Beşiktaş Norveç ekibi Sarpsborg’u konuk ederken Akhisarspor ise Rus futbolunun yükselen ekiplerinden FK Krasnodar’ı konuk edecek. Daha sonra bir diğer temsilmiz Fenerbahçe saat 22'de deplasmanda Hırvatistan’ın Dinamo Zagreb takımına konuk olacak. Maçların yayınlanacağı kanalın belli olmaması akıllara daha önce yaşanan maçlarda Beşiktaş ve Galatasaray maçlarını getirdi. Beşiktaş maçlarında yaşanan krizi TRT devreye girerek yayın haklarını son anda alarak taraftarlarla buluşturmuştu. İddialara göre maçların beIN Sports’tan yayınlanacağı öğrenildi. Gün içerisinde yaşanan yayın krizinin çözülmesi bekleniyor. Temsilcilerimizin Avrupa Liginde oynacağı maçların yayıncı kuruluşu ve kanalları belli olur olmaz sizlerle trhaberler olarak paylaşacağız.  (TRHABERLER / MEHMET MERT ALTINUÇ)

Temsilcilerimiz Fenerbahçe, Beşiktaş ve Akhisarspor'un maçları saat kaçta, hangi kanalda gibi soruları arayan taraftarlar için takımlar hakkında bilinmeyenlerle birlikte derledik. İşte takımların maç önü bilgileri... Aşağıdaki linklere  tıklayarak tüm bilgilere ulaşabilirsiniz.

Beşiktaş - Sarpsborg maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Akhisarspor - Krasnodar maçı saat kaçta ,hangi kanalda?

Dinamo Zagreb - Fenerbahçe maçı saat kaçta, hangi kanalda?


Etiketler yayin krizi
Yorumlar