Anasayfa /  Spor /  Futbol

Süper Ligde son 7 haftaya girilirken heyecan dorukta! İşte son durum...

Başakşehir, Konya engelini de aştı. G.Saray kupada takıldığı Malatyaspor’u ligde affetmedi. Şampiyonluk iddiasını sürdürdü. Beşiktaş, ligin flaş ekibi Rize’yi gole boğdu. Ljajic-Güven ikilisi Karadeniz’de resital sundu. Fenerbahçe, Ankaragücü’ne takıldı, şimdi Galatasaray derbisiyle moral bulma peşinde. Trabzonspor, formda hücumcusu Nwakaeme ile güldü.

Abone ol
Abone ol 10 Nisan 2019 09:31

Başakşehir, Konya engelini de aştı. G.Saray kupada takıldığı Malatyaspor’u ligde affetmedi. Şampiyonluk iddiasını sürdürdü. Beşiktaş, ligin flaş ekibi Rize’yi gole boğdu. Ljajic-Güven ikilisi Karadeniz’de resital sundu. Fenerbahçe, Ankaragücü’ne takıldı, şimdi G.Saray derbisiyle moral bulma peşinde. Trabzonspor, formda hücumcusu Nwakaeme ile güldü. Türkiye’nin iki güzide kulübü Bursa ve Göztepe ise ateş hattında can çekişiyor

RİZE'DE BEŞİKTAŞ KASIRGASI



Cimbom Başakşehir'i takip ederken, Beşiktaş da Şampiyonlar Ligi bileti için Galatasaray'ın peşini bırakmıyor. Siyah- beyazlılar, ligin flaş ekibi Rize karşısında gol şov yaptı. 7 gollü zaferin mimarları olan Ljajic-Güven ikilisine Kral Burak Yılmaz ve stoper Vida eşlik etti. Özellikle Sırp maestronun 2 gol, 3 asistlik performansı görülmeye değerdi. Genç Güven de oyuna sonradan girip son 20 dakikadaki hat-trick'iyle hocası Şenol Güneş'e, "Bana güven" mesajını verdi. Son 9 maçta 5 gol yiyen Rize ise Beşiktaş kasırgasına şaştı kaldı. Kara Kartal şimdi, Vodafone Park'ta Başakşehir önünde bu farklı zaferi perçinlemenin peşinde olacak.



NWAKAEME VARSA SORUN YOK



Trabzonspor, milli aradan güçlü döndü. Karadeniz Fırtınası, Avrupa iddiasını sonuna kadar kovalayacağının mesajını Antalyaspor karşısında verdi. Tabii ki sahnede yine gençler ve Nwakaeme vardı. Nijeryalı yıldız, takımına beraberliği getiren golün altına imza atarken, 3. golde Olcay'a yaptığı asist, gözlerin pasını sildi, izleyenleri mest etti. Genç Murat Cem'in sonucu belirleyen usta işi golü de görülmeye değerdi. Yangın yerine dönen alt tarafta ise Göztepe'nin evinde Akhisar'a yenilmesi dengeleri alt üst etti. Paşa'ya kaybeden Erzurum son sıraya indi. Alanya'ya mağlup olan Bursa'da ise fatura Samet Aybaba'ya kesildi.



ZİRVEDE BU HAFTA YANGIN VAR



Süper Lig'de birbirinden keyifli maçlar oynanmaya devam ediyor. Lider Başakşehir, zor gibi görünen Konyaspor virajını kolay geçti. Malatya'yı devirip kayıp bekleyen Galatasaray'a paye vermedi. Cimbom, kupada takıldığı renktaşına bu sefer ligde sürpriz yapmasına izin vermedi. Fenerbahçe, Eryaman'da ligin en yaman takımlarından Ankaragücü'nden 1 puanı en formda ismi Hasan Ali'yle koparttı. Sarı-lacivertliler, çok gol kaçırdığı maçta kaleci Altay'ı geçemedi. Zirvede ise bu hafta derbi ateşi yanacak. Fenerbahçe-Galatasaray ve Beşiktaş-Başakşehir maçları şampiyonluk yarışında işin rengini değiştirebilir.


Yorumlar