Anasayfa /  Spor /  Futbol

Spor Toto Süper Lig'de günün önemli gelişmeleri! İşte Süper Lig Gündemi...

Spor Toto Süper Lig takımlarında yaşanan önemli gelişmeleri ve dikkat çekici olayları sizin için derledik. İşte Süper Lig'de öne çıkan detaylar...

Abone ol
Abone ol 05 Nisan 2019 09:21

Spor Toto Süper Lig takımlarında yaşanan önemli gelişmeleri ve dikkat çekici olayları sizin için derledik. İşte Süper Lig'de öne çıkan detaylar...

KAYSERİLİ NİNJA VARELA!

Sivas maçının hazırlıklarını sürdüren Kayserispor'da yüzler gülüyor. Sarı-kırmızılıların tecrübeli golcüsü Varela'nan salonda yaptığı hareketler 'Ninja Warriors' (Ninja savaşçısı) başlığı ile paylaşılırken, görüntü sosyal medyada 7 bin 500 kişi tarafından beğenildi.



GENÇERLER, İLK KEZ DERBİDE

Sivas ile Kayseri arasında oynanacak 'Anadolu derbisine' Koray Gençerler atandı. Manisa bölgesi hakemi Gençerler, bu sezon ilk kez Sivas ile Kayseri'nin maçlarını yönetecek. Gençerler, Sivas'ın ve Kayseri'nin maçlarında VAR ile 4. Hakemlik görevlerinde bulundu.



ŞAMPİYON LİGE DÖNDÜ

Kupada Ümraniye'yi 1-0 yenerek rövanş için büyük avantaj sağlayan son şampiyon Akhisar, lige konsantre oldu. Düşme hattındaki Göztepe ile kritik bir maça çıkmaya hazırlanan son sıradaki Akigo, kupa zaferinin moraliyle ligde kurtuluş meşalesini yakmaya çalışacak.



KASIMPAŞA'DA ÇIKIŞA GEÇECEĞİZ

Milli arayı Antalya'da kampta geçiren ateş hattındaki Erzurum, Kasımpaşa'ya bilendi. Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, "Kalan 8 haftada birlikteliğe ihtiyacımız var. İnşallah Kasımpaşa maçıyla iyi bir çıkışın başlangıcını yaparız" dedi.




Yorumlar