Anasayfa /  Spor /  Futbol

Spartak Moskova Sevilla maçı Canlı izle - Şifresiz Canlı Maç izle

Spartak Moskova Sevilla maçı Canlı izle - Şampiyonlar Ligi maçları canlı izle. Şampiyonlar Ligi – Spartak Moskova Sevilla arasındaki Futbol karşılaşmasını trhaberler spor sayfamızndan canlı takip edebilirsiniz. 17 Ekim 2017 tarihindeki karşılaşmanın başlama saati 21:45. Canlı sayfamızda tüm önemli gelişmeleri takip etme şansına sahipsiniz. İşte Spartak Moskova Sevilla maçı Canlı izle - Şampiyonlar Ligi maçları canlı izle

Abone ol
Abone ol 17 Ekim 2017 14:39

Spartak Moskova Sevilla maçı Canlı izle - Şampiyonlar Ligi maçları canlı izle. Şampiyonlar Ligi – Spartak Moskova Sevilla arasındaki Futbol karşılaşmasını trhaberler spor sayfamızndan canlı takip edebilirsiniz. 17 Ekim 2017 tarihindeki karşılaşmanın başlama saati 21:45. Canlı sayfamızda tüm önemli gelişmeleri takip etme şansına sahipsiniz. İşte Spartak Moskova Sevilla maçı Canlı izle - Şampiyonlar Ligi maçları canlı izle



Teknik direktörler Massimo Carrera ile Eduardo Berizzo arasındaki bu mücadelede kazanan kim olucak? Cevabını canlı anlatım sayfamızdan bulun!

Spartak Moskova ile Sevilla FC arasındaki bu karşılaşma için siz de oyunuzu kullanın! Kim kazanacak? Ayrıca maçtan önce futbol sayfamızdan bu iki takıma dair haberlere ve puan durumuna da göz atın.

Maç öncesi Spartak Moskova ve Sevilla FC istatistikleri için detaylı profillerini görüntüleyin. Futbol kategorisindeki haberler, fikstür, puan durumu ve maç sonuçlarına göz atın.



UEFA Şampiyonlar Ligi’nde 3’üncü hafta maçları bu akşam oynanacak 8 maçla başlıyor. İlk 2 haftada oynanan 32 maç, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde 3’üncü hafta maçları için beklentileri arttırdı



E Grubu: Dengeler her an değişebilir



Liderin 4, sonuncunun 1 puana sahip olduğu haftada alınacak sonuçlara göre sıralama tamamen değişebilir. Liverpool, Maribor deplasmanında 3 puan arayacak. İlk 2 maçında 40 şut atıp 3 gol bulabilen Liverpool, 2 puan ve averajla ikinci sırada, Maribor ise 1 puanla son sırada yer alıyor. Grubun diğer maçında Spartak Moskova evinde Lider Sevilla’yı ağırlıyor. 4 puanla grubun lideri konumundaki Sevilla bu maçı da kazanırsa gruptan çıkma adına büyük bir adım atmış olacak. 2 puan ve averajla üçüncü sırada yer alan Spartak Moskova’ysa en az 1 puan koparmanın peşinde.





AZ TV CANLI İZLE

Az TV, tıpkı Türkiye'de TRT 1'in olduğu gibi Azerbaycan'da yayın yapan ilk canlı TV kanalıdır. 1955 yılında yayına başlayan kanal, Azerspace uydusundan yayın yapmaktadır. Uefa Avrupa Ligi ve Şampiyonlar Ligi maçlarının yayınlarının yapıldığı kanalda bir süre HD yayın denenmiş olup başarılı olunamadığı görülmüştür. Bu yüzden HD olarak değil yayınlarına SD olarak devam etmektedir. İdman TV ve Medeniyet TV ile aynı şirkete aittir. Kesintisiz canlı olarak sitemizden izleyebilirsiniz.

Nasıl netten izleyebilirim? : Az TV Canlı Yayın, Az TV İzle ve Az TV Canlı Mobil gibi kelimelerde tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Az TV Frekans Bilgileri

Uydu -> Azerspace 1, Frekans -> 11175 Mhz, Polarizayon -> Yatay (H), Sembol Oranı -> 27500, FEC -> 5/6 Kanal türüAzerbaycanÜnvanAzərbaycan TeleviziyasıYayın MerkeziBaküWebhttp://www.aztv.az/E-mailwebmaster@aztv.azTelefon+994 12 4923807AdresAZ1011, Bakı şəh., M.Hüseyn küç., 1

İnternetten idman TV canlı izle ve İdman TV frekans bilgileri



Azeri televizyon kanallarından İdman Tv frekans bilgileri ve canlı izleme detayları ile dilediğiniz yayına ulaşmak çok kolay!



Tüm dünya üzerinde yayını bulunan Azerbeycan televizyon kanallarından olan İdman Tv, canlı maç yayınları ve spor programları ile sporseverlere diledikleri programa erişim imkanı sağlıyor. Özellikle Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi maçlarını şifresiz ve canlı izleme imkanı veren İdman Tv’ye erişim ise çok kolay. 

İdman Tv Frekans Bilgileri!

 Azerbaycan merkezi kontrolü ile yayın akışı sağlanan İdman Tv’ye, Türkiye’de AzerSpace uydusu üzerinden erişim sağlanmaktadır. Özellikle son zamanlarda karşılaşmaların şifreli yayınlanmasının ardından, İdman Tv seyircinin önünden şifre engelini ortadan kaldırarak, canlı yayın imkanı sunuyor.

Yayın akışına şifresiz erişim sağlayabileceğiniz İdman Tv frekansları ise; Uydu: AzerSpace, Frekans: 11169 Mhz Polarizasyon: Yatay, Sembol Oranı: 20400 şeklinde yayınlanmıştır. Uydu alıcılarınız için manuel olarak giriş yapabileceğiniz frekans ayarları ile İdman Tv yayın akışına kolaylıkla erişim sağlayabilirsiniz.



Maçı şifresiz yaynlayacak olan kanallar:

Klik Sport

Fox Soccer 2GO

O2TV Football

Sport Tv 1 (Portugal)

Eir Sport 2

Arena Sport 3 HD (Cro)

beIN Max 7 (Espana)

beIN Sports France 3 HD

BT Sport Extra 2 HD

Digi Sport 5 (Svk)

Sky Sport 4 (Germany)

Sport 2 (Hungary)

SuperSport 5 Za

haberler12.com

Sport Tv 1 (Portugal)

SuperSport Maximo 1

TV3 Sport 1 (den)

Viasat Football Sweden

Viasat Football Norway

ViaPlay (denmark)

ViaPlay (finland)

ViaPlay (norway)

ViaPlay (sweden)

Fox Sports 2 Frekansı

Astra Uydusu

Frekans: 12188

Sembol: 27500

Polarizasyon: (H) Yatay

TRHABERLER

Bt Sport 2 Frekansı

Uydu Adı: Astra 2E

Frekansı:11.386

Sembol:29500

Fec :3/4

Polarizasyon: (V) Dikey

 

Şampiyonlar Ligi maçları hangi kanalda saat kaçta?



UEFAŞampiyonlar Ligi’nde üçüncü hafta maçları, 17 Ekim Salı ve 18 Ekim Çarşamba günü oynanacak. Beşiktaş, G Grubu’ndaki üçüncü maçında, yarın TSİ 21.45’te Fransa’nın Monaco takımına konuk olacak. Peki, Şampiyonlar Ligi maçları hangi kanalda saat kaçta? Detaylar haberimizde...



Avrupa futbolunun kulüpler düzeyindeki bir numaralı organizasyonu UEFA Şampiyonlar Ligi’nde üçüncü hafta maçları 17 Ekim Salı günü başlayacak. Şampiyonlar Ligi gruplarında üçüncü hafta karşılaşmaları, 17 Ekim Salı ve 18 Ekim Çarşamba günü oynanacak. Türkiye’nin Şampiyonlar Ligi’ndeki tek temsilcisi Beşiktaş, G Grubu’ndaki üçüncü maçında, 17 Ekim Salı günü TSİ 21.45’te Fransa’nın Monaco takımına konuk olacak.

 

Şampiyonlar Ligi maçları hangi kanalda?



17 Ekim Salı

21.45 Maribor - Liverpool (Tivibuspor Konferans yayın)

21.45 Spartak Moskova - Sevilla (Tivibuspor Konferans yayın)

21.45 Feyenoord - Shakhtar Donetsk (Tivibuspor Konferans yayın)

21.45 Manchester City - Napoli (Tivibuspor 4)

21.45 Leipzig - Porto (Tivibu Spor 82. Kanal)

21.45 Monaco - Beşiktaş (TRT 1)

21.45 Real Madrid - Tottenham (Tivibuspor 3)

21.45 APOEL - Borussia Dortmund (Tivibuspor Konferans yayın)

18 Ekim Çarşamba:

19.00 Karabağ - Atletico Madrid (Tivibuspor 2)

21.45 Benfica - Manchester United (Tivibu Spor 82. Kanal)

21.45 CSKA Moskova - Basel (Tivibuspor Konferans yayın)

21.45 Bayern Münih - Celtic (Tivibuspor Konferans yayın)

21.45 Anderlecht - Paris Saint-Germain (Tivibuspor 3)

21.45 Chelsea - Roma (Tivibuspor 2)

21.45 Barcelona - Olympiakos (Tivibuspor 4)

21.45 Juventus - Sporting Lizbon



TİVİBU SPOR ŞİFRESİZ NASIL İZLENİR?



Tivibu SPOR kanalının uydu frekans bilgileri aşağıda yer almaktadır. 

Tivibu Spor'un hem HD yayın hem de SD yayın frekansı aşağıda yer almaktadır. 

TIVIBU SPOR HD FREKANS

UYDU: TURKSAT 4A 

TIVIBU SPOR FREKANS:11853 

SEMBOL ORANI:25000 

POLARIZASYON: H- YATAY 

TIVIBU SPOR SD FREKANS

UYDU: TURKSAT 4A 

TIVIBU SPOR FREKANS:11797 

SEMBOL ORANI:8800

POLARIZASYON: V- DIKEY 


Yorumlar