Anasayfa /  Spor /  Futbol

'Seleznov Galatasaray’dan teklif aldığını söyledi'

KARDEMİR Karabükspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri, ''Seleznov bir görüşmemizde Galatasaray'dan teklif aldığını söylemişti. Tabii ister istemez büyük takımlarda oynamak her futbolcunun hayali. Ben de saygı duyuyorum açıkçası. Seleznov kaliteli bir oyuncumuz. Sonuçta biz Seleznov'dan faydalanırız" dedi.

Abone ol
Abone ol 16 Ağustos 2017 04:58

Kardemir Karabükspor, Cumartesi günü sahasında oynayacağı Medipol Başakşehir maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Karabük Üniversitesi Prof. Dr. Burhanettin Uysal Ay Yıldızlı Stadyumu'nda altyapı takımıyla yapacakları maç öncesi gazetecilere açıklamalarda bulunan  teknik direktör Erkan Sözeri, sezonun ilk maçında Gençlerbiği deplasmanından alınan 1 puanın sevindirici olduğunu, oyun anlamında daha da gelişim göstereceklerini söyledi.



Golcü oyuncuları Seleznov'a Galatasaray'ın teklif götürdüğü yönünde gazetecilerin sorusunu yanıtlayan Sözeri, şöyle dedi:



''Oyuncularımıza talep olması çok doğal. Ama şu anda bizim oyuncularımız. Seleznov'un kafası biraz daha karışık. Galatasaray ve diğer takımlar anlamında biz de duyumlar alıyoruz. Kulübe gelen çok ciddi bir teklif olmadığını biliyorum. Ama gelirse, oyuncumuz da böyle bir talepte bulunursa, kulübün, oyuncumuzun, bizim menfaatlerimiz doğrultusunda karar alınabilir. O zaman da önlemleri alınır. Ama şu anda Seleznov'un kafasının karışıklığı performansına da ister istemez yansıyor. Seleznov şu anda bizim oyuncumuz ve kendisinden yararlanacağız. Seleznov ve diğer oyuncularımız da sezon sonuna kadar kalacakmış gibi oyuncularımızı önemsiyoruz. Herkesin bir 'b' ve 'c' planı var. Bizim de var. Ama şu anda ciddiyete dönüşmediği için bir şey söylemiyoruz. Seleznov bir görüşmemizde Galatasaray'dan teklif aldığını söylemişti. Tabii ister istemez büyük takımlarda oynamak her futbolcunun hayali. Ben de saygı duyuyorum açıkçası. Seleznov gitmese de kaliteli bir oyuncumuz. Yeter ki şu transfer haberleri bir an önce son bulsun. Bu ligin şakası asla yok. Bu ligde her takım çok güçlü ve kuvvetli. O yüzden sezona iyi önlemler alarak başlamak çok önemli.''


Yorumlar