Anasayfa /  Spor /  Futbol

Sakaryaspor- Amedspor maçı sonrası ortalık karıştı!

TFF 2. Lig'in 7. haftasında oynanan Sakaryaspor- Amedspor maçında ortalık karıştı. Devre arasında skorboard ekranından askeri operasyon görüntüleri verilirken, maç sonu ise Sakaryasporlu taraftarlar Amedspor soyunma odası önünde futbolcular ve teknik heyetle tartıştı.

Abone ol
Abone ol 14 Ekim 2018 13:42

Yeni Sakarya Atatürk Stadı'nda oynanan ve Amedspor'un 2-0 mağlup ayrıldığı maçın öncesinde statta "Ölürüm Türkiyem" parçası çalınırken, devre arasında ise stadyumdaki skorboard ekranından askeri operasyon görüntülerinin de oynatıldığı görüldü.,

Sakaryaspor taraftarların maçın sonunda, Amedspor'un soyunma odası önünde futbolcular ve teknik heyetle tartıştığı da görüntülere yansıdı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Aykut Erdoğdu da yaşananlara tepki gösterdi. Erdoğdu, sosyal medya hesabından, "On binlerce Diyarbakırlı asker var. Binlerce Diyarbakırlı şehit düştü. Bu görüntülerin milyonlarca Diyarbakırlıyı ne kadar inciteceğini ne kadar ötekileştireceğini hiç mi düşünmezler. Bu ayrıştırma ve ötekileştirme bölücülüğü mü birlikteliği mi besler? Yazık... Çok yazık..." diye yazdı.




Yorumlar