Anasayfa /  Spor /  Futbol

Rıdvan Dilmen pozisyonu yorumladı Murat Kosova’yı korku sardı!

Galatasaray'ın Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile oynadığı karşılaşmada Rodrigues'in pozisyonu tartışma yarattı. Rıdvan Dilmen, pozisyonu yorumlarken Murat Kosova'nın ceketine sarıldı. Rıdvan Dilmen ve Murat Kosova arasındaki diyalog gülüşmelere neden oldu.

Abone ol
Abone ol 28 Eylül 2018 23:12

Spor Toto Süper Lig’in 7. haftasında Galatasaray ile Büyükşehir Belediye Erzurumspor arasında oynanan karşılaşmanın 41. dakikasında tartışmalı bir pozisyon yaşandı. Rodrigues’in ceza sahası içinde yerde kaldığı an, penaltı tartışmalarını da beraberinde getirdi. Hem hakem Alper Ulusoy’un hem de VAR hakemlerinin devam kararı verdiği pozisyonu NTV’de yayınlanan ‘%100 Futbol’ programında değerlendiren Rıdvan Dilmen, Galatasaray’ın penaltısının verilmediğini söyledi. Daha sonra pozisyonu Murat Kosova ile birlikte canlandıran Rıdvan Dilmen, ilginç anların yaşanmasına neden oldu. Pozisyonun canlandırmasında Rıdvan Dilmen ile Murat Kosova arasındaki diyalog, gülüşmelere neden oldu.

Rıdvan Dilmen pozisyonu Murat Kosova’nın ceketini çekerek seyircilere gösterdi. Murat Kosova, arkadan ceketini çeken Rıdvan Dilmen’e “Hocam aman ceket yırtılmasın” dedi. Bunun üzerine Rıdvan Dilmen “Dur 15 senedir aynı ceketi giyiyorsun zaten… Yırtılsın boşver… Ben pozisyonu anlatıyorum” cevabını verdi. İkili bu diyalog sonrası gülümsemekten kendilerini alamadılar.

Penaltı çalınmayan pozisyonunu da yorumlayan Rıdvan Dilmen, hakemin hatalı karar verdiğini söyledi. Rıdvan Dilmen, pozisyon ile ilgili şu yorumu yaptı:

“Garry Rodrigues’in penaltısında penaltıyı vereceksin ve bir de sarı kart göstereceksin. Allah aşkına, bir de VAR’a baktın… Sen bakıyorsun iki göz, VAR bakıyor dört göz. Bu pozisyon tartışılmaz. Oyuncu rakibini çekmeyecek. VAR niye var? Hakem bunu görmeyebilir diye var. VAR’ı uygulayacaksınız. Eğer bu pozisyon sizin standartlarınıza göre penaltı değilse, iyi hakem değilsiniz. Tartışmasız penaltı… Hakem çok büyük bir hata yaptı.” (skor)


Yorumlar