Anasayfa /  Spor /  Futbol

Rıdvan Dilmen'den çarpıcı açıklamalar! 'Bunun bir açıklamasını istiyorum'

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında oynanan Beşiktaş - Göztepe maçının ardından NTV'de maçı değerlendiren Rıdvan Dilmen çarpıcı açıklamalarda bulundu. Serkan Tokat üzerinden MHK'yı eleştiren usta yorumcu 4 gün içinde farklı maçlarda VAR ve AVAR görevleri alan Serkan Tokat için 'Bunun bir açıklamasını istiyorum' dedi. İşte Rıdvan Dilmen'in Beşiktaş - Göztepe maçı yorumları...

Abone ol
Abone ol 17 Mart 2019 11:15

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında oynanan  Beşiktaş - Göztepe maçının ardından NTV'de maçı değerlendiren Rıdvan Dilmen çarpıcı açıklamalarda bulundu. Serkan Tokat üzerinden MHK'yı eleştiren usta yorumcu  4 gün içinde farklı maçlarda VAR ve AVAR görevleri alan Serkan Tokat için 'Bunun bir açıklamasını istiyorum' dedi. İşte Rıdvan Dilmen'in Beşiktaş - Göztepe maçı yorumları...

''MUSTAFA ÇULCU, KENDİ ELEŞTİRDİĞİ ŞEYLERİ YAPIYOR''

MHK'ya seslenmek istiyorum. Serkan Tokat, 25. hafta maçlarında 4 kez maç yönetmiş. Bu hafta Fenerbahçe maçının VAR hakem, sonraki gün oynanan Beşiktaş maçının da VAR hakemi. Biraz kurcaladım. Mart ayının başında da maç yönetmiş. Mustafa Çulcu, eleştirdiği şeyleri kendisi yapıyor.

''TÜRKİYE'DE AYLIK 50 BİN TL HAKEMLİK NORMAL Mİ?''

VAR hakemi 4 bin kazanıyor, AVAR hakemi 3 bin kazanıyor. 4. hakem 3 bin kazanıyor. Orta hakem zaten kazanıyor. Türkiye'de aylık 50 bin TL'lik hakemlik normal mi değil mi?

''BAŞKA HAKEM Mİ YOK?''

Geçen hafta 4 maç yönetmiş, bu hafta 2 yönetmiş. Bunun lütfen mantıklı açıklamasını istiyorum. Başka hakem mi yok? Dün ve bugün maçların VAR hakeminin aynı olması, geçen hafta sahaya çıkmadan 4 maçta yer alması normal mi? İnsanların parasında gözüm yok. Daha çok kazansınlar ama bir açıklama istiyorum. Hakem mi yok acaba?

Geçen hafta Cuma'dan başlamış, Pazartesi gününe kadar görevli ya. Öbür hakemlerin ne suçu var? Onlar da para kazansın.


Etiketler serkan tokat
Yorumlar