Anasayfa /  Spor /  Futbol

Premier Lig'de tecavüz skandalı! 15 yaşındaki kız çocuğuna...

Premier Lig'de tecavüz skandalı! Şu an 23 yaşında olan bir Premier Lig futbolcusunun, 6 yıl önce bir Fransa kasabasında 15 yaşındaki bir kız çocuğuna tecavüz etmeye çalıştığı ve davanın görülmeye başlandığı belirtildi. 7 Temmuz 2012'de gerçekleşen skandal'da yıldız oyuncunun, 17 yaşında olduğu Fransa'nın güneyinde yer alan Aigues-Mortes kasabasında gerçekleştiği vurgulandı.

Abone ol
Abone ol 12 Eylül 2018 22:57

Bir Premier Lig yıldızının, Fransa'da bir kamp yerinde 15 yaşında bir kıza tecavüz etme girişiminde bulunduğu öne sürüldü.

AFP'de ve The Daily Mirror'da yer alan haberde; adı geçen futbolcunun olay zamanında 17 yaşında olduğu ve bu yılın temmuz ayından beri duruşmanın devam ettiği belirtildi. Olayın 6 sene önce, 7 Temmuz 2012'de Fransa'nın güneyinde yer alan Aigues-Mortes kasabasında gerçekleştiği vurgulandı. 15 yaşındaki kızın Fransız olduğu, olay anında sarhoş olduğu ve 2 yabancının kendisine tecavüz etmek istediğini iddia etti.

Şu an 23 yaşında olan Premier Lig futbolcusunun avukatı Remy Nougier, AFP'ye Nimes'te görülen dava sonrası yaptığı açıklamada, "Genç kızın iddiası asılsızdır." açıklamasını yaptı.

Fransız kızın iki kuzeninin davada tanıklık yaptığı ve davanın görülmeye devam edileceği belirtildi. (Sporx)


Yorumlar