Anasayfa /  Spor /  Futbol

Premier Lig'de müthiş maç! Liverpool durdurulamıyor!

Premier Lig'de heyecan devam ediyor. İki Ada ekibi Londra'da dev maçta Tottenham Hotspur ile Liverpool, sahne aldı. Wembley Stadında oynanan maçta Liverpool 39. dakikada Gergino Wijnaldum ve 54. dakika da sahneye çıkan Firmino'nun golleriyle 2 - 1 kazandı. Tottenham'ın tek golünü ise dakikalar 90+3'ü gösterirken yıldız oyuncu Lamela'dan geldi.

Abone ol
Abone ol 15 Eylül 2018 17:57

İngiltere Premier Lig'in 5. haftasında Tottenham ve Liverpool, Wembley Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Kırmızılılar, mücadeleden 2-1'lik üstünlükle ayrıldı.

Karşılaşmaya hızlı başlayan konuk ekip Liverpool, 39. dakikada Hollandalı yıldızı Gergino Wijnaldum'un attığı golle skoru 1-0'a getirdi.

İkinci yarıda ataklarını hızlandıran Liverpool, 54. dakikada Brezilyalı golcüsü Roberto Firmino'nun ayağından bulduğu golle farkı 2'ye çıkardı.

Dakikalar 90+3'ü gösterdiğinde ev sahibi Tottenham, Lamela'nın topu ağlara göndermesi ile skoru 2-1'e getirdi ve bu gol maçın skorunu belirledi.

Liverpool, gelecek hafta evinde Southampton'u ağırlayacak. Tottenham ise deplasmanda Brighton ile karşı karşıya gelecek.


Yorumlar