Anasayfa /  Spor /  Futbol

Paul Pogba'dan flaş Mourinho açıklaması!

Paul Pogba’dan çok özel Jose Mourinho ve Dünya Kupası açıklaması.. Fransa milli takımı'nın yıldızı Paul Pogba, Dünya Kupası öncesinde beIN Sports'a konuştu. 25 yaşındaki futbolcu Dünya Kupası'ndan beklentileri, Manchester United'daki hedefleri ve Jose Mourinho ile arasındaki ilişki hakkında özel açıklamalar yaptı.

Abone ol
Abone ol 27 Mayıs 2018 16:45

İngiltere Premier Lig takımlarından Manchester United’ın yıldız futbolcusu Paul Pogba, beİN Sports’a verdiği özel röportajda önemli açıklamalarda bulundu.

Dünya Kupası’na katılacak Fransa’nın en etkili silahlarından olan Pogba,“Bence çok güçlü ve yetenekli bir kadroyuz. Ayrıca genç bir ekibiz. Deneyimli ve genç oyuncuların karışımından oluşan bir topluluğuz. Griezmann ve ben gibi yaşına rağmen birçok şey yapmış oyuncularımız var. Birlikte olduğumuzda çok güçlü olduğumuzu düşünüyorum. Bunun yanında bireysel olarak da güçlü karakterlere sahibiz. Önümüzdeki serüven için fazlasıyla konsantre olduğumzu söyleyebilirim” dedi.

Şampiyonlar Ligi’nde beklenileni verememeleri hakkında yorumda bulunan Pogba, “Elbette hepimiz Şampiyonlar Ligi finali oynamayı ve onu kazanmayı istiyoruz. Bugün baktığınızda yarı final ve final oynamanın arasında pek bir fark olduğunu düşünmüyorum. Çünkü aradaki farkı küçük detaylar belirliyor. Manchester’ı ait olduğu yere getirmek ve seviyemizi yukarı çıkmak için çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Son olarak Manchester United Teknik Direktörü Jose Mourinho ile aralarındaki soruna değinen 25 yaşındaki orta saha, “Aramızda bazı şeyler yaşandı. Beni bir dönem yedek bıraktı ama bu benim iyiliğim içindi. Oyuncularına böyle şoklar yaşatarak onları canlı tutmayı tercih ediyor. Onun böyle bir antrenör olduğunu önceden de söylemiştim. Ben oyuncu olarak cevabımı sahada verdim ve hepsi bu.” şeklinde konuştu. (sözcü)


Yorumlar