Anasayfa /  Spor /  Futbol

Mustafa Denizli: Hedefimizden sapma yok

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Ankaragücü'ne 3-0 mağlup olan Kasımpaşa'da Mustafa Denizli maç sonrasında açıklamalar yaptı. Denizli "Bu takım bu seriyi mutlaka iyi bir dönüşle bozacak. Aşacağız. İddiam hala devam ediyor" ifadelerini kullandı

Abone ol
Abone ol 12 Şubat 2019 00:23

Ligin 21. haftasında Ankaragücü'ne deplasmanda 3-0 kaybeden Kasımpaşa'da Mustafa Denizli maç sonrasında yayıncı kuruluşa açıklamalar yaptı.

Çekmeköy'de 4 askerin şehit olması üzerine baş sağlığı dileğinde bulunan tecrübeli çalıştırıcı "Ne denir ki bu kadar üzücü bir haber... Rahmetli olan askerlerimiz var, Allah rahmet eylesin. İnşallah son olur. Ailelerine sabır diliyor, Silahlı Kuvvetlerimize, insanlarımıza baş sağlığı diliyoruz." ifadelerini kullandı.

Maçla ilgili konuşan Denizli, "Bir takım şeyleri eksik yapıyoruz, yanlış yapıyoruz. İlk yarıda kolay gol yiyorduk şimdi çok kolay gol yiyoruz. İlk yarıda çok kolay gol atıyorduk, şimdi atamıyoruz. O iddiam hala devam ediyor. Bu takım bu seriyi mutlaka iyi bir dönüşle bozacak. İlk yarıya baktığımızda kalemize neredeyse bir defa gelen top gol oldu, organizasyon değildi. İkinci yarıda da şut mu çok güzeldi, bizim şanssızlığımız mı bilemiyorum 2-0 oldu. Girdiğimiz pozisyonlarda tercih hatalarımız oldu" dedi.

Avrupa hedeflerinden vazgeçmediklerini dile getiren tecrübeli çalıştırıcı "Bir takımın yaşadığı psikolojik sorunları yaşıyoruz ama bunları aşacağız, kimsenin şüphesi olmasın. Hedefle ilgili söylüyorum, bunları aşacağız. Üzgünüz, çocuklar da üzgün. Bir takım şeyleri değiştireceğiz. Bunu takımla da paylaşacağım. Çok fazla söylenecek bir şey yok. Girdiğimiz pozisyonlar olarak, yediğimiz goller olarak kendi adımıza kötü bir geceydi. Ankaragücü ligde zaten sıkıntılı bir süreçte, onların maça bu kadar asılması doğal. Onları tebrik etmekten başka diyeceğim bir şey yok" ifadelerini kullandı.


Yorumlar