Anasayfa /  Spor /  Futbol

Malatyaspor adım adım zirveye! Malatyaspor Antalyaspor 2 - 0 maç özeti ve golleri izle

Süper Lig'de 16. hafta heyecanı Yeni Malatyaspor - Antalyaspor maçı ile devam etti. Malatyaspor evinde Antalyaspor'u 2 - 0 gibi net skorla geçerken puanını 28'e çıkardı ve Galatasaray'ın puan kaybettiği hafta Lig'de Başakşehir'in ardından 2. sıraya yükseldi.

Abone ol
Abone ol 16 Aralık 2018 16:29

Yeni Malatya Stadı'nda oynanan ve Mete Kalkavan'ın düdük çaldığı maçta Yeni Malatyaspor ile Antalyaspor karşılaştı. Ev sahibi maçı 2-0 kazandı. Yeni Malatyaspor'a 3 puanı getiren golleri 16 ve 34. dakikalarda Khalid Boutaib attı.

70. dakikada futbolcular arasında çıkan tartışma sonucu Malatyasporlu Sadık Çiftpınar ve Antalyasporlu Diego Angelo kırmızı kart gördü.

Antalyaspor'da sarı kart gören Doğukan, Celutska ve Maicon ile birlikte kırmızı kartlı Angelo, son hafta Fenerbahçe maçında oynayamayacak

Bu sonucun ardından Yeni Malatyaspor puanını 28'e çıkardı ve zirve yarışına ortak oldu. Antalyaspor ise 26 puanda kaldı.

Süper Lig'de ilk yarının son haftasında Yeni Malatyaspor deplasmanda Bursaspor ile karşılaşacak. Antalyaspor ise Fenerbahçe'yi konuk edecek.

Malatyaspor Antalyaspor 2 - 0 maç özeti ve golleri izle


Yorumlar