Anasayfa /  Spor /  Futbol

MAÇ SONUCU: Akhisarspor 2 - 3 Sevilla

UEFA Avrupa Ligi J Grubu’nda henüz galibiyeti bulunmayan Akhisarspor, 4. maçında İspanya’nın Sevilla takımını ağırlayacak. Deplasmanda oynanan maçta 6 - 0 gibi tarihi skorla yenilen Ege Temsilcisi, güçlü rakibi karşısında UEFA Avrupa Ligi'nde ilk puanlarını almaya çalışacak. Karşılaşmanın tartışmalı pozisyonları ve canlı anlatımı trhaberler.com farkıyla takip edebilirsiniz...

Abone ol
Abone ol 08 Kasım 2018 22:48

SİTE SÜREKLİ GÜNCELLENİYOR, LÜTFEN SAYFAYI YENİLEYİN...

AKHİSARSPOR - SEVİLLA MAÇI CANLI ANLATIM,

AKHİSARSPOR 2 - 3 SEVİLLA

90' Akhisarspor, Güray ile sol kanattan etkili geldi. Tecrübeli oyuncunun açtığı ortaya yine Onur Ayık yükseldi fakat Sevilla savunması çok dikkatli!

88'Oyuncu Değişikliği Quincy Anton Promes Daniel Filipe Martins Carriço

88' Oyuncu Değişikliği Hélder Jorge Leal Rodrigues Barbosa Bilal Kısa

87' 86.dakikada Lopes'in müdahalesi ile yerde kalan Vazquez, Sevilla'ya penaltı kazandırıyor. Topun başına geçen Ever Banega, penaltıdan ağları bularak skoru 3-2'ye getiriyor.

85' Sarı Kart Josué Filipe Soares Pesqueira

83' Sevilla beraberlikten sonra toparlanmaya çalışıyor. Akhisarspor sahanın her noktasına baskı uyguluyor.

82' Sevilla, sol kanattan serbest vuruş kazanıyor. Akhisarsporlu oyuncular hakemin etrafında itiraz çemberi kurmuş durumda.

80' Akhisarspor, kaleyi sağ çaprazdan gören bir noktadan serbest vuruş kullanacak. Josue topun başında...

78' GOL! Akhisarspor beraberliği yakalıyor. Güray, sol kanattan harika bir orta açtı. Sevilla savunması Onur Ayık'ı içeride bomboş bir şekilde unuttu. Çok şık bir şekilde kalecinin sağına kafaya vuran Onur ile Akhisarspor beraberliği yakaladı.

74' Josue'nin ceza sahasına harika ortasında Miguel Lopes topa dokunuyor ama top yandan auta çıkıyor.

74' Oyuncu Değişikliği Luis Fernando Muriel Fruto Pablo Sarabia García

72' Oyuncu Değişikliği Eray Ataseven Onur Ayık

69' Josue, orta yuvarlaktan sol kanada açılan Güray'a çok güzel bir uzun top attı. Güray'ın ortasında Amadou topu kornere çeliyor. Sol kanattan korner kullanıyoruz.

67' Sevilla oyunun kontrolünü yeniden ele geçirdi. Bir sağ kanat da bir sol kanat da top çevirerek hücum organizasyonu geliştirmenin hesaplarını yapıyorlar.

65' Lopes'in sol kanada attığı topa hiç kimseye yetişemiyor. Sevilla aut atışı kullanacak.

64' Sevilla oyunun kontrolünü yeniden ele alabilmek adına kendi yarı sahasında pas yapıyor. Oyunun temposu bir hayli yüksek!

64' Oyuncu Değişikliği Manuel Agudo Durán Roque Mesa Quevedo

62' Akhisarspor, sağ köşeden korner atışı kullanacak. Sevilla panik halinde!

60' AKHİSARSPOR DALGA DALGA GELİYOR! Yeşil siyahlılar inanılmaz goller kaçırmayı sürdürüyor. Sevilla kalecisi Vaclik çok zor dakikalar geçiriyor.

58' Sarı Kart Quincy Anton Promes

57' Penaltı Kaçtı Güray Vural

56' İkinci Sarı / Kırmızı Kart Sergi Gómez Solà

54' Sevilla sağ kanattan çok etkili geldi. Aleix Vidal, topu ceza sahasına kadar getirdi. İçeriye çevirdiği topta Muriel rahat bir vuruş gerçekleştirdi ama Lopes topu kornere çeliyor.

54' Golden sonra Akhisarspor, taraftarıyla bütünleşti. Sevilla şu sıralar baskı altında!

52' GOL! Akhisarspor'un Avrupa Kupaları'nda evinde ilk golü Elvis Manu'dan geliyor. Kadir Keleş'in savunmadan ileriye doğru attığı uzun top Manu'ya kadar geldi. Manu, Sevilla savunmasını teker teker geçerek sol kanattan içeri girdi. Çok şık bir vuruşla topu kalecinin yanından ağlara yolladı.

48' Escudero sol kanattan etkili geldi. Akhisarspor savunması dikkatli, top kornere çıkıyor.

47' Akhisarspor sol kanattan hücuma çıkarken çok kolay bir top kaybı yaptı. Bu kez de Banega önderliğinde Sevilla top çevirmeye başlıyor.

46' Akhisarspor kendi yarı alanında top çevirerek bir hücum organizasyonu geliştirmek için zemin arıyor.

46' Akhisarspor zorunlu değişikliğe gidiyor. Sakatlanan Caner Osmanpaşa yerini Kadir Keleş' bırakıyor.

İkinci yarı Sevilla'nın santrasıyla başlıyor!

İLK YARI SONUCU | Akhisarspor 0 - 2 Sevilla

44' Caner, ilk yarı bitmeden önce soyunma odasına gidiyor. Tedavisine soyunma odasında devam edilecek.

44' Dany ve Mustafa Yumlu'nun yokluğunda Caner'in herhangi bir sakatlık yaşaması Akhisarspor'u zor duruma sokabilir.

42' Akhisarspor'un savunma oyuncusu Caner, sakatlığı nedeniyle kendini yere bırakıyor. 

41' Miguel Lopes sağ kanattan Akhisarspor'u kontra atağa çıkarken Vazquez, Lopes'in ayağına sert bir şekilde kaydı. Hakem Vazquez'i sarı kartla cezalandırıyor.

39' İlk yarıda son 5 dakikaya girilirken Aykut, Banega'ya ceza sahasının hemen önünde faul yaptı.

38' GOL! Sevilla sağ kanattan bir kere daha çok etkili geldi. Sergi Gomez, Akhisarspor savunmasını bir bir geçerek içeriye topu çevirdi ve Muriel içeride bomboş kaldı. İlk golde olduğu gibi Sevilla bir kez daha rahat bir şekilde filelerimizi havalandırıyor.

36' Akhisarspor bir sağdan bir soldan hücum ediyor. Sevilla savunması çok dikkatli!

35' Josue, Sevilla savunmasının arkasına sarkan Manu'yu çok iyi gördü. Sergi Gomez ise Elvis Manu'yu arkasından çekerek durdurdu. Hakem Sergi'yi sarı kartla cezalandırıyor.

33' Sevilla'da Banega ve Escudero oyunun kontrolünü tümüyle sağlamış durumda. İki maestro dakikalardır Sevilla'nın hücum organizasyonu elde edebilmesi için top çeviriyor.

31' Akhisarspor, Sevilla'nın top kaybını çok iyi değerlendirdi ve topu Elvis Manu ile buluşturdu. Sevilla orta sahası Manu'yu faul yaparak durdurabildi.

31' Sevilla savunması Akhisarspor yarı alanının ortalarına kadar gelmiş durumda. Bu dakikalarda Sevilla baskısını yeniden arttırıyor.

29' Aykut orta alanda topu çok iyi sakladı ve ardından sol kanada açılan Güray'ı çok iyi gördü. Güray'ın ortası Sevilla savunmasına çarptı ve Akhisarspor korner kazanıyor.

29' Josue, Sevilla baskısını delebilmek için savunmanın önüne kadar gelip top almayı sürdürüyor.

28' Sergi Gomez ve Lukac ceza sahası içinde çarpıştı. Top Akhisarspor'un olacak.

25' İlk 15 dakikada etkili olan Sevilla son 10 dakikadır çok zorlanıyor. Akhisarspor, stadyumu dolduran taraftarları önünde bir gol atmak istiyor.

24' Sarı Kart Güray Vural

22' Helder Barbosa orta alanda çok önemli bir top kaptı ve sol kanada Güray'ın önüne topu attı. Güray'ın ortası Sevilla savunmasından dönüyor.

20' Akhisarspor ilk kez çok adamla Sevilla yarı sahasına geldi ve temsilcimiz kaleyi sağ çaprazdan gören bir noktadan serbest vuruş kullanacak.

18' Akhisarspor ilk etkili atağını geliştirmeye çok yaklaştı. Eray, orta yuvarlaktan sağ kanada açılan Vrjasevic'i çok iyi gördü fakat tecrübeli sağ bek topa yetişemedi. 

16' Şu ana kadar etkili atakları gerçekleştiren taraf Sevilla oluyor. Temsilcimiz rahat bir şekilde yarı sahayı geçmekte dahi zorlanıyor.

15' İlk 15 dakika itibarıyla Sevilla'nın topla oynama yüzdesi %63.5 iken, Akhisarspor'un 36.5 oldu.

12' Asist Luis Fernando Muriel Fruto

12' GOL! Sevilla tehlikeli ataklarını sürdürürken, sağ kanata açılan topta Muriel aut çizgisine kadar inerek topu içeriye çevirdi. Akhisarspor savunması Nolito'yu içeride boş bırakınca İspanyol futbolcu rahat bir biçimde topu ağlarımıza yolladı.

1' Sevilla maç başı itibarıyla kendi yarı sahasında top yaparak başlıyor.

İlk düdük çaldı ve maç başladı!

Maçın ilk düdüğü ile birlikte olacağız...

Akhisarspor - Sevilla  11'ler...

AKHİSARSPOR: Lukac, Vrsajevic, Lopes, Caner, Güray, Eray, Aykut, Sissoko, Barbosa, Josue, Manu

SEVILLA: Vaclik, Gomez, Amadau, Gnagnon, Vidal, Banega, Escudero, Vazquez, Nolito, Muriel, Promes

Akhisarspor - Sevilla maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Spor Toto Akhisar Stadı’nda bu akşam saat 20.55’te başlayacak müsabakada, Fransa Futbol Federasyonundan Benoit Millot düdük çalacak. Mücadele beIN SPORTS 2'den canlı yayınlanacak. Ayrıca maçın canlı skor takibi ve detaylar trhaberler.com'da...

Grupta henüz galibiyeti bulunmayan yeşil-siyahlı ekip, yarınki müsabakayı da kaybetmesi halinde, ilk kez yer aldığı organizasyonda gruptan çıkma şansını kaybedecek. Akhisarspor’da stoperler Mustafa Yumlu ve Dany’nin yanı sıra Serginho ve Adrien Regattin’in sakatlıkları bulunuyor. Grupta diğer maçta Krasnodar ile Standard Liege, Rusya’da karşılaşacak.

Türkiye ve İspanya temsilcileri arasındaki 91. karşılaşma

Akhisarspor-Sevilla karşılaşması, Türkiye ve İspanya temsilcileri arasındaki 91. karşılaşma olacak. İki ülke takımları arasında daha önce oynanan 90 maçın 18’ini Türk, 54’ünü İspanyol ekipleri kazandı, 18 müsabaka ise berabere sonuçlandı.

Bu karşılaşmalarda Türk takımlarının 83 golüne, İspanyol ekipleri 180 golle karşılık verdi. Türk takımlarına karşı Avrupa kupalarında 8 maça çıkan Sevilla, sahadan 5 galibiyet, 2 mağlubiyet ve 1 beraberlikle ayrıldı. Bu müsabakalarda 20 gol atan İspanya temsilcisi, kalesinde 11 gol gördü. Sevilla, Türk takımlarıyla oynadığı tüm müsabakalarda gol atmayı başardı.


Yorumlar