Anasayfa /  Spor /  Futbol

Lyon Manchester City 2 - 2 özeti ve golleri izle

Lyon Manchester City 2 - 2 özeti ve golleri izle... Şampiyonlar Ligi F grubunda İngiltere devi Manchester City, iki kez geriye düştüğü maçta deplasmanda Lyon'la 2-2 berabere kalarak gruptan çıkmayı garantiledi. Karşılaşmanın ilk yarısı 0 - 0 eşitlikle geçilirken City, geriden gelerek 1 puana ortak oldu ve puanını 10'a yükselterek gruptan çıkmayı garantiledi.

Abone ol
Abone ol 28 Kasım 2018 02:00

Karşılaşmanın ilk yarısını 0-0'lık eşiktlikle tamamlandı ancak ikinci yarı adeta bir gol şölenine dönüştü. 55. dakikada sahne alan genç yıldız Maxwell Cornet'in muhteşem şutunda City kalecisi Ederson çaresiz kaldı ve Lyon 1-0 öne geçti. 7 dakika sonra Fransız stoperin golüyle City, eşitliği yakaladı. 

Gol perdesini açan Cornet, bir kez daha sahne aldı ve takımını yeniden öne geçiren golü kaydetti. İlk golün yanıtını sadece 7 dakika sonra veren Manchester City, ikinci gole daha erken cevap verdi. 83. dakikadaki korner organizasyonunda topu ağlara yollayan Agüero, Lyon'un gol sevincini kursağında bıraktı ve skoru belirledi.

Bu sonucun ardından Manchester City puanını 10'a yükseltti, bitime bir hafta kala gruptan çıkmayı garantiledi. 7 puana yükselen Lyon ise şansını son maça taşıdı.

Lyon Manchester City 2 - 2 özeti ve golleri izle




Yorumlar