Anasayfa /  Spor /  Futbol

Lucescu'nun Rusya maçında düşündüğü ilk 11

A Milli Futbol takımımız, UEFA Uluslar Ligi ilk maçında Rusya ile karşı karşıya gelecek. Teknik Direktör Lucescu yönetiminde gerçekleşen antrenmanın ardından Rumen takım son taktik idmanda as kadroyu belirledi.

Abone ol
Abone ol 07 Eylül 2018 00:01

Türkiye - Rusya maçı öncesi teknik direktör Lucescu'nun son taktik antrenmanında as takımda oynadığı ilk 11 şu şekilde:Serkan, Şener (Mehmet Zeki), Serdar, Çağlar, Hasan Ali, Okay, Mehmet Topal, Cengiz, Hakan, Yusuf Yazıcı, Cenk Tosun

 

Türkiye - Rusya maçı hangi kanalda?



7 Eylül 2018 Cuma günü saat 21:45'te oynanacak olan Türkiye - Rusya maçının henüz Türkiye'de yayınlayacak bir yayıncı kuruluş bulunmuyor. 

 

Uluslar Ligi nedir? UEFA Uluslar Ligi statüsü



Uluslar Ligi ile UEFA EURO müsabakalarının değişimli olarak her iki yılda bir oynanması karara bağlandı. İlk Uluslar Ligi, 2018-2022 döneminde oynanacak. Uluslar Ligi statüsüne göre UEFA'ya üye 54 ülke öncelikle dört küme oluşturacak. Birinci kümede 12, ikinci kümede 12, üçüncü kümede 14, dördüncü kümede 16 ülkenin millî takımları yer alacak. Bu düzenlemedeki düşme ve çıkma heyecanının millî maçlara olan ilgiyi artırması öngörülüyor.



UEFA, Uluslar Ligi'ne katılacak olan takımları ve grupları belirledi. UEFA'dan yapılan açıklamada Türkiye, B Grubu'nda yer aldı. Ülkeler sadece gruplarındaki diğer ülkelerle içeride ve dışarıda olmak üzere ikişer kez karşılaşacak ve 6 oyun günü sonrasında her kümede dört grupta da maçlar tamamlanacak.Gruplarda sonuncu olan ülkeler bir alt kümeye düşecek. Grubu lider tamamlayan takımlar ise bir üst kümeye yükselecek. A Grubu'nda yer alan 4 grubun liderleri arsında oynanacak dörtlü final sonucunda da Uluslar Ligi şampiyonu belirlenecek. 


Etiketler turkiye ilk 11
Yorumlar