Anasayfa /  Spor /  Futbol

Lider 1 puanı 90+7'de kurtardı! Kayserispor Başakşehir maçı özeti ve golleri izle

Lider 1 puanı 90+7'de kurtardı! Kayserispor Başakşehir maçı özeti ve golleri izle... Spor Toto Süper Lig'in 26.haftasında lider Medipol Başakşehir, deplasmanda Kayserispor ile 1-1 berabere kaldı. Atılan 2 gole de direkt etki eden VAR kararları maça damga vurdu. Ecel terleri döken Başakşehir son dakikada 1 puanı kurtardı.

Abone ol
Abone ol 17 Mart 2019 18:47

Lider Başakşehir Kayserispor deplasmanından 2 puan bıraktı… Galatasaray ile olan 8 puanlık farkı korumak isteyen Başakşehir 3 puan parolasıyla çıktığı maçta 1 puana razı oldu.

Karşılaşmada kırılma anı 23.dakikada yaşandı. Şamil Çinaz'ın kafa vuruşunda top direkten döndü. Başakşehir kalecisi Mert Günok dönen topu çizgi üzerinde tuttu. Şamil topu tamamlayıp ağlara gönderdi ancak vuruş sırasında Mert'in eline temas edip etmediği VAR sistemi incelemesine alındı.

Pozisyonu inceleyen maçın hakemi Yaşar Kemal Uğurlu temasın olmadığını belirtip golü verdi. Atılan bu golle 1-0 öne geçen Kayserispor kalan dakikalarda müthiş bir savunma yaptı.

Edin Visca ile sayısız gol fırsatından yararlanamayan ligin lideri, 90+5’te penaltı kazandı. Ceza sahası içinde Kayserispor’da Săpunaru‘nun eline çarpan topta hakem VAR incelemesine gitti. Yaklaşık 2 dakika süren incelemenin ardından penaltı kararı çıktı. Topun başına geçen Adebayor durumu 1-1 yaptı ve son anlarda ecel terleri döken Başakşehir 1 puanı kurtardı.

Kayserispor Başakşehir maçı özeti ve golleri izle

MAÇTAN DAKİKALAR

9'uncu dakikada Medipol Başakşehir'in kullandığı köşe atışında ceza alanında topla buluşan Gökhan İnler'in yakın mesafeden vuruşunu kaleci Lung kurtardı.



15'inci dakikada Edin Visca'nın pasına sert vuruş yapan Gökhan İnler'in şutu farklı şekilde auta gitti.



21'inci dakikada Kayserispor'un kullandığı köşe atışında Kravets'in kafa şutu direğe çarptı. Daha sonra top çizgi üzerinde kaldı. Mert Günok topu kontrol etmeye çalışırken, boşta kalan topa Şamil vurdu ve top ağlara gitti. Maçın hakemi Yaşar Kemal Uğurlu golü vermedi, daha sonra VAR'a başvurdu. Uğurlu, izlediği görüntüler sonrasında golü verdi: 1-0.



35'inci dakikada Medipol Başakşehir'in kullandığı köşe vuruşuna sert bir şekilde kafa vuran Arda'nın şutunu kaleci Lung kornere çeldi.



45'inci dakikada İrfan Can Kahveci'nin ara pasına hareketlenen Visca'nın yakın mesafeden şutunu kaleci Lung kurtardı, boşta kalan topu defans uzaklaştırdı.



Karşılaşmanın ilk 45 dakikası İstikbal Mobilya Kayserispor'un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.





49'uncu dakikada İrfan Can'ın ceza alanına ortasına kötü vuruş yapan Visca'nın şutu auta gitti.



57'nci dakikada gelişen Kayserispor atağında Hasan Hüseyin'in ceza alanına attığı topla buluşan Umut'un pasına sert vuran Kravets'in şutu auta gitti.



65'inci dakikada defanstan seken topu önünde bulan Visca'nın şutu auta gitti.



73'üncü dakikada Robinho'nun defans arkasına attığı şık pasa sert vuran Visca'nın şutunu kaleci Lung kurtardı.



74'üncü dakikada ceza alanı dışından sert vuran Gökhan İnler'in şutu üst direğe çarptı.



76'ncı dakikada Visca'nın ceza alanından çektiği şutu kaleci Lung kurtardı.



77'nci dakika İrfan Can Kahveci'nin ceza alanına yaptığı ortayı önünde bulan Napoleoni'nin şutunu kaleci Lung ayaklarıyla kurtardı.



90'ıncı dakikada Kravets'in pasıyla net pozisyona giren Umut Bulut'un şutu az farkla auta gitti.



90+1'inci dakikada Robinho'nun ceza alanına attığı topla buluşan Elia'nın şutu auta gitti.



90+2'nci dakikada Kravets'in pasını önünde bulan Umut'un şutunu kaleci Mert kurtardı.



90+5'inci dakikada Medipol Başakşehir atağında, Caicara'nın ortası Sapunaru'nun eline çarptı. Maçın hakemi Yaşar Kemal Uğurlu VAR sisteminin uyarısı ile pozisyonu izledi ve penaltı kararı verdi. Adebayor penaltıyı gole çevirdi: 1-1.



Karşılaşma 1-1 sona erdi.


Yorumlar