Anasayfa /  Spor /  Futbol

İşte Sezonun ilk derbisi Fenerbahçe-Beşiktaş maçının muhtemel 11’leri

Spor Toto Süper Lig'de 6. haftanın kapanış maçında Fenerbahçe ile Beşiktaş karşılaşacak. Ülker Stadı'nda saat 21.00'de başlayacak derbiyi hakem Fırat Aydınus yönetecek. Aydınus'un yardımcılıklarını Serkan Ok ve Aleks Taşçıoğlu yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemlik görevini ise Alper Ulusoy üstlenecek. İki takımın teknik direktörleri Phillip Cocu ve Şenol Güneş ise herkesi şaşırtacak 11'lerle sahaya çıkmayı planlıyor.

Abone ol
Abone ol 24 Eylül 2018 11:53

Spor Toto Süper Lig'de 6. haftanın kapanış maçında Fenerbahçe ile Beşiktaş karşılaşacak. Ülker Stadı'nda saat 21.00'de başlayacak derbiyi hakem Fırat Aydınus yönetecek. Aydınus'un yardımcılıklarını Serkan Ok ve Aleks Taşçıoğlu yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemlik görevini ise Alper Ulusoy üstlenecek. İki takımın teknik direktörleri Phillip Cocu ve Şenol Güneş ise herkesi şaşırtacak 11'lerle sahaya çıkmayı planlıyor.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Phillip Cocu, Dinamo Zagreb maçındaki kadro seçimi nedeniyle çok eleştirilmişti. Hollandalı hoca sakat oyuncuların iyileşmemesi nedeniyle yine herkesi kadro seçimiyle şaşırtmaya hazırlanıyor.

Beşiktaş cephesinde ise Teknik Direktör Şenol Güneş, Sarpsborg maçında rotasyona gitmiş, ancak ikinci yarıdaki değişikliklerle sonuca gitmeyi başarmıştı. Güneş'in Fenerbahçe maçında ise as kadroya yakın bir takımla sahaya çıkması bekleniyor.

Fenerbahçe'de sakatlığı bulunan Martin Skrtel'in oynaması beklenmiyor.

Milli maçlar arasından sakat dönen ve son iki resmi müsabakayı kaçıran Hasan Ali Kaldırım'ın da sahada yer alması düşük bir ihtimal.Bu iki oyuncunun yerine Mehmet Topal ve İsmail Köybaşı'nın oynatması bekleniyor. Mehmet Topal ile Diego Reyes arasındaki tercih maç saatinde netleşecek.

Sarı-lacivertlilerde ayrıca yeni transfer Tolga Ciğerci'nin uzun süreli sakatlığı bulunuyor.

Mehmet Topal'ın stoperde oynatılması halinde orta sahada bu oyuncunun yerini Eljif Elmas'ın doldurması bekleniyor.

Kalede Harun Tekin beklense de Cocu'nun bir son dakika sürprizi yapıp Volkan Demirel'i de oynatması ihtimaller arasında.

İşte Fenerbahçe'nin derbiye çıkması beklenen 11'i: Harun Tekin (Volkan Demirel), Şener Özbayraklı, Roman Neustaedter, Mehmet Topal (Diego Reyes), İsmail Köybaşı (Hasan Ali Kaldırım), Eljif Elmas, Jailson, Andre Ayew, Yassine Benzia, Aatıf Chahechouhe, Islam Slimani.

Beşiktaş ise, Kadıköy'e kırmızı kart cezalısı Gary Medel'den yoksun çıkacak.

Evkur Yeni Malatyaspor ile oynanan karşılaşmada kırmızı kart gören Şilili futbolcu, derbide takımını yalnız bırakacak.

Beşiktaş'ta sakatlığı sebebiyle Sarpsborg maçında kadroya alınmayan Adriano Correia'nın durumu belirsizliğini koruyor. Brezilyalı futbolcunun derbide oynayıp oynayamayacağı son idmanın ardından netleşecek.

Öte yandan Caner Erkin derbi öncesinde sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Ligde 3 sarı kartı olan tecrübeli futbolcu, derbide de kart görmesi halinde Kayserispor ile oynanacak 7. hafta maçında forma giyemeyecek.

Beşiktaş'ın derbide sahaya çıkması beklenen 11'i şöyle:



Loris Karius, Gökhan Gönül, Pepe, Domagoj Vida, Caner Erkin, Necip Uysal (Tolgay Arslan), Oğuzhan Özyakup, Ricardo Quaresma, Adem Ljajic, Ryan Babel, Cyle Larin.




Yorumlar