Anasayfa /  Spor /  Futbol

Galatasaray’ın transfer etmek istediği genç futbolcu isyan etti!

Ganalı golcü Tetteh, Galatasaray’a gidebilmek için kulübü Sparta Prag’dan teklifin kabul edilmesini talep etti.

Abone ol
Abone ol 12 Ocak 2019 09:25

Galatasaray’ın istediği Ganalı golcü Tetteh, kulübü Sparta Prag’a sarı kırmızlı kulübe gitmek istediğini ve teklifin kabul edilmesini talep etti.

Galatasaray’ın transfer etmek istediği Sparta Prag’ın golcüsü Tetteh, kulübünden teklifin kabul edilmesini istedi. Prag’da yaklaşık yıllık 400 bin Euro kazanan 21 yaşındaki Ganalının sarı kırmızılılara gelmek istediği ve bunu kulübüne de söylediği öğrenildi.

MANCHESTER CITY DE TAKİP EDİYOR



Teknik direktör Fatih Terim’in istediği ve başta ikinci başkan Abdurrahim Albayrak olmak üzere, idari menajer Şükrü Hanedar’ın da alınması için yoğun mesai harcadığı Tetteh için artık S.Prag’ın yanıtı beklenmeye başlandı. Galatasaray, Çekya ekibine satın alma opsiyonuyla kiralama teklifinde bulunmuştu. Tetteh’i Manchester City scout’larının da takip ettiği öğrenildi.

GALATASARAY OZAN KABAK'I GÖNDERMİYOR



Alman ekibi Stuttgart, Ozan Kabak için yaptığı 9 milyon Euro’luk teklifi dün 11 milyon Euro’ya çıkarsa da olumlu yanıt alamadı.

STUTTGART, Ozan Kabak için daha önce yaptığı 9 milyon Euro’luk teklif kabul edilmeyince rakamı 11 milyon Euro’ya çıkardı.

Yönetim dün gelen bu teklifi bir kaz daha reddetti. Hatırlanacağı üzere, Fatih Terim’in, “G.Saray’ın şampiyon olması ve Şampiyonlar Ligi, Ozan’dan kazanılacak 2-3 milyon Euro fazla gelirden daha önemli” diyerek, genç oyuncunun devre arası satışına olumsuz baktığını belirtmişti.

Kabak da 7.5 milyon Euro’ya serbest kalabilse de sarı kırmızılı yönetimin kararına uydu.






Yorumlar