Anasayfa /  Spor /  Futbol

Galatasaray'ın eski yıldızı Fenerbahçe yolunda

Transferde somut adımlar atmaya başlayan Fenerbahçe, Galatasaray'ın eski yıldızında da mutlu sona ulaştı.

Abone ol
Abone ol 03 Temmuz 2019 16:01

Transferde somut adımlar atmaya başlayan Fenerbahçe, Galatasaray'ın eski yıldızında da mutlu sona ulaştı.

Transferde somut adımlar atmaya başlayan Fenerbahçe, Galatasaray'ın eski yıldızında da mutlu sona ulaştı. Yeşil Burun Adalı oyuncuyu Garry Rodrigues 1 yıllığına kiraladı. 

2018-19 sezonu devre arası transfer döneminde Galatasaray’dan, Suudi Arabistan’ın El İttihad Kulübü’ne giden 28 yaşındaki Garry Rodrigues’in iki kanatta da görev yapabiliyor olmasının önemli tercih sebeplerinden biri olduğu belirtildi. Yanal’ın takımında görmeyi arzuladığı Rodrigues’in sadece asistleriyle değil, atacağı gollerle de direkt skor katkısı veren bir isim olmasını istediği biliniyor. Yeşil Burun Adalı yıldızın transferini sıkıntıya sokacak tek etken ise oyuncunun 4 milyon Euro’luk yıllık ücreti... Fenerbahçe, atılacak adımlar sonrası oyuncuyu kiralık olarak renklerine katmak için çaba harcayacak.

2023’e kadar sözleşmesi var

GARRY Rodrigues’in öncelikli olarak tercih edileceği mevki sol kanat ancak sağ açık olarak da görev yapabiliyor. 1,73 metre boyundaki oyuncunun El İttihad takımıyla 2023’e dek sözleşmesi bulunuyor. Kariyerindeki en yüksek bonservis bedeline 9 milyon Euro’ya Galatasaray’dan Suudi Arabistan ekibine transfer olurken ulaşan Rodrigues, 2016-2017’de sarı kırmızılılara 5.3 milyon Euro’ya PAOK’tan transfer edilmişti. Hollanda’nın Rotterdam kentinde dünyaya gelen Rodrigues, milli takım tercihini ise Yeşil Burun Adaları’ndan yana kullanmıştı.


Etiketler garry rodriguez
Yorumlar