Anasayfa /  Spor /  Futbol

Fenerbahçe Trabzonspor maçı geniş özeti ve golleri

Fenerbahçe Trabzonspor maçı geniş özeti ve golleri ile ilgili detaylar haberimizde. Süper Lig'in 2. haftasında Fenerbahçe ile Trabzonspor karşı karşıya geldi. Peki Fener Trabzon kaç kaç bitti? İşte Fener Trabzon maçı geniş özeti ve golleri...

Abone ol
Abone ol 20 Ağustos 2017 23:50

Fenerbahçe Trabzonspor maçı geniş özeti ve golleri izle ile ilgili detaylar burada. Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında Fenerbahçe, Trabzonspor'u Ülker Stadyumu'nda konuk etti. Fener Trabzon geniş özeti ve golleri izle ve FB TS maçı kaç kaç bitti? gibi merak ettiklerinizi bu haberde derledik. Bir tarafta yeni Avrupa'da ve ligde istediği sonuçları elde edemeyen Aykut Kocamanlı Fenerbahçe, diğer tarafta ise geçen sezonun 2. dönemi fırtına gibi esen Trabzonspor. Heyecan seviyesi bir hayli yüksek olan Fenerbahçe Trabzonspor maçını futbolseverler ilgi ile takip etti. Eleştirilerin odağında kalmaktan kurtulmak isteyen Kocaman, Trabzonspor karşısında Kadıköy'de galip gelerek kötü gidişe ''dur'' demek istiyordu. Trabzonspor ise ligde kendi evinde aldığı 2-1'lik Konyaspor galibiyetinin ardından zorlu Fenerbahçe deplasmanından da puan yada puanlarla ayrılmanın hesabını yapıyordu. İlk yarıda 5. dakikada Burak Yılmaz'la öne geçen Trabzonspor, Peki bu zorlu FB-TS maçı canlı skor kaç kaç? İşte Fener Trabzon maçı şifresiz canlı anlatımı izle ile ilgili detaylar...

56. dakikada Yusuf’un pasında ceza yayı üzeri sol tarafında topla buluşan Olcay’ın uzaktan vuruşunda meşin yuvarlak kaleci Volkan Demirel’in sağ tarafından ağlarla buluştu. 1-2

54. dakikada Giuliano’nun sağ kanattan ortasında ceza sahası içinde topla buluşan Mehmet Topal’ın rövaşata denemesinde meşin yuvarlak kalenin yanından dışarı gitti.

45. dakikada Valbuena'nın taçtan pasında sol kanatta topla buluşan Alper, son çizgiye inmeden rakiplerini geçerek, ceza sahası içine girdi ve ters köşeye yaptığı vuruşta meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. 1-1

30. dakikada ceza sahası dışı sağ çaprazında bulunan Isla’nın pasında ceza sahası içinde topla buluşan Valbuena’nın sağ çaprazdan sert vuruşunda kaleci Onur, meşin yuvarlağı uzaklaştırdı.

20'Trabzonspor'da ilk değişiklik gerçekleşti. Golün sahibi Burak Yılmaz sakatlık geçirdi ve oyuna devam edemiyor. Dame N'Doye tecrübeli golcünün yerine oyuna dahil olan isim oldu.

11'Trabzonspor'da Olcay Şahan rakibi Mathieu Valbuena'ya yaptığı faul sonrasında sarı kart gördü.

5. dakikada sağ kanattan kullanılan taçta defansta Skrtel’den dönen topu Kucka, bekletmeden ceza sahası içine orta açtı. Kucka’nın ortasında defansın arkasına sarkan Burak Yılmaz, düzgün bir vuruşla kaleci Volkan Demirel’in sağından meşin yuvarlağı ağlara gönderdi. 0-1





Burak Yılmaz, sakatlandı

Trabazonspor’un golcü futbolcusu Burak Yılmaz, Fenerbahçe karşılaşmasının 5. dakikasında takımın adına 1 gol kaydetti fakat 20. dakikada da sakatlığından dolayı oyundan çıktı.

Mücadeleye hızlı başlayan bordo-mavililer, 5. dakikada Burak Yılmaz'ın attığı golle 1-0 öne geçti. Daha sonra orta sahada yaşadığı bir pozisyondan dolayı sakatlanan Yılmaz, sağlık ekiplerinin müdahalesiyle oyuna devam etti. Ancak bir süre sonra müsabakaya devam edemeyen yıldız golcü, maçın 20. Dakikasında oyundan çıkarak, yerini N’doye’ye bıraktı. 

Gol sayısını 3’e çıkardı

Burak Yılmaz, geçtiğimiz haftada Trabzonspor’un evinde Atiker Konyaspor’y 2-1 mağlup ettiği maçta 2 gol kaydetmişti. Yıldız futbolcu, Fenerbahçe’ye attığı golle bu sayıyı 3’e çıkardı. 

MAÇ ÖNCESİ ÖNEMLİ DETAYLAR:

Trabzon Hüseyin Avni Aker Stadı’nda 13 Şubat 1974’te yapılan ve 0-0 sonuçlanan Türkiye Kupası çeyrek final maçıyla başlayan 43 yıllık rekabette, genel toplamda Fenerbahçe’nin 11 farkla üstünlüğü bulunuyor.

Sarı-lacivertli ekip 88 lig, 12 Türkiye Kupası, 9 özel, 4’er Cumhurbaşkanlığı ve Başbakanlık Kupası ve 2 TSYD Kupası olmak üzere toplam 119 maçtan 48’ini kazandı, bordo-mavili ekip ise 37 galibiyet elde etti. Taraflar 34 maçta eşitliği bozamadı. Fenerbahçe’nin toplam 150 golüne, Trabzonspor 127 golle cevap verdi.

LİGDE DE FENERBAHÇE ÖNDE

Fenerbahçe ile Trabzonspor, lig tarihinde 88 kez karşı karşıya geldi. Söz konusu maçlarda Fenerbahçe 37, Trabzonspor 22 galibiyet aldı, 29 karşılaşmada da eşitlik bozulmadı. Fenerbahçe’nin ligdeki toplam 119 golüne, Trabzonspor 86 golle cevap verdi. Geçtiğimiz sezon iki takım arasında Trabzon’da oynanan ilk maç 3-0 Fenerbahçe’nin üstünlüğü ile sona ererken İstanbul’da oynanan ikinci maç ise 1-1’lik eşitlikle sonuçlandı.

FENERBAHÇE EVİNDE AÇIK ARA ÜSTÜN

İki takım arasında Fenerbahçe’nin ev sahipliğinde yapılan toplam 57 resmi ve özel maçta Fenerbahçe’nin 27, Trabzonspor’un ise 11 galibiyeti bulunuyor. Taraflar 19 maçta eşitliği bozamazken, Fenerbahçe 82, Trabzonspor ise 53 gol attı.

TRABZONSPOR DEPLASMANDA 20 YILDIR KAZANAMIYOR

Trabzonspor, Fenerbahçe deplasmanında 20 yıldır kazanamıyor. Bordo-mavililer Kadıköy’de en son galibiyetini 23 Ağustos 1997’de 3-1’lik skor ile almıştı. Karadeniz ekibi yaptığı son 20 lig maçında 12 yenilgi, 8 beraberlik aldı ve hiç galip gelemedi.

FENERBAHÇE’NİN 11’İ

Volkan, Isla, Neustadter, Skrtel, İsmail, Mehmet Topal, Josef, Alper, Dirar, Valbuena, Van Persie

TRABZONSPOR’UN 11’İ

Onur, Joao Pereira, Mas, Durica, Uğur, Okay, Kucka, Bero, Olcay, Yusuf Yazıcı, Burak Yılmaz






Yorumlar