Anasayfa /  Spor /  Futbol

Erdoğan'ın 'Başakşehir' sözleri twitter'da trend topic oldu!

Cumhurbaşkanı Erdoğan dün akşam TRT'nin ortak yayına katıldı ve gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Gündeminde futbol da olan Erdoğan Süper Lig'in Lideri Başakşehir için: "Başakşehir'le övünüyorum çünkü Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde kurduğum bir takım. O Başakşehir tırmandı ve taa buralara kadar geldi" ifadelerini kullandı. Erdoğan'ın bu sözleri twitter'da trend topic oldu.

Abone ol
Abone ol 04 Şubat 2019 00:40

Dün akşam TRT'nin ortak yayına katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamalarla gündeme damga vurdu. Futbol hakkında çarpıcı açıklamalarda bulunan Erdoğan; "Başakşehir'le övünüyorum çünkü Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde kurduğum bir takım. O Başakşehir tırmandı ve taa buralara kadar geldi" ifadelerini kullandı. Erdoğan'ın bu sözleri sosyal medya platformu twitter'da trend topic olurken kullanıcılardan da tepkiler geçikmedi. Twitter'da oluşturulan #FutboldaSiyasetOlmaz hastag'ine sayısız tweet atıldı ve Galatasaray taraftarı bu sözlere tepki gösterdi.

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın TRT'de yaptığı Başakşehir açıklaması;

"Başakşehir, Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde kurduğum bir takım" diyen Erdoğan, liderin çok başarılı gittiğinin altını çizdi.

Erdoğan, "Başakşehir Futbol Kulübü başarılı gidiyor. Başakşehir, benim büyükşehir belediye başkanlığı döneminde kurduğum bir takım. Bugün deplasmanda da 3-0 kazanmış. Başakşehir Futbol Kulübü çok çok iyi, önde de gidiyor" ifadesini kullandı.

Liderden övgü dolu sözlerle bahseden Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Başakşehir'le övünüyorum çünkü Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde kurduğum bir takım. O Başakşehir tırmandı ve taa buralara kadar geldi" ifadesini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'Başakşehir' sözlerine gelen tepkiler; 



Yazık futbolumuzda kirlendi. #FutboldaSiyasetOlmaz



Bu saatten sonra tek rakip malum takımdır. #FutboldaSiyasetOlmaz



#FutboldaSiyasetOlmaz bir tek futbol kaldı onu bari rahat bırakın. Umutları tüketmeyin!



Kendine takım kur Kendine şehir kur Kendine ülke kur Ama sen kendi kendine yaşamıyorsun !!!! #Futboldasiyasetolmaz



Bu taraftara iyi bakın. Bu taraftar her şeyin önüne geçer, gerekirse siyasetinde! #Futboldasiyasetolmaz



#FutboldaSiyasetOlmaz ama Türkiye’ deyse olur örneğin ankaragücü’nün birinci lige çıkması tanıdık geldi mi ?



TRHABERLER ÖZEL / MEHMET MERT ALTINUÇ


Yorumlar