Anasayfa /  Spor /  Futbol

Emre Belözoğlu'ndan sakatlık açıklaması! "Ben oynamasam da..."

EURO 2020 Elemeleri ilk maçında Arnavutluk'u 2-0 mağlup eden A Milli Takım'da kaptan Emre Belözoğlu maçın ardından açıklamalarda bulundu. Oyundan sakatlanarak çıkmak zorunda kalan yıldız futbolcu sakatlığı hakkında yaptığı açıklamada; "Sakatlığa bakacağız. Ben oynasam da, oynamasam da, milli takım için her zaman umut vardır." şeklinde konuştu.

Abone ol
Abone ol 23 Mart 2019 02:00

A Milli Futbol Takımının kaptanı Emre Belözoğlu, 2-0'lık Arnavutluk galibiyetinin ardından açıklamalar yaptı.



"GEÇMİŞTE KAZANAMADIK, GİDEMEDİK"



İlk maçın önemine vurgu yaparak sözlerine başlayan Emre Belözoğlu, "Geçmişte ne yazık ki, bu turnuvalara, bu maçları kazanamayarak gidemedik. O yüzden çok önemliydi bence. Elimizden geldiğince hocalarımızda arkadaşlarımızı bu yönde motive etmeye çalıştık. Tecrübe bu durumlarda önemli." dedi.



"6 PUAN HEDEFİMİZ VAR"



Emre Belözoğlu sözlerini "Zaman zaman iyi bir oyunumuz vardı. Takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. İki maçta 6 puanla başlama hedefimiz vardı. İlk maçı kazandık." ifadeleriyle sürdürdü.



SAKATLIK AÇIKLAMASI



Sakatlığı hakkında da bilgi veren milli futbolcu, "Oğlum Ömer Akif'in doğum günüydü bugün, inşallah insan kimseye evlat acısı vermesin. Ona da küçük bir doğum günü hediyesi vermiş oldum. Sakatlığa bakacağız. Ben oynasam da, oynamasam da, milli takım için her zaman umut vardır." şeklinde konuştu.


Etiketler emre belezoğlı
Yorumlar