Anasayfa /  Spor /  Futbol

Dünya'nın beklediği transfer gerçekleşti! Resmi açıklama geldi...

Son dakika… Real Madrid, Cristiano Ronaldo’nun Juventus’a transferini resmen açıkladı... Real Madrid Kulübü, Portekizli yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo'nun transferi konusunda Juventus ile anlaşma sağlandığını açıkladı.

Abone ol
Abone ol 10 Temmuz 2018 18:48

9 yıldır Real Madrid forması giyen Cristiano Ronaldo, İtalya Serie A devi Juventus’a transfer oldu. Ronaldo’nun İtalyan ekibi ile 4 yıllık sözleşme imzaladığı öğrenildi.

Yıldız futbolcu, Juventus’tan yıllık 30 milyon Euro alacak. İspanya basınında Marca gazetesindeki haberde, Ronaldo’nun 105 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer olduğu yazıldı.

İspanya ekibi Real Madrid yaptığı açıklama ile transferi doğrularken Portekizli futbolcuya teşekkür mesajı yayınladı. Real Madrid’den yapılan açıklamada, Ronaldo’nun isteği üzerine Portekizli yıldızın transferine onay verildiği belirtildi.

Real Madrid formasıyla oynadığı 438 maçta 451 gol atan ve İspanyol ekibinin tarihindeki en golcü futbolcu olan 33 yaşındaki Ronaldo için “9 yıl boyunca elde edilen zaferlerin ötesinde, Cristiano Ronaldo çalışma, sorumluluk, yetenek ve gelişim için bir örnek olmuştur. Real Madrid formasıyla 4 altın top, 2 en iyi oyucu ve 3 altın ayakkabı kazandı. Real Madrid Cristiano Ronaldo için her zaman büyük sembollerinden biri olacak ve gelecek nesiller için eşsiz bir referans olacaktır. Real Madrid her zaman senin evin olacak” denildi.

RONALDO’DAN İLK AÇIKLAMA

Real Madrid’in resmi sitesinden bir açıklama yapan Ronaldo, “Madrid şehrinde hayatımın en mutlu yıllarını yaşadım. Bu kulüp ve şehir için büyük şükran duygularım var. Karşılaştığım sevgi için hepinize teşekkür ederim” dedi.

Ayrılık kararını değerlendiren Ronaldo, “Hayatımda yeni bir bölüm açmanın zamanı olduğuna inanıyorum ve bu yüzden kulübün transferimi kabul etmesini istedim. Herkesten beni anlamasını rica ediyorum. Benzersiz bir 9 yıl oldu. Burada yaşadıklarımı asla unutmayacağım” ifadelerini kullandı.










Etiketler cristiano ronaldı
Yorumlar