Anasayfa /  Spor /  Futbol

Derbi sonrası Rıdvan Dilmen: "Ben bu kadar rezil derbi görmedim" video izle

Spor Toto Süper Lig'de 6. haftasında dev derbi nefesleri kesti. Fenerbahçe evinde ezeli rakibi Beşiktaş'ı konuk etti. 40. dakika da Ryan Babel'in golü ile 1 - 0 öne geçen siyah - beyazlılar, 71. dakika da Ayew'in golüne engel olamayınca nefes kesen derbi'de kazanan çıkmadı ve taraflar sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı. Karşılaşmanın ardında Rıdvan Dilmen, %100 Futbol'da derbi hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Abone ol
Abone ol 24 Eylül 2018 23:45

Spor Toto Süper Lig'de 6. haftasında dev derbi nefesleri kesti. Fenerbahçe evinde ezeli rakibi Beşiktaş'ı konuk etti.Karşılaşmanın ardında Rıdvan Dilmen, %100 Futbol'da derbi hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın gösterdiği performansı eleştiren Dilmen, "Yetkili olsam ikisine de 1 puan vermem. Futbolu katlettiniz diye 0 puan veririm. İnsanların hayatından 1,5 saat götürdüler'' diye konuştu.

Dilmen'in maç sonu açıklamaları şu şekilde:

"Yetkili olsam ikisine de 1 puan vermem. Futbolu katlettiniz diye 0 puan veririm. İnsanların hayatından 1,5 saat götürdüler diye puan vermem."

"Çimin altına saklanacaklar neredeyse. Yürüyecek halleri yok. Beşiktaş'a bakıyorum 'Maç bitse de gitsek.' diyor gibiler. Fenerbahçe'ye bakıyorum boksun 12. rauntunda hakem kararını bekliyor gibiler."



 "Hakem hiç zorlanmadı, VAR'a hiç gidilmedi. Ben kariyerimde çok derbi oynadım, kazandım, kaybettim, beraberlikler gördüm. Son yıllarda tansiyonu yüksek derbiler oldu, geçen yıl gibi ama bu kadar kötü, yavaş, rezil derbi görmedim." ifadelerini kullandı.


Etiketler fenerbahve
Yorumlar