Anasayfa /  Spor /  Futbol

Bursaspor'dan Ali Koç'a: "Mertlikle bağdaşmayan davranışınız..."

Bugün oynanan Fenerbahçe - Bursaspor karşılaşması 2 - 1 Fenerbahçe'nin üstünlüğü ile tamamlandı. Yeniden Fenerbahçe sloganıyla eski günlerine dönmek isteyen Fenerbahçe, Bursaspor maçı öncesi Fenerbahçe Başkanı Ali Koç Lefter Küçükandonyadis sezonu vurgusu ve saygıya davet: "Statta, sokakta, sosyal medyada ’Fenerbahçe büyüktür, küfür etmez’ diyoruz" diye paylaşımda bulunmuştu. Bursaspor Kulübü bugün oynanan maç sonrası çok konuşulacak bir açıklama yaptı.

Abone ol
Abone ol 12 Ağustos 2018 00:39

Bursaspor Kulübü resmi istesinden Fenebahçe Başkanı Ali Koç'a...

Bursaspor Kulübü resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada; "Fenerbahçe büyüktür küfür etmez mottosuyla başlattığınız yeni sezonda, önce maç öncesinde bizim en değerlimiz olan taraftarlarımıza ve onların liderine ve bizim de en değerlilerimizden birine karşı sergilediğiniz bu vahşi ve mertlikle bağdaşmayan davranışınız için hesap vermelisiniz. Saha dışındaki bu davranışınızı, maç içindeki hakem ve VAR kararlarıyla birleştirdiğinizde nasıl bir açıklama yapacağınızı merakla bekliyoruz. KOÇ..." denildi.

Bursaspor Kulübü

Fenerbahçe - Bursaspor maçında çok tartışılan 'VAR' kararını TRHABERLER böyle duyurmuştu...

Bu akşam oynanan Fenerbahçe - Bursaspor karşılaşmasında ilginç anlar yaşandı. Ligimizde bu sezon kullanılmaya başlanan 'VAR' sistemi sayesinde penaltı kararı, ofsayt olarak sonuçlandı.Bursaspor hızlı atağında Yusuf Yazıcı soldan içeri kat etti ve pasını çıkardı. Ceza alanında Lima, Neustadter'in müdahalesiyle yerde kaldı. Halil Umut Meler bir kez daha penaltı noktasını gösterdi. VAR hakemleri bir kez daha pozisyonu inceledikten sonra maçın hakemi  Halil Umut Meler  penaltının kullanılmasına izin vermedi. 

Yaklaşık iki dakikalık incelemenin ardından VAR hakemleri ilk pozisyonda Yusuf Erdoğan'ın ofsaytta olduğunu tespit etti ve Halil Umut Meler penaltı kararını, ofsayt olarak değiştirdi.

VAR kararına itiraz eden Bursasporlu Lima sarı kart gördü.

TRHABERLER ÖZEL / MEHMET MERT ALTINUÇ




Yorumlar