Anasayfa /  Spor /  Futbol

Burak Yılmaz: "İnşallah istediğimiz sonucu alırız"

Milli futbolcu Burak Yılmaz kendisini geçmişe göre daha tecrübeli ve iyi hissettiğini belirterek, milli takımın herkesin hayali ve bulunmak isteği bir yer olduğunu bildirdi.

Abone ol
Abone ol 24 Mart 2019 21:33

Milli futbolcu Burak Yılmaz, 2020 Avrupa Şampiyonası Elemeleri H Grubunda A Milli Takım’ın Moldova ile karşılaşacağı maç öncesi basın toplantısında soruları yanıtladı.

Moldova maçından umutlu olduklarını anlatan Yılmaz, şunları kaydetti:

"İnşallah istediğimiz sonucu alırız. Milli takımımız için kadroya bakmaksızın her zaman umutlu olmak gerekiyor. Çok genç arkadaşlarımız var. Merih, Dorukhan ve Mert... Çok genç ve tecrübeli arkadaşlarımız var. Çok iyi bir ortam var. Basın mensuplarına bize destek verdikleri için teşekkür ediyorum. Forvet hattında Cenk ile geçmişte de beraber oynadık. Santrfor olarak sahada benim gibi bir oyuncunun olması beni rahatlatıyor. Beni iyi anladığı hissediyorum. Hocamıza yardımcı olmak açısından Emre ağabeyin çok daha büyük payı var. Takımda çok güzel bir hava oldu. İnşallah böyle devam edip yarın da gereğini yaparız."

Burak Yılmaz, milli takımdaki hedefleriyle alakalı soruya ise "Avrupa Şampiyonası gördüm. Önümüzde bir Avrupa Şampiyonası daha var. Kendimi iyi hissediyorum. Avrupa Şampiyonası'na giden kadroda olabilir miyim, bilmiyorum. Dışarıdan da olsa dualarım uzun vadede Avrupa Şampiyonası'na gidebilmektir." şeklinde cevap verdi.


Yorumlar