Anasayfa /  Spor /  Futbol

Bomba transfer iddiası! Dünya bu takası konuşacak!

Dünya futbol tarihine damga vuracak takas iddiası. Dünya bu takası konuşacak! İngiliz basını, Real Madrid'de istenmeyen adam ilan edilen Gareth Bale ile PSG'den ayrılmayı kafasına koyan Neymar'ın takas edilebileceğini yazdı.

Abone ol
Abone ol 21 Temmuz 2019 22:34

Bomba transfer iddiası! Dünya bu takası konuşacak!

Dünya futbol tarihine damga vuracak takas iddiası.Dünya bu takası konuşacak! İngiliz basını, Real Madrid'de istenmeyen adam ilan edilen Gareth Bale ile PSG'den ayrılmayı kafasına koyan Neymar'ın takas edilebileceğini yazdı.

Zinedine Zidane'ın Real Madrid'e ikinci kez göreve gelmesinin ardından forma şansı bulamayan Gareth Bale ile PSG'den ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Neymar'ın takas olacağı iddiaları gündeme geliyor.

İngiliz The Independent gazetesinde yer alan habere göre Paris Saint-Germain, takımın yaz kampına bir hafta geç katılan Neymar'a karşılık olarak Zidane'ın yeni sezon planlamasında kadrosunda görmek istemediği Bale'i transfer etmek istiyor.

Paris ekibinin Bale ve bir miktar karşılığında Brezilyalı yıldızı Real Madrid'e gönderebileceği ifade ediliyor. Brezilyalı kaynaklar ise Neymar'ın İspanya'ya gitme isteği karşısında PSG'nin pazarlıkta elinin zayıfladığını belirtiyorlar.

Neymar'a yönelik en yakın ilginin Barcelona ve Juventus tarafından olduğu konuşulurken, Galli yıldız için Manchester United ve Çin'den teklifler olduğu da dile getiriliyor.


Yorumlar