Anasayfa /  Spor /  Futbol

Beşiktaş’ın eski yıldızı Anderson Talisca Çin’de durdurulamıyor

Beşiktaş'ın eski futbolcusu Brezilyalı yıldız Anderson Talisca, Çin'de fırtınalar estirmeye devam ediyor.

Abone ol
Abone ol 19 Ağustos 2018 18:20

Çin Süper Ligi ekiplerinden Guangzhou Evergrande forması giyen Beşiktaş’ın eski yıldızı Anderson Talisca, gollerine devam ediyor. Guangzhou Evergrande’in sahasında Tianjin Quanjian’ı konuk ettiği karşılaşmaya ilk 11’de başlayan Anderson Talisca, son 15 dakikadaki performansı ile dudak ısırttı.

Maça iyi başlayan Guangzhou Evergrande, henüz 15. dakikada Paulinho ile öne geçmeyi başardı. İlk yarıyı 1-0 önde tamamlayan Guangzhou Evergrande, ikinci yarı vitesi arttırdı. 52. dakikada Ricardo Goulart ve 57. dakikada bir kez daha Paulinho’nun golleri, farkı üçe çıkardı. Son 15 dakikada ise sazı Anderson Talisca ele aldı. 74 ve 90. dakikalarda attığı gollerle maçı 5-0’a taşıyan Anderson Talisca, Çin’deki 7. maçında 9. kez gol sevinci yaşamış oldu.

2016 yılında Beşiktaş’ın Benfica’dan 4 milyon euro kiralama bedeli ödeyerek satın alma opsiyonlu kiraladığı Anderson Talisca, Türkiye’de sergilediği performansla da dikkat çekmişti. İki sene kiralık forma giydiği Beşiktaş’ta çıktığı 80 maçta 37 kez gol atma başarısı gösteren Anderson Talisca, 14 de asist yapmıştı. Beşiktaş, bu sezon başında Anderson Talisca’nın 20 milyon euro’luk satın alma opsiyonunu kullanmamış, Benfica da Brezilyalı yıldızı Guangzhou Evergrande takımına kiralamıştı. (skor)


Yorumlar