Anasayfa /  Spor /  Futbol

Beşiktaş Fenerbahçe maçı Canlı izle (Şifresiz) - Canlı Maç İzle

Beşiktaş Fenerbahçe maçı Canlı izle (Şifresiz) - Canlı Maç İzle. Şampiyonluk yolunda Beşiktaş için en önemli maç olarak görülen Fenerbahçe maçı için geri sayım başladı. Beşiktaş Fenerbahçe maçı saat kaçta canlı izlenecek? Futbolseverlerin merakla beklediği Beşiktaş Fenerbahçe maçı izlemek için tıklayınız.Beşiktaş Fenerbahçe maçı ülkemizde şifreli olarak izlenecek. Peki Beşiktaş Fenerbahçe maçı şifresiz veren yabancı kanallar hangileri? İşte Beşiktaş Fenerbahçe maçı hakkında merak edilenler.

Abone ol
Abone ol 05 Mayıs 2017 09:59

Beşiktaş Fenerbahçe maçı Canlı izle (Şifresiz) - Canlı Maç İzle. Şampiyonluk yolunda Beşiktaş için en önemli maç olarak görülen Fenerbahçe maçı için geri sayım başladı. Beşiktaş Fenerbahçe maçı saat kaçta canlı izlenecek? Futbolseverlerin merakla beklediği Beşiktaş Fenerbahçe maçı izlemek için tıklayınız.Beşiktaş Fenerbahçe maçı ülkemizde şifreli olarak izlenecek. Peki Beşiktaş Fenerbahçe maçı şifresiz veren yabancı kanallar hangileri? İşte Beşiktaş Fenerbahçe maçı hakkında merak edilenler.





Süper Lig'de bu hafta Beşiktaş Fenerbahçe maçı oynanacak. Beşiktaş Fenerbahçe maçı tüm gelişmeleri ve Beşiktaş Fenerbahçe maçı canlı anlatımı ana sayfamızdan takip edebilirsiniz. Beşiktaş Fenerbahçe maçı hangi kanalda, saat kaçta canlı izlenecek? İşte Beşiktaş Fenerbahçe maçı tüm gelişmeleri.





Beşiktaş Fenerbahçe maçı canlı yayın bilgileri





Beşiktaş Fenerbahçe maçı canlı izle: beIN Sports canlı izle





Beşiktaş Fenerbahçe maçı saat:19.00





Beşiktaş Fenerbahçe maçı hakem: Fırat Aydınus





Beşiktaş Fenerbahçe maçı tarih: 7 Mayıs 2017





Beşiktaş Fenerbahçe muhtemel 11'ler





Beşiktaş: Fabri, Adriano, Tosic, Marcelo, Gökhan Gönül, Gökhan İnler, Oğuzhan, Tolgay Aslan, Querasma, Babel, Cenk Tosun





Fenerbahçe: Volkan, Şener, Kjaer, Skrtel, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topal, De Souza, Ozan Tufan, Lens, Sow,Van Persie





Beşiktaş'ta derbi hazırlıkları





Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'de 7 Mayıs Pazar günü oynayacağı Fenerbahçe derbisinin hazırlıklarına devam etti.

BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde teknik direktör Şenol Güneş yönetimindeki antrenmanda, siyah-beyaz futbolcuların taktik çalışma yaptığı belirtildi.

Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin de izlediği antrenmanda top kontrolü, dar alanda kontrol pas çalışması ve taktik programının yer aldığı çalışmalar yapıldığı aktarıldı. Antrenmanın yarı sahada yapılan çift kale taktik maç ve şut çalışmasıyla sona erdiği kaydedildi.

Siyah-beyazlılar, derbi maçı hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek.

Derbinin biletleri kısa sürede tükendi





Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında 7 Mayıs Pazar günü Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında oynanacak derbi öncesinde siyah-beyazlı taraftarlar için satışa sunulan biletler kısa sürede tükendi.

Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında Vodafone Arena'da oynanacak karşılaşmanın bilet fiyatları 150 ile 1100 lira arasında belirlenirken, siyah-beyazlılar için satışa çıkarılan 7 bin 700 biletin satışı tamamlandı.

Derbi maçını, kombine kart sahibi taraftarların yanı sıra bilet alanlarla birlikte 40 bine yakın taraftarın izlemesi bekleniyor.



Beşiktaş-Fenerbahçe derbisini Fırat Aydınus yönetecek

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu, Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında 7 Mayıs Pazar günü oynanacak derbiyi hakem Fırat Aydınus'un yöneteceğini açıkladı. 

Spor Toto Süper Lig'in 30. hafta maçlarında görev yapacak hakemler belli oldu. 

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulundan yapılan açıklamaya göre, Süper Lig'de 7 Mayıs Pazar günü Vodafone Arena'da saat 19.00'da başlayacak derbide Fırat Aydınus görev alacak. 

Aydınus'un yardımcılıklarını Serkan Ok ve Aleks Taşçıoğlu yapacak. Derbinin dördüncü hakemi ise Arda Kardeşler olacak. Hakem Fırat Aydınus, kariyerinde 25. derbisinde düdük çalacak. 

Açıklamaya göre, 30. hafta müsabakalarında düdük çalacak hakemler şunlar:

5 Mayıs Cuma: 

20.00 Antalyaspor-Medipol Başakşehir: Ali Palabıyık 

6 Mayıs Cumartesi: 

16.00 Trabzonspor-Kayserispor: Alper Ulusoy

16.00 Gençlerbirliği-Adanaspor: Cüneyt Çakır 

19.00 Atiker Konyaspor-Aytemiz Alanyaspor: Mete Kalkavan 

19.00 Galatasaray-Kasımpaşa: Özgür Yankaya 

7 Mayıs Pazar: 

16.00 Çaykur Rizespor-Bursaspor: Serkan Çınar 

19.00 Beşiktaş-Fenerbahçe: Fırat Aydınus 

8 Mayıs Pazartesi: 

20.00 Kardemir Karabükspor-Osmanlıspor: Suat Arslanboğa

20.00 Akhisar Belediyespor-Gaziantepspor: Halil Umut Meler

Derbide gözler forvetlerde

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında 7 Mayıs Pazar günü oynanacak maçta iki takımın hücum oyuncularının performansları derbinin skorunda büyük önem taşıyacak.

Süper Lig'de lider Beşiktaş ile 8 puan gerisinde 3. sırada bulunan Fenerbahçe'de bu sezon gollerin büyük bir bölümüne hücum oyuncuları kaydetti.

Geride kalan 29 haftada 58 golle en skorer takım olan Beşiktaş'ın hücum oyuncuları 42 kez rakip fileleri havalandırdı. Fenerbahçe'de ise atılan 53 golün 33'ü hücum oyuncularında geldi.

Beşiktaş'ın bu sezon ligde rakip filelere gönderdiği gollerin yüzde 72'sine, Fenerbahçe'nin kaydettiği gollerin ise yüzde 62'sine hücum oyuncuları adını yazdırdı.

Cenk, Talisca ve Aboubakar, Beşiktaş'ı sırtladı

Beşiktaş'ın en önemli 3 hücum oyuncusu Cenk Tosun, Anderson Talisca ve Vincent Aboubakar, siyah-beyazlı takımın gol yükünü çekti.

Bu 3 isim Beşiktaş'ın rakip filelere gönderdiği 58 golün 35'ine (Cenk 17, Talisca 10, Aboubakar 8 gol) imza koydu.

Siyah-beyazlıların defans oyuncuları bu sezon 8 gol atmayı başardı. Beşiktaş'ta savunmacılar Marcelo Guedes 3, Luiz Rhodolfo, Dusko Tosic, Atınç Nukan, Gökhan Gönül ve Adriano Correia birer kez gol sevincini tattı.

Fenerbahçe'nin gol ümitleri Sow ve Van Persie

Fenerbahçe'de bu sezon gol yükünü en fazla Moussa Sow ile Robin van Persie çekti.

Sarı-lacivertlilerin Senegalli futbolcusu, Süper Lig'de 11 golle takımın en skorer ismi konumunda bulunuyor. Sow'u, ligde 7 golle Hollandalı futbolcu Van Persie takip etti.

Fenerbahçe'nin orta sahasında oynayan futbolcular bu sezon 12 kez gol sevinci yaşadı.

Sarı-laciverlilerde Mehmet Topal ile Josef de Souza dörder, Ozan Tufan 3, Alper Potuk ise bir kez topu rakip filelere yolladı.



AZ TV CANLI İZLE

Az TV, tıpkı Türkiye'de TRT 1'in olduğu gibi Azerbaycan'da yayın yapan ilk canlı TV kanalıdır. 1955 yılında yayına başlayan kanal, Azerspace uydusundan yayın yapmaktadır. Uefa Avrupa Ligi ve Şampiyonlar Ligi maçlarının yayınlarının yapıldığı kanalda bir süre HD yayın denenmiş olup başarılı olunamadığı görülmüştür. Bu yüzden HD olarak değil yayınlarına SD olarak devam etmektedir. İdman TV ve Medeniyet TV ile aynı şirkete aittir. Kesintisiz canlı olarak sitemizden izleyebilirsiniz.

Nasıl netten izleyebilirim? : Az TV Canlı Yayın, Az TV İzle ve Az TV Canlı Mobil gibi kelimelerde tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Az TV Frekans Bilgileri

Uydu -> Azerspace 1, Frekans -> 11175 Mhz, Polarizayon -> Yatay (H), Sembol Oranı -> 27500, FEC -> 5/6 Kanal türüAzerbaycanÜnvanAzərbaycan TeleviziyasıYayın MerkeziBaküWebhttp://www.aztv.az/E-mailwebmaster@aztv.azTelefon+994 12 4923807AdresAZ1011, Bakı şəh., M.Hüseyn küç., 1

İnternetten idman TV canlı izle ve İdman TV frekans bilgileri



Azeri televizyon kanallarından İdman Tv frekans bilgileri ve canlı izleme detayları ile dilediğiniz yayına ulaşmak çok kolay!



Tüm dünya üzerinde yayını bulunan Azerbeycan televizyon kanallarından olan İdman Tv, canlı maç yayınları ve spor programları ile sporseverlere diledikleri programa erişim imkanı sağlıyor. Özellikle Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi maçlarını şifresiz ve canlı izleme imkanı veren İdman Tv’ye erişim ise çok kolay. 

İdman Tv Frekans Bilgileri!

 Azerbaycan merkezi kontrolü ile yayın akışı sağlanan İdman Tv’ye, Türkiye’de AzerSpace uydusu üzerinden erişim sağlanmaktadır. Özellikle son zamanlarda karşılaşmaların şifreli yayınlanmasının ardından, İdman Tv seyircinin önünden şifre engelini ortadan kaldırarak, canlı yayın imkanı sunuyor.

Yayın akışına şifresiz erişim sağlayabileceğiniz İdman Tv frekansları ise; Uydu: AzerSpace, Frekans: 11169 Mhz Polarizasyon: Yatay, Sembol Oranı: 20400 şeklinde yayınlanmıştır. Uydu alıcılarınız için manuel olarak giriş yapabileceğiniz frekans ayarları ile İdman Tv yayın akışına kolaylıkla erişim sağlayabilirsiniz.



Maçı şifresiz yaynlayacak olan kanallar:

Klik Sport

Fox Soccer 2GO

O2TV Football

Sport Tv 1 (Portugal)

Eir Sport 2

Arena Sport 3 HD (Cro)

beIN Max 7 (Espana)

beIN Sports France 3 HD

BT Sport Extra 2 HD

Digi Sport 5 (Svk)

Sky Sport 4 (Germany)

Sport 2 (Hungary)

SuperSport 5 Za

haberler12.com

Sport Tv 1 (Portugal)

SuperSport Maximo 1

TV3 Sport 1 (den)

Viasat Football Sweden

Viasat Football Norway

ViaPlay (denmark)

ViaPlay (finland)

ViaPlay (norway)

ViaPlay (sweden)

Fox Sports 2 Frekansı

Astra Uydusu

Frekans: 12188

Sembol: 27500

Polarizasyon: (H) Yatay

haberler12.com

Bt Sport 2 Frekansı

Uydu Adı: Astra 2E

Frekansı:11.386

Sembol:29500

Fec :3/4

Polarizasyon: (V) Dikey


Yorumlar