Anasayfa /  Spor /  Futbol

Başkanı taşıyan helikopter otoparka düştü!

İngiltere Premier Ligi'n 10'uncu haftasında Leicester City sahasında West Ham United ile 1-1 berabere kaldı. Mücadelenin ardından Leicester City kulübünün sahibi Vichai Srivaddhanaprabha'nın helikopteri maçın oynandığı King Power Stadyumu'ndan ayrılıeken, kulüp otoparkına düştü.

Abone ol
Abone ol 27 Ekim 2018 23:35


Mücadelenin ardından Leicester City kulübünün sahibi Vichai Srivaddhanaprabha'nın helikopteri maçın oynandığı King Power Stadyumu'ndan ayrılıeken, kulüp otoparkına düştü. Olay yerine çok sayıda ambulans ve kurtarma ekipleri sevk edilirken, Srivaddhanaprabha'nın sağlık duurumuyla ilgili henüz bir açıklama yapılmadı.

Milli futbolcumuz Çağlar Söyüncü’nün de formasını giydiği Leicester City’den konuyla ilgili henüz bir açıklama gelmezken yerel polis, “King Power Stadyumu’ndaki kazayla ilgileniyoruz. Sağlık ekipleri durumun farkında ve olay yerindeler” ifadeleri kullanıldı.

61 yaşındaki Taylandlı iş insanı Srivaddhanaprabha’nın maçlardan sonra helikopteriyle sahanın ortasından hareket ederek evine ya da tesislere gittiği biliniyordu.

Öte yandan takım otobüsünün olaydan önce stattan ayrıldığı ve taraftarların stadı tamamen boşalttığı ifade edilirken bazı futbolcuların ise olay sırasında stadyumda olduğu öğrenildi.


Etiketler leicestercity
Yorumlar