Anasayfa /  Spor /  Futbol

Avrupa Ligi’nde yayın krizi çözüldü! İşte maçlarımızın yayınlanacağı kanallar!

Temsilcilerimiz Beşiktaş, Fenerbahçe, Akhisarspor UEFA Avrupa Ligi'nde kritik maçlarına çıkıyor. Daha önce yaşanmış yayın krizlerinde TRT'nin devreye girmesiyle son anda çözülmüş ve temsilcilerimizin maçları TRT ekranlarından izleyicilerle buluşmuştu. Bugün de Fenerbahçe, Beşiktaş ve Akhisarspor Avrupa Ligi'nde kritik maçlara çıkıyor ve yine taraftarlar bir yayın krizi ile karşı karşıya kaldı. Taraftarları sevindiren haber az önce geldi ve yayın krizi çözüldü. İşte temsilcilerimizin maçlarının yayınlanacağı kanallar...

Abone ol
Abone ol 20 Eylül 2018 19:10

Bu sezon sıklıkla rastlanan ve futbolseverlerin tepkisini çeken yayın krizi, UEFA Avrupa Ligi'nde de yaşandı. Bu akşam sahaya çıkacak olan temsilcilerimiz; Akhisarspor, Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin karşılaşmalarını yayınlayacak kanallar maçlara kısa bir süre kala belli oldu!

UEFA Avrupa Ligi’nde üç temsilcimiz bu gece sahneye çıkmaya hazırlanırken bu sezon sıklıkla şahit olduğumuz yayın krizi bu maçlar öncesinde de yaşandı. Beşiktaş’ın Sarpsborg’u konuk edeceği, Fenerbahçe’nin Dinamo Zagreb deplasmanına gideceği ve Akhisarspor’un da Krasnodar’ı ağırlayacağı akşamda üç maçın da yayıncısı maçlara kısa bir süre kala açıklandı.

Bu sezon grup aşamasından itibaren Avrupa maçlarını yayınlayacak olan Bein Sports, Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi’nde Lokomotiv Moskova’yı konuk ettiği maçı yayınlayacağını da karşılaşmaya saatler kala açıklamıştı.

İşte maçlar ve kanallar:

19.55: Beşiktaş – Sarpsborg / Bein Sports Haber ve HD1

19.55: Akhisarspor – Krasnodar / Bein Sports HD2

21.55: Dinamo Zagreb – Fenerbahçe / Bein Sports Haber ve HD1

Ülkemizde yaşanan hızlı kur değişimlerinin yayın bedellerini etkilediği ve soruna yol açtığı düşünülürken, sosyal medyada üç takımın da taraftarları ve futbolseverler yaşanan yayın krizi durumuna tepki gösterdi.

Bilindiği üzere bu sezon Milli Takım’ın Rusya maçı öncesinde ve LASK Linz – Beşiktaş maçında yayın krizi yaşanmış ve son anda çözülmüş; Burnley – Başakşehir mücadelesi ise hem Türkiye’de, hem de İngiltere’de hiçbir kanaldan yayınlanmamıştı.


Yorumlar