Anasayfa /  Spor /  Futbol

Arsenal sahasında 3 golle turladı! Arsenal - Rennes maç özeti ve golleri izle

Arsenal sahasında 3 golle turladı! Arsenal - Rennes maç özeti ve golleri izle... UEFA Avrupa Ligi son 16 turu ilk maçında Rennes'i 3-1 mağlup olan Arsenal, evinde Rennes'i 3-0 mağlup etti ve çeyrek finale yükseldi. Arsenal'a turu ve galibiyeti getiren golleri 5 ve 72. dakikada Aubameyang'tan 20. dakikada ise Maitland-Niles'ten geldi.

Abone ol
Abone ol 15 Mart 2019 01:28

UEFA Avrupa Ligi son 16 turu rövanş maçında Arsenal sahasında Rennes'i konuk etti. Deplasmanda 3 - 1 kaybettiği maçın ardından turu zora sokan İngiliz devi taraftarı önünde rakibini 3 - 0 gibi net skorla yenmeyi başardı ve turu atlayan taraf oldu.

Emirates'teki maça hızlı başlayan Topçular, 5. dakikada Pierre Aubameyang'ın golüyle 1-0 öne geçti. Gol sonrası baskısını artıran Unai Emery'nin öğrencileri 15'te Ashley Maitland-Niles ile skoru 2-0 yaptı. İlk yarısı bu skorla tamamlanan karşılaşmada Arsenal'e çeyrek final kapısını açan golü 72. dakikada Pierre Aubameyang'dan geldi. Gabonlu golcü geceyi 2 gol, 1 asistle tamaladı.

Arsenal - Rennes maç özeti ve golleri izle

Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale yüksele Manchester United, Liverpool, Manchester City ve Tottenham'dan sonra UEFA Avrupa Ligi'nde de Arsenal, çeyrek finale yükselerek İngiliz modasına uydu.


Yorumlar