Anasayfa /  Spor /  Futbol

Arda kadro dışı kalacak mı? İşte Göksel Gümüşdağ'dan resmi açıklama...

Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, Arda Turan'a verilen ceza sonrası oyuncunun futbol takımındaki geleceğiyle ilgili konuştu.

Abone ol
Abone ol 16 Ekim 2018 16:04

Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, Arda Turan'a verilen ceza sonrası oyuncunun futbol takımındaki geleceğiyle ilgili konuştu.

Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, Arda Turan'a verilen para cezası ile ilgili NTV'ye açıklamalarda bulundu.

İşte o açıklama:

"Yönetim kurulumuz dün akşam tek gündem maddeli olarak olağanüstü toplandı. Değerlendirmemizde futbolcumuzun işlediği iddia edilen ve medya yansıyan olayları görüşüldü. Başakşehir Futbol Kulübü'nün etik ve profesyonel değerleriylebağdaşmayan bu olayları tavsvip etmiyoruz. Bu bağlamda Arda'ya yönetim kurulu tarafından 2.5 milyon TL para cezası verilmesi kararı aldık."

"Arda bizim oyuncumuz ve profesyonel yükümlülüklerini yerine getirmek zorunda. Adli süreç devam ederken ve sonuçlanana kadar idmanlarına ve takımla çalışmalarına devam edecek. Adli süreç zaman alacak bir süreç ve bu süreç boyunca neler olacak bilemiyoruz. Bizim disiplin kurallarımıza göre Arda'nın izinli gününde bile gecenin geç saatlerine kadar dışarıda(gece kulüpleri vs.) olması cezadır. Biz bu cezayı verdik fakat zaman içerisinde adli süreç işlerken neler olur bekleyip göreceğiz ve değerlendirmemizi buna göre yapacağız."


Etiketler başakşehirspor
Yorumlar