Anasayfa /  Spor /  Futbol

Antalyaspor Erzurumspor maçı özeti ve golleri izle

Antalyaspor Erzurumspor maçı özeti ve golleri izle... Spor Toto Süper Lig 30'uncu hafta karşılaşmasında Antalyaspor, sahasında Büyükşehir Belediye Erzurumspor ile 1-1 berabere kaldı.

Abone ol
Abone ol 27 Nisan 2019 18:23

Spor Toto Süper Lig’in 30. haftasında Antalyaspor ile Erzurumspor karşı karşıya geldi. Antalya Stadyumu’nda oynanan mücadele 1-1’lik beraberlikle sonuçlandı. Bu maçtan çıkan sonuçla 5. sıra ve tehlike hattında heyecan daha da yükseldi.

Antalyaspor 11. dakikada Mevlüt Erdinç’in golüyle 1-0 öne geçti. Mevlüt’ün golünde ilk önce ofsayt kararı çıkarken VAR kararıyla gol verildi. Dakikalar 54’ü gösterdiğinde Erzurumspor Sunu’nun penaltı golüyle 1-1’i buldu. Penaltı kararı da VAR uyarısıyla verildi.

Bu sonuçla 5. sıra için yarışan Antalyaspor 42 puana yükseldi. Düşme hattında bulunan Erzurumspor da Göztepe’nin kazandığı haftada 29 puana yükseldi fakat son 3 sıradan çıkamadı.

Antalyaspor gelecek hafta Göztepe ile deplasmanda karşılaşacak. Erzurumspor da sahasında Bursaspor’u konuk edecek.

Antalyaspor Erzurumspor maçı özeti ve golleri izle

MAÇTAN DAKİKALAR

5'inci dakikada ceza sahası dışı sol çaprazda topla buluşan Charles'ın ortasında, defanstan seken topu ceza sahası içinde önünde bulan Mevlüt Erdinç'in kaleci Sehic ile karşı karşıya pozisyonda vuruşunda, meşin yuvarlak az farkla üstten auta çıktı.



12'nci dakikada Nazım Sangare'nin ara pasında ceza sahası içi sağ çaprazda topla buluşan Mevlüt Erdinç'in vuruşunda, meşin yuvarlak kaleci Sehic'in sağından ağlarla buluştu. Yardımcı hakemin ofsayt gerekçesiyle bayrağını kaldırması üzerine maçın hakemi Fırat Aydınus, golü iptal etti. Aydınus, daha sonra VAR odasından gelen ofsayt olmadığı uyarısı üzerine golü verdi: 1-0.



33'üncü dakikada ceza sahası dışı sağ çaprazda kazanılan serbest vuruşu kullanan Tshabalala'nın vuruşunda, meşin yuvarlak az farkla üstten auta çıktı.



İlk yarı Antalyaspor'un 1-0 üstünlüğüyle tamamlandı.



54'üncü dakikada ceza sahası içinde Celustka ile girdiği ikili mücadelede Emrah Başsan yerde kaldı. Hakem Fırat Aydınus, konuk takım oyuncularının itirazlarına rağmen oynayın talimatı verdi. VAR hakemlerinin uyarısı üzerine VAR'a giden hakem Fırat Aydınus, yaptığı incelemenin ardından penaltı kararı verdi. Penaltıyı kullanan Sunu, takımının beraberlik golünü kaydetti: 1-1.



72'nci dakikada Serdar Özkan'ın pasıyla ceza sahası içinde meşin yuvarlakla buluşan Fredy'in bekletmeden vuruşunda, top az farkla üstten auta çıktı.



75'inci dakikada Taylan Antalyalı'nın ceza sahası dışından sert vuruşunda, meşin yuvarlak kaleci Boffin'de kaldı.



83'üncü dakikada Amilton'un sağ kanattan ortasında penaltı noktası üzerinde topla buluşan Fredy'nin kafa vuruşunda, meşin yuvarlak yandan auta çıktı.



Karşılaşma 1-1 eşitlikle sona erdi.


Yorumlar