Anasayfa /  Spor /  Futbol

MAÇ SONUCU: Alanyaspor 2 - 0 Sivasspor

Spor Toto Süper Lig'de 18. hafta mücadelesinde Aytemiz Alanyaspor ile Demir Grup Sivasspor 3 puan mücadelesi verecek. Alanyaspor taraftar desteği ile kazanmak istiyor. Kritik maçın tartışmalı pozisyonları ve canlı anlatımını trhaberler.com farkıyla takip edebilirsiniz.

Abone ol
Abone ol 20 Ocak 2019 18:57

ALANYASPOR - SİVASSPOR MAÇI CANLI ANLATIM

ALANYASPOR 2 - 0 SİVASSPOR

Mete Kalkavan, maçtaki son düdüğünü çaldı ve Alanyaspor, Djalma Campos ve Junior Fernandes'in golleri ile Sivasspor'u 2-0 mağlup etmeyi başardı.

96' Muhammet Demir, rakibine yaptığı faul sonrasında sarı kart ile cezalandırıldı.

94' OFSAYT! Sağ kanattan yapılan ortaya Taha Yalçıner gol vuruşunu yaptı ve topu da ağlara gönderdi ancak arkadaşının pozisyonunun ofsayt olmasından dolayı gol geçersiz sayıldı.

93' Taha Yalçıner'in rakip ceza alanı dışından savunma arasına gönderdiği ara pasını rakibi karşıladı.

93' Ozan Tufan sol kanatta şık bir vücut çalımı ile topu rakibinden kurtardı ancak kendi faul ile yerde kalınca Mete Kalkavan sarı kartını Bjarsmyr için çıkardı.

92' Sivasspor'da son oyuncu değişikliği de yapıldı ve Hakan Arslan yerini Erdoğan Yeşilyurt'a bıraktı.

90' MERİH VURDU, TOLGAHAN ÇELDİ! Sol kanattan Ozan Tufan'ın kullandığı köşe vuruşu sonrasında Merih'in sağ çaprazdan yaptığı ters ayağı ile gol vuruşunu Tolgahan çeldi.

89' Alanya'da karşılaşmanın sonuna en az 6 dakikalık uzatma süresi eklendi.

88' Sivasspor'da az sonra son oyuncu değişikliği yapılacak ve oyuna Erdoğan Yeşilyurt girecek.

87' Sağ kanatta Cenk Ahmet ile duvar pasına giren Ozan Tufan çizgiye indi ve içeri etkili bir orta gönderdi. Bu ortaya Efecan'ın yay içinden gelişine şutu isabetli olmadı.

86' Çek golcü Josef Sural, bu sezon Sparta Prag ile ligde çıktığı 15 maçta 3 kez gol sevinci yaşadı.

86' Alanyaspor'da Sergen Yalçın'dan son oyuncu değişikliği geldi ve Cisse yerini Josef Sural'a bıraktı.

84' Maçta artık son 5 dakikalık bölüme girdik ve Alanyaspor'un 2-0'lık üstünlüğü devam ediyor. Sivasspor ise gol için rakip kalede pozisyon aramaya devam ediyor.

83' Sivasspor ise geçen sürede topa %49 ile sahip olurken, Alanyaspor kalesine gönderilen 8 şuttan da isabet çıkmadı.

82' Mücadelenin geride kalan bölümünde Alanyaspor, %51 ile topa sahip oldu ve Sivasspor kalesine gönderdiği 16 şutta 7 kez isabet buldu.

81'Yine sağ kanattan gelişen Alanyaspor atağında Cenk Ahmet'in içeri gönderdiği yerden ortasını ön direkte Papp uzaklaştırdı.

80' OZAN VURDU, TOLGAHAN KURTARDI! Savunmadan aldığı pas ile ilerleyip rakibini de geçen Ozan Tufan, kaleci ile karşı karşıya kaldı ve sert şutunu iki hamlede Tolgahan kurtardı.

79' Ozan Tufan, kendi sahasında kazandığı topla rakip yarı sahaya ilerledi ancak Cisse ile girdiği duvar pasında Cisse'nin pas hızı yüksek olunca meşin yuvarlak Sivasspor'lu oyunculara geçti.

77' Karşılaşmanın son bölümlerine girerken iki takımın da karşılıklı atakları var ancak bu ataklar kaleyi bulmakta zorlanıyor.

77' Alanyaspor cephesinden de maça müdahale geldi. Son dakikalarda oyundan düşen Junior Fernandes yerini Taha Yalçıner'e bıraktı.

76' MUHAMMET DOKUNAMADI! Sivasspor'un bir kanat organizasyonundan daha sonuç çıkmadı. Sol kanattan ceza alanına gönderilen ortaya altı pas dışında Muhammet Demir dokunamadı.

76' Sivasspor'da bir oyuncu değişikliği daha geldi ve Serhiy Rybalka yerini Arouna Kone'ye bıraktı.

75' Hakan Keleş az sonra maça bir hamle daha yapacak ve oyuna golcü oyuncusu Kone'yi alacak.

73' Robinho'nun olmadığı ilk lig maçına çıkan Sivasspor, geride kalan sürede rakip kaleye gönderdiği 6 şuttan da isabet bulamadı.

72' EMRE DIŞARI VURDU! Sol kanattan Alanyaspor ceza alanına gönderilen ortada boşta kalan topu Hakan Arslan Emre'ye çıkardı ve Emre'nin altı pas dışından şutu üstten auta çıktı.

71' Sivasspor ise geçen sürede topa %47 ile sahip olurken, Alanyaspor kalesine gönderilen 5 şuttan da isabet çıkmadı.

70' Mücadelenin geride kalan bölümünde Alanyaspor, %53 ile topa sahip oldu ve Sivasspor kalesine gönderdiği 15 şutta 6 kez isabet buldu.

69' Campos'tan savunma arkasına gönderilen pasa Cisse hareketlendi ancak tehlikeyi sezen Tolgahan kalesinden çıktı ve kendi yara sahasının ortasından topu uzaklaştıran isim oldu.

68' Her iki takım oyuncularında da üst üste gelen pas hataları maçta temponun artmasına ve iki takım oyuncularının da organize olmasını engelliyor.

66' Haydar Yılmaz ile hava topunda çarpışan Hakan Arslan, saha içindeki tedavisi sonrasında ayağa kalktı ve maça devam edebilecek.

65' Leicester City'den transfer edilen Diabate, bu sezon İngiltere Premier Lig'inde 1 maça çıkmış ve 55 dakika görev yapmıştı.

64' Ozan Tufan, Süper Lig'deki son golünü 30 Ekim 2017'de Kayserispor ağlarına göndermişti.

64' Sivasspor'da Hakan Keleş'ten ilk oyuncu değişikliği geldi veGabriel Torje yerini Fousseni Diabate'ye bıraktı.

62' OZAN ATAMADI! Sağ kanattan arka direğe gönderilen ortayı Fernandes altı pas dışına indirdi ve Ozan Tufan'ın müsait pozisyonda ters ayağı ile yaptığı gol vuruşunda top kaleci Tolgahan'da kaldı.

61' AUT! Ozan Tufan'ın sağ kanattan kullandığı köşe vuruşuna Merih ceza alanı içinde dokunuşunu yaptı ancak bu deneme üstten auta çıktı.

60' SON ANDA! Cisse'nin sağ kanatta çizgi üzerinden içeri çevirdiği top sağ çaprazda Efecan kontrol etti ve dönüp kaleye göndermek istediği şutuna son anda savunma ayak koyarak topu kornere çeldi.

59' RYBALKA ÇERÇEVEYİ BULAMADI! Muhammet'in pasında ceza alanı yayı içinden köşeye plase vuruş deneyen Rybalka, bu denemesinde de golü bulamadı.

58' Sivasspor ikinci yarıya daha etkili başlayan ve topa daha fazla sahip olan ekip. Son dakikalarda da üst üste Alanyaspor kalesinde pozisyon da buldular.

56' MUHAMMET VURAMADI! Ziya'nın uzun pasını Hakan arkaya aşırttı ve bu pas ile bir anda kaleci ile karşı karşıya kalan Muhammet Demir, gol vuruşunda ıskalayınca net pozisyondan sonuç çıkmadı.

56' SON ANDA MERİH! Sivasspor'un etkili atağında şık paslar sonrasında Muhammet Demir ceza alanı içinde son olarak topla buluştu ancak Merih, zamanında müdahalesi ile topu uzaklaştıran isim oldu.

55' Sivasspor ise geçen sürede topa %43 ile sahip olurken, Alanyaspor kalesine gönderilen 3 şuttan da isabet çıkmadı.

54' Mücadelenin geride kalan bölümünde Alanyaspor, %57 ile topa sahip oldu ve Sivasspor kalesine gönderdiği 11 şutta 5 kez isabet buldu.

53' DİREKTEN DÖNDÜ! Sivasspor, Alanya'da gole yaklaştı ancak Rybalka'nın vuruşunda Haydar'ı geçen top direkten döndü.

52' TOLGAHAN ÇIKARDI! Ozan Tufan'ın sağdan arka direğe gönderdiği etkili ortasına Cisse'nin yaptığı gol vuruşunu kaleci Tolgahan ayakları ile çeldi.

51' Torje'nin kullandığı köşe vuruşunu ön direkte Bjarsmyr arkaya gönderdi ancak bu topu uzaklaştıran Nsakala oldu.

50' Sağ kanattan ceza alanına girmeye çalışan Torje'nin topuna Ozan Tufan yattı ve müdahalesi ile topu kornere çeldi.

49' CİSSE DIŞARI ATTI! Cenk Ahmet'in savunma arasına gönderdiği pas ile bir anda kaleci ile karşı karşıya kalan Cisse'nin şutu üstten auta çıktı.

48' Yine sağ kanattan gelişen Alanyaspor atağında Cenk Ahmet'in çizgiye inmeden gönderdiği ortası isabetli olmadı.

46' Ozan Tufan en son 4 Kasım 2017'de Süper Lig maçına çıkmıştı.

46' Sergen Yalçın ikinci yarı başında oyuncu değişikliğine gitti ve Lucas Villafanez'in yerine Ozan Tufan oyunda.

45' İkinci yarı için ilk düdük geldi ve son 45 dakikaya konuk Sivasspor başladı.

Mete Kalkavan ilk yarıdaki son düdüğünü çaldı ve Alanyaspor, Djalma Campos ve Junior Fernandes'in golleri ile soyunma odasına 2-0 önde girmeyi başardı.

48' AUT! Sivasspor adına frikik için topun gerisine Muhammet Demir geldi ve barajın üzerinden gönderdiği şutu çerçeveyi bulmadı.

47' Sivasspor atağında Alanyaspor savunması ceza alanı dışında rakibini faul ile durdurdu ve Sivasspor ceza alanı yayı dışında frikik kazandı.

46' GOL! Sağ kanattan topu getirip altı pas içine etkili orta gönderen Efecan'ın bu asistini Junior Fernandes boş çevirmedi ve arka direkte dokunuşu ile farkı 2'ye çıkardı.

44' İlk yarının sonuna Alanya'da en az 3 dakika ilave edildi.

43' Yine sağ kanattan atağa destek veren Cenk Ahmet'in çizgiye inmeden çevirdiği ortasını Efecan arka direğe gönderdi ancak boşta kalan topu Douglas uzaklaştırdı.

42' SON ANDA! Sivasspor'un çok adamla ve organize gelişen atağında son olarak sol kanattan Ziya'nın ortasını rakiplerinden önce altı pas dışında Tzavellas kafa müdahalesi ile uzaklaştırdı. Dönen topa Ndinga'nın yaptığı vuruş ise farklı şekilde auta çıktı.

41' Sivasspor ise geçen sürede topa %36 ile sahip olurken, Alanyaspor kalesine gönderilen 1 şuttan da isabet çıkmadı.

40' Mücadelenin geride kalan bölümünde Alanyaspor, %64 ile topa sahip oldu ve Sivasspor kalesine gönderdiği 9 şutta 3 kez isabet buldu.

39' Alanyaspor, rakip kaleye gönderdiği 9. şutta golü buldu...

37' GOL! Djalma Campos, takımı adına penaltı vuruşunu gole çevirdi ve Alanyaspor 1-0 öne geçen taraf oldu.

35' PENALTI! Campos, sağ kanattan ceza alanına girdi ve Ziya'nın müdahalesi ile yerde kalınca hakem penaltı noktasını gösterdi.

33' SON ANDA! Sol kanattan Fernandes ve Villafanez işbirliği ile gelişen atakta çizgi üzerinden Fernandes'in içeri gönderdiği ortasını altı pas dışında Efecan'dan önce Ziya kafa dokunuşu ile gol vuruşuna engel oldu.

31' Sivasspor ise geçen sürede topa %37 ile sahip olurken, Alanyaspor kalesine gönderilen 1 şuttan da isabet çıkmadı.

30' AUT! Efecan'ın bu defa sol kanattan ceza alanına gönderdiği ortasını arka direkte müsait pozisyonda Cisse volesi ile tamamladı ancak bu deneme auta çıktı.

29' Mücadelenin geride kalan bölümünde Alanyaspor, %63 ile topa sahip oldu ve Sivasspor kalesine gönderdiği 7 şutta 2 kez isabet buldu.

28' Sivasspor savunması çıkarken baskı yedi ve Tolgahan'a gönderilen geri pasında top taca gönderildi.

27' Alanyaspor'da duran topu Villafanez kullandı ve arka direğe yükselttiği topu Merih indirdi ancak bu deneme kaleci Tolgahan'da kaldı.

26' Villafanez bu defa rakip kaleye daha yakın bir bölgede yine faul ile durduruldu ve Alanyaspor adına etkili bir noktadan duran top şansı doğdu.

26' Maçtaki ilk sarı kart rakibi Villafanez'e arkadan yaptığı sert faul sonrasında Hakan Arslan'a çıktı.

24' Hızlı gelişen Sivasspor atağında Douglas'ın uzun pasında Rybalka sol kanatta topla buluştu ve rakibini karşısına aldı ancak Merih, vücudunu da iy kullanarak rakibinin ayağındaki topu taca göndererek atağı kesen isim oldu.

23' Sol kanattan Emre Kılınç'ın ortasını ön direkte Merih uzaklaştırdı ve bu topu ceza alanı dışında kontrol eden Rybalka'nın sert şutu üstten auta çıktı.

22' Sivasspor, Alanyaspor'lu oyuncuların temposunun da düşmesi ile oyunda son dakikalarda denge kurdu ve daha çok adamla rakip kaleye gitmeye başladı.

21' Hızlı gelişen Sivasspor atağında sağ kanttan atağa destek veren Douglas'ın içeri çevirdiği ortasını rakibinden önce Haydar yattı ve kontrol etti.

20' Yine sağ kanadı deneyen Alanyaspor'da Efecan'ın çizgiye inmeden içeri çevirdiği sert ortasını ön direkte Papp uzaklaştırdı.

19' Sağ kanattan çıkışlarda sorun yaşayan Sivasspor, Emre Kılınç'ın da oyuna daha fazla girmesi ile sol kanattan ataklar denemeye başladı.

18' Merih'in savunmadan topla ilerlemesi sonrasında sağ kanattan koşu yapan Cisse'ye gönderdiği pası Cisse iyi kontrol edemedi ve Sivasspor taç atışı ile oyuna başlayacak.

17' Geride kalan sürede Sivasspor, baskıdan çıkamadı ve Başakşehir'e transfer olan Robinho'nun boşluğunu dolduramamışa benziyor.

16' Sivasspor ise geçen sürede topa %32 ile sahip olurken, Alanyaspor kalesine henüz şut girişiminde bulunamadı.

15' Mücadelenin geride kalan bölümünde Alanyaspor, %68 ile topa sahip oldu ve Sivasspor kalesine gönderdiği 6 şutta 2 kez isabet buldu.

14' Alanyaspor savunmasının sağ kanattan yine bindirme yapan Cenk Ahmet'in koşu yoluna gönderdiği uzun pası bu defa Ziya kesti ve topu taca gönderdi.

13' Hızlı gelişen Sivasspor atağında Hakan'ın rakip ceza alanı dışına kadar sürdüğü ve savunma arasına gönderdiği ara pasına Muhammet hareketlenmedi ve atak sonuçsuz kaldı.

11' Sivaspor kalesi üst üste Alanyaspor ataklarına maruz kalıyor...

10' AUT! Yine sağ kanattan gelişen Alanyaspor atağında Efecan'ın pasını ceza alanı yayı içinden Ceyhun tamamladı ancak ters ayakla yaptığı bu vuruş farklı şekilde auta çıktı.

9' MUCİZE DOKUNUŞ! Alanyaspor'un sağ kanattan gelişen atağında ceza alanına gönderilen topa önce arka direkte Fernandes vurdu ve Tolgahan topu çeldi. Seken topa bu defa Villafanez dokunmak istedi ancak son anda savunma yatarak müdahalesi ile topu kornere çeldi.

8' Sivasspor bu dakikada ön alanda pres yaparak rakibinin oyun kurmasına engel olmaya çalışıyor. Alanyaspor bu pres karşısında uzun toplarla çıkmak zorunda kaldı.

7' Sol kanattan gelişen Alanyaspor atağında Nsakala'nın pası ile Villafanez ceza alanı içinde topu kontrol edemedi ve Arjantin'li oyuncunun çabası topun auta çıkmasına engel olamadı.

6'Ev sahibi Alanyaspor, tribünlerin de desteği ile maça daha etkili başladı ve geride kalan sürede 4 net pozisyona girdi.

5'CEYHUN DIŞARI VURDU! Sağ kanattan Alanyaspor'un kullandığı köşe vuruşuna altı pas dışında iyi yükselen Ceyhun'un kafa vuruşu yandan auta çıktı.

4'SON ANDA! Sağ kanattan atağa destek veren Cenk Ahmet'in ön direğe gönderdiği ortasını Cisse'den önce son anda Bjarsmyr müdahalesi ile kornere çeldi.

4' Sivasspor'da ise yine kart cezaları sebebi ile Uğur Çiftçi ve David Braz bugün takımdaki yerlerini alamayacak.

3' Alanyaspor'da Sackey sakatlığı, Welinton ve Baiano ise cezaları sebebi ile bugün forma giyemeyecek.

2' Sivasspor'da kaleci Tolgahan Acar'ın yaşadığı sakatlık sebebi ile kısa süreliğine duran mücadele kaldığı yerden yeniden başladı.

1' Alanyaspor adeta maça golle başlayacaktı ancak Fernandes ve Efecan'ın girdiği gol pozisyonundan ev sahibi adına sonuç çıkmadı.

İNANILMAZ BİR POZİSYON! Sağ kanattan ceza alanına giren Cisse'nin arka direğe ortasını Fernandes kafa vuruşu ile tamamladı ve top direkten döndü. Dönen topu bu defa altı pas dışında Efecan kaleye göndermek istedi ancak müsait pozisyonda vuruşu üstten auta çıktı.

Mete Kalkavan Alanya'da ilk düdüğünü çaldı ve mücadeleye ev sahibi Alanyaspor başladı.

Maçın ilk düdüğü ile birlikte olacağız...

Alanyaspor - Sivasspor 11'ler

Alanyaspor XI: Haydar, Cenk Ahmet, Merih, Tzavellas, N'Sakala, Ceyhun, Efecan, Djalma, Villafanez, Fernandes, Cisse.

Sivasspor: Tolgahan- Douglas, Fatih, Bjarsmyr, Ziya- Diabate, Hakan, Ndinga, Torje- Emre, Muhammet

Ev sahibi takımda Sackey sakatlığı nedeniyle oynamayacak. Cezalı futbolcu bulunmuyor. Konuk ekip Sivasspor'da ise Uğur Çiftçi ve David Braz cezası nedeniyle bu maçta forma giyemeyecek.

Aytemiz Alanyaspor ile Demir Grup Sivasspor Süper Lig'in 18. hafta maçında kozlarını paylaşacak. Sergen Yalçın yönetiminde ikinci yarıya iyi başlamak isteyen Alanyaspor mücadeleyi kazanmak istiyor. Sivasspor ise deplasmanda galibiyet peşinde olacak.

Alanyaspor - Sivasspor maçı hangi kanalda, saat kaçta?

Bahçeşehir Okulları Stadyumu oynanacak ve bugün saat 16:00'da başlayacak mücadelebeIN SPORTS 1'den canlı yayınlanacak. Ayrıca maçın canlı skor takibi ve detaylar fanatik.com.tr'de...


Yorumlar