Anasayfa /  Spor /  Futbol

MAÇ SONUCU: Akhisarspor 1 - 2 Antalyaspor

Akhisarspor Antalyaspor maçı canlı izle... Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Akhisarspor, Spor Toto Akhisar Stadyumu'nda Antalyaspor'u konuk edecek. Süper Lig'in son sırasından kurtulma hesapları yapan Akigo kritik mücadelen 3 puanı alarak nefes almak istiyor. Peki Akhisarspor Antalyaspor maçı saat kaçta, hangi kanalda? Akhisarspor Antalyaspor maçı bilgileri... Ayrınca Akhisarspor Antalyaspor maçı canlı anlatımını, tartışmalı pozisyonlarını ve skor takibini haberimizden yapabilirsiniz..

Abone ol
Abone ol 20 Nisan 2019 15:58

Akhisarspor Antalyaspor maçı canlı izle... Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Akhisarspor, Spor Toto Akhisar Stadyumu'nda Antalyaspor'u konuk edecek. Süper Lig'in son sırasından kurtulma hesapları yapan Akigo kritik mücadelen 3 puanı alarak nefes almak istiyor. Peki Akhisarspor Antalyaspor maçı saat kaçta, hangi kanalda? Akhisarspor Antalyaspor maçı bilgileri... Ayrınca Akhisarspor Antalyaspor maçı canlı anlatımını, tartışmalı pozisyonlarını ve skor takibini haberimizden yapabilirsiniz..AKHİSARSPOR ANTALYASPOR MAÇI CANLI ANLATIM

AKHİSARSPOR ANTALYASPOR MAÇI CANLI  ANLATIM

AKHİSARSPOR 1 - 2 ANTALYASPOR

Bülent Yıldırım maçı bitirdi. Antalyaspor Mevlüt Erdinç'in iki golüyle deplasmanda Akhisarspor'u mağlup etti.

95' Serbest vuruş için Milan Lukac da ileriye doğru çıktı. Güray serbest vuruşu kullandı. İçeriye doğru gelen ortada Boffin topu kontrol etti.

95' Maçtaki son dakikadayız ve Akhisarspor tehlikeli bir bölgeden serbest vuruş kullancak.

94' Manu ceza sahası içinde boşluğu gördü ve topu oraya doğru attı. Aly Cissokho topu uzaklaştırdı.

92' Maçta son dakikalardayız ve Akhisarspor mutlak ihtiyacı olan golü bulmak için tüm hatlarıyla yükleniyor.

91' Bokila, kalabalık Antalyaspor savunmasının arasınd ayakta kalmaya çalışırken topu kaptırdı.

91' Mücadelenin sonuna 5 dakika ekleniyor

89' Maçta son dakikalara girilirken Akhisar rakip kalenin etrafına yerleşmiş durumda.

88' Güray sol kanattan ortasını yaptı ceza sahası içinde sahipsiz kalan topu Bahadır uzaklaştırdı.

87' Akhiasrspor korneri kullandı. Barbosa'nın ortasında Vrsajevic kafa vuruşunu yaptı ama top yan ağlarda kaldı.

86' Bokila kaleye sırtı dönük şekilde topu kontrol etti ve önündeki Barbosa'ya pasını verdi. Barbosa topa gelişine vurdu ama şut çok zayıf. Boffin topu rahatça kontrol etti.

84'Antalyaspor'da Doğukan Sinik oyundan çıkarken yerine giren isim Jean Armel Drole oldu.

83'Güray çalımlarla ilerledi ceza sahasına doğru topu attı ama Bahadır bugün savunmada çok başarılı. Topu yine uzaklaştırdı.

81'Sağ kanatta Vrsajevic topla buluştu ve Manu'ya döndü. Manu terar kle dibine kadar ilerleyen Vrsajevic'e uzun bir pas attı. Vrsajevic topu kontrol edip şutunu çekti fakat hakemin ofsayt uyarısı var.

80'Savunmadan çıkarılan topta Bokila en ileride topu kontrol etmeye çalışırken Bahadır'a yaptığı müdahale sonucu hakem Bülent Yıldırım faul veriyor.

79'Serdar Özkan yerine oyuna giren isim Zeki Yıldırım.

78'Aykut Çeviker oyundan çıkıyor, yerine giren isim Jeremy Bokila oluyor.

77'Güray'ın sol çarprazdan vuruşunu kale dibinde Manu tamamlayamadı. Akhisarspor yeniden gole çok yaklaştı.

76'Köşe vurulunu Güray kullandı. Ceza sahasına gelen topu Bahadır uzaklaştırdı.

75'Akhisarspor Sissoko ile hızlı atağa çıktı ama topa müdahale eden isim Celutska oldu.

74'Antalyaspor'da Serdar Özkan sakatlığı sebebiyle tedavi için saha kenarına geldi.

73' Güray ceza sahası içine doğru ortayı açtı ama top içeride Manu'nun önünden geçti fakat Manu topa müdahale edemedi.

71' Mevlüt ceza sahası dışında topla buluştu ve vuruş açısı yakaladı. Çektiği şut isabetsiz ve doğrudan dışarı gitti.

70' Bülent Yıldırım, Serginho'ya sarı kart gösteriyor.

68' Akihsarspor ilk yarının başından beri olduğu gibi hücumlara devam ediyor. Sol kanatta Güray topu istedi fakat oraya doğru isabetsiz bir pas atıldı. Kale vuruşunu Boffin kullanacak.

67'BOFFIN MUTLAK GOLÜ ÇIKARDI! Akhisarspor 67. dakikada Barbosa ile köşe vuruşunu kullandı. Gelen topa Cikalleshi yükselip vurdu. Net gol pozisyonunu Boffin parmaklarının ucuyla müdahale edip çıkardı.

66' Antalyaspor'da oyuna Freddy yerine Yekta Kurtuluş giriyor.

65' Maçın 65. dakikası itibariyle topla oynama yüzdelerinde ev sahibi ekip büyük bir üstünlük kurmuş durumda. Akhisarspor topla 65% oynarken, konuk ekip Antalyaspor 35% oynadı.

64' Akhisarspor ikinci golü bulmak için üst üste ataklar geliştiriyor. Antalyaspor topla beraber çıkmakta güçlük çekiyor.

62' Heler Barbosa'nın uzak mesafeden şutunu Boffin çıkardı.

61' MANU KAÇIRDI! Uzun top sonucunda Vrsajevic sağ kanatta topla buluştu. Topu içeriye çevirdi, Manu kafa vuruşuyla topu ağlara gönderme şansı olan pozisyonda topu dışarıya gönderdi.

60' Akhisarspor ilk yarının başından bu yana aradığı golü buldu. Maçtaki tempo iyice artmış durumda. Kümede kalma mücadelesi veren ev sahibi ekibin mutlak puan veya puanlara ihtiyacı var.

58' GOL! Ev sahibi ekip Sissoko ile orta alandan top dağıttı. Sol kanatta Aykut topla buluştu. Cikalleshi'ye topu ulaştırdı. Cikalleshi'nin içeriye ortasında Barbosa topu göğsüyle kontrol edip ağlara gönderiyor.

58' Asist Sokol Cikalleshi

56' Akhisarspor top ile ön alana yerleştiği anlarda yaşadığı top kayıpları Antalyaspor'un hızlı hücuma çıkmasına neden oluyor. Oyunun temposu artmış dururmda.

54' Üst üste gelişen Akhisarspor atakları devam ediyor fakat bu ataklara karşılık olarak Antalyaspor savunması hiç hata yapmadı.

53' Sol kanatta Güray Vural topla buluştu içeride müsait pozisyonda olan Aykut'a pasını verdi fakat Aykut kötü bir kafa vuruşu yapıyor. Topu Boffin kontrol etti.

52' İkinci yarının başında bu yana oyuna ağırlığını koyan taraf ev sahibi ekip durumunda.

51' Akhisarspor Barbosa ile kontra atak fırsatı yakaladı. Seginho sağ kanatta topla buluştu fakat savunmanın müdahalesi başarılı. Serginho topu kaybetti.

50' Akhisarspor Güray ile köşe vuruşunu kullandı. Ceza sahasında Bahadır topu uzaklaştıran isim oldu.

49' Cikalleshi uzun pas sonucunda savunma arkasına sarktı. Önüne düşen topta yüzü kalaye dönük değilken sağ ayağıyla şutunu çekti ama Boffin rahat bir şekilde topu kontrol ediyor.

48' Top bu dakikada Akhisarspor hakimiyetinde. Ev sahibi ekip uygun bir hücum fırsatı yakalayana dek topu rakip yarı sahada dolaştırıyor.

47' Antalyaspor serbest vuruş sonrası Freddy ile atağa kalktı. Freddy topu uzun bir süre sürdü ve daha sonra pas vermedi uzak mesafeden kaleye şutunu çekti. Topu Milan Lukac kontrol etti.

46' Maçın ikinci yarısı başlarken Akhisarspor'da oyuna Kadir Keleş yerine Hélder  Barbosa giriyor.

46' Bülent Yıldırım maçın ikinci yarısını başlatan düdüğü çaldı.

İlk yarı bitti. Antalyaspor soyunma odasına iki farklı üstünlükle gidiyor. İkinci yarı yeniden birlikte olacağız.

48' Serdar Özkan topla hızlı çıktı fakat sol kanatta Lopes'in müdahalesi başarılı oldu.

47' Nazim Sangare yaptığı sert müdahale sonucunda sarı kart gördü.

47' Güray Vural köşe vuruşunu kullandı ama Mevlüt araya girdi tekrar korner kullanılacak.

47' Güray bir korner daha kullandı fakat bu kez Cikalleshi'nin kafa vuruşu doğrudan dışarı gitti.

46' Maçın ilk yarısına 4 dakikalık duraklama dakikası ilave edildi.

44'İlk yarıda son dakikaya girilirken Akhisarspor sağ kanat üzerinden hücum geliştirmeye çalışıyor.

42' İlk yarıda son 3 dakikaya girilirken Antalyaspor, Akhisar deplasmanında Mevlüt Erdinç'in iki şık golü ile farkı ikiye çıkarmış durumda.

40'GOL ! Nazım'ın sağ kanattan koşusunda topu içeri çevirdi ve içerideki Mevlüt Erdinç çok klas bir gole imza attı.

38' Maçta üst üste sakatlıklar devam ediyor. Bu kez ikili mücadelede Sissoko'nun eli Hakan Özmert'in yüzüne geldi ve Hakan kendini yere bıraktı.

37' Akhisarspor'da savunmadan uzun bir pas atıldı fakat herkesten önce Boffin kalesinden çıktı ve topu uzaklaştırdı.

35' Serginho çalımlar rakip ceza sahasına girdi ama topu ayağında tutamadı ve atak kesildi.

34' Savunmanın sağında Doğukan topu Naızm'dan aldı. Doğukan topla birlikte ilerledi en ilerideki Mevlüt Erdinç'e uzun bir pas attı fakat Mevlüt topu kontrol edemedi.

33'DOĞUKAN KAÇIRDI! Antalyaspor, Bahadır'ın serbest vuruşuyla oyunu başlattı. Bahadır'ın uzun pasında Doğukan kaleciyle karşı karşıya kaldı. Lukac'ın solundan şutunu çekti fakat Lukac topu çıkarıyor. Doğukan net bir gol pozisyonundan yararlanamadı.

31' Cikalleshi şimdi ayapa kalktı ve oyuna devam edecek. Boffin'in kale vuruşuyla oyun yeniden başladı.

30' Sağ kanattan gelen ortaya Cikalleshi yükseldi fakat aynı zamanda Boffin'in kalesinden çıkıp topu yumruklaması sonucunda Cikalleshi yüzüne darbe aldı ve kendini yere bıraktı. Sağlık görevlileri yeniden müdahale için sahaya girdi.

29'BOFFIN YİNE ÇIKARDI! Aykut'un uzak mesafeli şutunu Boffin çıkarıyor.

28' Edin Cocalić sakatlık sebeiyle yerini Vršajević'e bıraktı.

27' Antalyaspor dakikakalr sonra Freddy ile hücuma geçti. Freddy yanında bulunan Serdar Özkan'a pasını verdi. Serdar sol çarprazdan uzak mesafe şutunu çekti ama top az farkla dışarı gitti.

26' Maç oynanırken ev sahibi ekipten Cocalic sakatlık sebebiyle kendini yere bıraktı. Sağlık ekipleri sahaya giriyor.

25' Akhisarspor ard arda köşe vuruşları kazanıyor. Güray korneri kullandı, top arka direkte Aykut'da kaldı. Aykut topu içeriye çevirdi ama top auta gitti.

24' BOFFIN NET POZİSYONU KURTRDI! Akhisarspor Güray ile serbest vuruşı kullandı. Güray'ın ortasında Cikalleshi boş pozisyonda kaleye doğru kafa vuruşunu yaptı. Top ağlara gidecekken Boffin mutlak pozisyonda topu çıkarmayı başardı.

23' Hakan Özmert yaptığı müdahale sonucunda maçtaki ikinci sarı kartı gördü.

22' Akhisarspor'un rakip kalede tehlikeli olduğu bpozisyonlar bu dakikalarda artmış bulunmakta.

20' Akhisarspor köşe vuruşunu kullandı. Ortasında kafa vuruşunu Cikalleshi yaptı ama takım arkadaşı Manu ile birlikte topa yükselmeleri oyuncunun dengesini bozdu ve iyi bir vuruş gelmedi.

19' Akhisarspor Lopes ile hızlı şekile geldi. Lopes sağ kanattan ceza sahasına girdi içeride bekleyen Cikalleshi'ye topu çevirdi ama savunma müdahale etti.

18'Maçın 18. dakikası itibariyle ev sahibi ekibin henüz şutu bulunmuyor.

17'Akihsarspor'un GürayVural ile rakip ceza sahasına girme çabaları şu ana dek sonuçsuz kaldı.

16'Antalyaspor bulduğu golden sonra kendi yarı alanında bekleyerek olası top kayıplarını kontra atak fırsatına çevirmeye çalışıyor.

14' Antalyaspor, ev sahibi ekibi az adamla yakaladı ve Charles ile hücuma kalktı. Charles'in içerideki Mevlüt'e pasında son anda Cocalic araya girdi ve topu kornere gönderdi.

13'Akhisar topla oynadığı bölümlerde takım boyunu iyice kısaltığ stopr hattını orta sahaya kadar çıkarmaya devam ediyor. Fakat kanat oyuncularının bu bölüme kadar üretkenlik gösterememesi gol bulmalarını engelledi.

12Nazım Sangare sağ kanatta topu kontrol etti. Sonrasında çalım ile geçip devam etmek isterken savunmadan müdahale var.

11'Hakan 'Özmert sol kanattaki Serdar Özkan'a uzun bir pas atmak istedi ama pas oldukça isabetsiz.

10'Golün ardından Akhisarspor oyun kontrolünü yeniden eline geçirdi fakat tehlikeli atak oluşturamıyorlar.

8'Sissoko yaptığı müdahale sonucunda sarı kart görüyor.

8'Antalyaspor maça hızlı başlayan taraf ev sahibi ekip olmasına rağmen yakaladaığı kontra atak fırsatı ile eşitliği bozmusş durumda.

7'GOL! Mevlüt Erdinç ceza sahasıma hızlı bir koşu yaptı ve gelen ortayı kafa vuruşuyla ağlara gönderdi.

7'Asist Aly Cissokho

6' Akhisarspor tüm hatlarıyla rakip yarı alana yerleşmiş durumda. Antalyaspor ise sayıca fazla şekilde savunma yapıyor.

4' Güray rakip yarı alanın birz ilerisinde topla buluştu ve ceza sahasındaki Cikalleshi'ye derinlemesine bir pas attı fakat araya Hakan girip topu uzaklaştırdı.

3' İki takım da topa sahip oldukları sekanslarda kendi yarı alanlarından kontrollü bir şekilde çıkıp kontra atak tehlikesi yaşamak istemiyorlar.

1'Ev sahibi Akhisaspor, maçın ilk dakikasında kendi yarı alanında hazırlık pasları yaparak başladı.

1' Maçın hakemi Bülent Yıldırım'ın düdüğüyle maç başladı.

İki Takımın ilk 11'leri

Akhisarspor'un ilk 11'i: Lukac, Lopes, Cocalic, Caner, Kadir, Sissoko, Güray, Serginho, Aykut, Manu, Cikalleshi

Antalyaspor'un ilk 11'i: Boffin, Cissokho, Bahadır, Celutska, Nazım, Charles, Hakan, Doğukan, Freddy, Serdar, Mevlüt

Akhisarspor - Antalyaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta?

20 Nisan Cumartesi günü saat 16:00'da Spor Toto Akhisar Stadı'nda oynanacak mücadele beIN SPORTS HD 2'den canlı yayınlanacak. Ayrıca maçın canlı skor takibi ve detaylar trhaberler.com'da...




Yorumlar