Anasayfa /  Spor /  Futbol

A Milli Takım'dan müthiş geri dönüş! Emre Akbaba maça damga vurdu!

A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar B Ligi 2. Grup'ta deplasmanda İsveç'i 2-0 geriye düştüğü maçta 3-2 yendi. Emre Akbaba attığı gollerle maça damga vurdu.

Abone ol
Abone ol 11 Eylül 2018 00:01

A Milli Takım, İsveç karşısında 2-0 yenik duruma düşmesine rağmen 88 ve 90+2. dakikada Emre Akbaba'nın attığı gollerle maçı 3-2 kazandı. A Milli Takımımız ilk 30 dakikada topa sahip olarak rakip kalede gol aradı. Türkiye'nin hücüma dönük oyununa karşılık İsveç, hızlı ataklarla gol pozisyonuna girdi.

Ev sahibi ekip İsveç 34. dakikada Thelin'in golüyle öne geçti. İlk yarı bu skorla tamamlandı. İsveç, 49. dakikada farkı ikiye çıkardı. Claesson ceza sahası dışından çok iyi bir vuruş yaptı ve topu ağlara gönderdi.

A Milli Takım bu gole 51. dakikada Hakan Çalhanoğlu ile cevap verdi ve farkı yeniden bire indirdi. 88. dakikada Cenk Tosun'un pasında Emre Akbaba eşitlik golünü sağladı. Emre Akbaba, 62. dakikada  Mehmet Topal'ın yerine oyuna girmişti. 90+2'de sahneye çıkan Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Emre Akbaba, A Milli Takım'ın 3. gole atarak muhteşem bir geri dönüş yapmasını sağladı. Emre Akbaba'nın devleştiği maçta  A Milli Futbol Takımı, UEFA Uluslar B Ligi 2. Grup'ta deplasmanda İsveç'i 2-0 geriye düştüğü maçta 3-2 yendi.


























Yorumlar