Anasayfa /  Foto Galeri

Fuhuş operasyonundan aile dramları ortaya çıktı! İşte acı dolu hikayeler

Bursa Emniyet'i tarafından gerçekleştirilen ve 4 ili kapsayan fuhuş operasyonunda 8 kadın ve onları fuhuş yapmaya zorlayan 15 şüpheli gözaltına alındı. Farklı sebeplerle çetenin eline düşen, tecavüze uğrayıp fuhuşa zorlanan kadınların acı dolu hikayeleri de operasyonla ortaya çıktı.

Fuhuş operasyonundan aile dramları ortaya çıktı! İşte acı dolu hikayeler - Sayfa 1

Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliğine bağlı ekipler geçtiğimiz Cuma günü Bursa merkezli İstanbul, Kocaeli ve Antalya illerinde, zorla kadınları fuhşa zorlayan kişilere yönelik operasyon yaptı.

Fuhuş operasyonundan aile dramları ortaya çıktı! İşte acı dolu hikayeler - Sayfa 2

13 mağdur ve 59 müşterinin ifadesi alınarak çok sayıda farklı adrese eş zamanlı yapılan operasyonlarda 8 kadın ve onları fuhşa zorlayan 1’i İstanbul, 1’i Kocaeli, 1'i Antalya ve 12'si Bursa’da olmak üzere toplam 15 kişi gözaltına alındı.

Fuhuş operasyonundan aile dramları ortaya çıktı! İşte acı dolu hikayeler - Sayfa 3

Şüphelilerin ikametlerinde ve araçlarında yapılan aramalarda, 14 adet cep telefonu, 14 bin 600 lira ve 100 dolar, 1 adet polis üniforması, 4 dizüstü bilgisayar, 10 adet uyuşturucu kullanmaya yarayan aparat, 13 adet fişek, 1 adet bilgisayar harddisk, 3 adet flash disk, 1 adet micro disk, 1 adet kuru sıkı tabanca ve bu tabancaya ait 44 fişek ele geçirildi.

Fuhuş operasyonundan aile dramları ortaya çıktı! İşte acı dolu hikayeler - Sayfa 4

ACI DOLU HİKAYE 
Bursa merkezli 4 ilde gerçekleştirilen fuhuş operasyonunun ardından ortaya acı dolu hikayeler çıktı. Anne ve babası ayrı yaşarken annesini kaybeden ve annesinden kalan maaşını babasından alamayan 25 yaşındaki F.D. babasıyla tartışarak evi terk etti.