Anasayfa /  Güncel

Frank Hoogerbeets'tan çarpıcı açıklama

Deprem uzmanı Frank Hoogerbeets, Türk basınında çıkan, "Deprem kahini tarih verdi: Mart'ın ilk haftası deprem olacak" şeklinde çıkan haberlerin tamamen yalan olduğunu söyledi.

Abone ol
Abone ol 29 Ocak 2020 21:49

Geçmişte yaptığı tahminler nedeniyle Türkiye'de yaşayan insanların dikkatini çeken Hollandalı deprem uzmanı Frank Hoogerbeets, bazı internet sitelerinde adı kullanılarak yapılan haberlerin yalan olduğunu açıkladı.

Twitter adresinden bir açıklama yapan Frank Hoogerbeets, kendisinin ağzından yazılarak servis edilen haberin yanlış olduğunu belirterek, Mart ayı için herhangi bir tahminde bulunmadığını söyledi. Hoogerbeets, "Benim hakkımda söyledikleri her şeye inanmayın" dedi.

 

Dyson Lin hakkında uyardı

Frank Hoogerbeets, Türkiye'de yaşanan depremlerin ardından bir anda ortaya çıkan ve insanları korku ve paniğe sevk eden Dyson Lin hakkında da açıklama yaparak kendisine itibar edilmemesini ve yöntemlerinin bilimle yakından uzaktan alakası olmadığını söyledi.

Dyson Lin hakkında kendisine yöneltilen sorulara yanıt veren Hoogerbeets, "Dyson Lin'in yalan söylediği görülüyor. Lütfen onunla ve saçma iddiaları ile bana gelmeyin" dedi.

Elazığ ve Manisa uyarısı

Frank Hoogerbeets, Elazığ'da yaşanan depremin ardından fay hatlarının kırılmaya başladığını ve depremlerin devam edebileceği uyarısında bulunmuştu. Hoogerbeets Manisa'da yaşanan depremin öncesinde de bölge için ayrı uyarıda bulunmuştu.

Yorumlar