Anasayfa /  Medya /  Dizi /  Fragman izle

Vurgun 1.Bölüm 3. Fragmanı İzle Vurgun 1.Bölüm İzle

Vurgun 1.Bölüm 3. Fragmanı yayınlandı. FOX TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenecek olan Vurgun dizisinin ilk bölümü yakında sizlerle.

Abone ol
Abone ol 19 Ocak 2019 03:07

Vurgun 1.Bölüm 3. Fragmanı İzle   Vurgun 1.Bölüm İzle

Başrollerinde Erkan Petekkaya, Deniz Çakır ve Emre Kınay gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Vurgun 1.Bölümü ile izleyicisi ile buluşacak

VURGUN SON BÖLÜM İZLE

Vurgun 1.Bölüm 2. Fragmanı İzle  Vurgun 1.Bölüm İzle

Başrollerinde Erkan Petekkaya, Deniz Çakır ve Emre Kınay gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Vurgun 1.Bölümü ile izleyicinin karşısına çıkacak

VURGUN SON BÖLÜM İZLE

Vurgun 1.Bölüm Fragmanı İzle  Vurgun 1.Bölüm İzle

Başrollerinde Erkan Petekkaya, Deniz Çakır ve Emre Kınay gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Vurgun 1.Bölümde izleyicisi ile buluşacak

VURGUN SON BÖLÜM İZLE

Vurgun dizisinin konusu ne? Vurgun dizisinin oyuncuları kimler?

Eylül ve Ekim ayı ile birlikte televizyon kanallarından 'dizi' furyası başladı ve birbirinden iddialı diziler seyircilerle buluştu. Yenil yılın ilk ayında (Ocak) birbirinden iddialı diziler seyircisiyle buluşmak gün sayarken, iddialı projelerden biri de Fox Tv'nin Vurgun dizisi oldu.Vurgun dizisinin fragmanının yayınlanmasıyla birlikte oyuncuları ve konusuyla tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Merakla diziyi bekleyen izleyiciler ise Vurgun dizisi ne zaman başlayacak? Vurgun dizisinin konusu ne? Vurgun dizisinin oyuncular kimler? gibi soruları merak ediyor. Peki Vurgun dizisinin konusu ne? Vurgun dizisinin oyuncuları kimler? İşte Vurgun dizisi hakkında derlediğimiz bilgiler....





Eylül ve Ekim ayı ile birlikte televizyon kanallarından 'dizi' furyası başladı ve birbirinden iddialı diziler seyircilerle buluştu. Yenil yılın ilk ayında (Ocak) birbirinden iddialı diziler seyircisiyle buluşmak gün sayarken, iddialı projelerden biri de Fox Tv'nin Vurgun dizisi oldu.Vurgun dizisinin fragmanının yayınlanmasıyla birlikte oyuncuları ve konusuyla tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Merakla diziyi bekleyen izleyiciler ise Vurgun dizisi ne zaman başlayacak? Vurgun dizisinin konusu ne? Vurgun dizisinin oyuncular kimler? gibi soruları merak ediyor. Peki Vurgun dizisinin konusu ne? Vurgun dizisinin oyuncuları kimler? İşte Vurgun dizisi hakkında derlediğimiz bilgiler....







Vurgun dizisinin oyuncuları kimler?

Fox TV'de ekrana gelecek olan, yapımcılığını Gold Film - Faruk Turgut'un üstlendiği yönetmen koltuğunda Altan Dönmez'in oturduğu, senaryosunu ise Başar Başaran ve Emre Özdur'un kaleme aldığı Vurgun dizisinden ilk fragman yayınlandı. Çekimleri devam eden dizide Erkan Petekkaya, Deniz Çakır ve Emre Kınay'a Begüm Birgören, Cemal Toktaş, Altan Erkekli, Aliye Uzunatağan, İnanç Konukçu, Mehmet Bozdoğan, Berna Koraltürk, Filiz Ahmet ve Cenk Kangöz eşlik ediyor.

Vurgun dizisinin konusu ne?

On yıl sonra komadan uyanan Kemal'in hikayesini konu alan Vurgun dizisi Ocak ayının son haftasında Fox TV'de yayınlanmaya başlayacak.

Vurgun dizisinde rol alan Erkan Petekkaya Kimdir ?

Erkan Petekkaya, 11 Aralık 1970 yılında, Elazığ'da dünyaya geldi. Aslen Diyarbakırlıdır. Çocukluğu İstanbul'da geçmiştir. İlkokulu nu Mehmet Karamancı İlkokulu'nda, ortaokulu Bostancı Ortaokulu'nda, liseyi ise Fenerbahçe Lisesi'nde okumuştur. Üniversitede Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarı'nı kazandı. Devlet tiyatrolarında kadrolu olarak 1993'te çalışmaya başladı. Erkan Petekkaya 1994 yılında kamera şakalarıyla televizton dünyasındaki kariyerine giriş yaptı. 1998 yılında Güzel Günler dizisiyle kariyerine devam eder. 1999 yılında Aynalı Tahir adlı dizi için kamera karşısına geçer.

2003 yılında rol aldığı Serseri dizisiyle beraber artık ekranların tanınmış yüzleri arasına girmişti. 2005 yılında ilk büyük rolünü Beyaz Gelincik dizisiyle elde eden Petekkaya, aynı yıl rol aldığı Köpek adlı dizide canlandırdığı Yılmaz karakteri ile Beyaz İnci Televizyon Ödülleri'nde En İyi Erkek Oyuncu ödülüne aday gösterildi. Erkan Petekkaya, Öyle Bir Geçer Zaman Ki adlı dönem dizisinde Ali Kaptan karakterini canlandırdı. Bu dizi 2010-2013 tarihleri arasında yayınlandı. 2012 - 2014 yılları arasında yönetmenliğini Aydın Bulut 'un yaptığı "Dila Hanım" adlı dizide başrolde oynadı.

2014 yılında "Paramparça" adlı dizide başrolü Nurgül Yeşilçay ile paylaşan Erkan Petekkaya 2015 yılında da bu diziye devam etti. 2003 yılında Didem Petekkaya ile evlendi ve 2004 yılında Cem Cano adında bir oğlu dünyaya geldi





Ödülleri :

2011 - 38.Altın Kelebek Tv Yıldızları Ödülleri - Drama dalında En iyi erkek oyuncu (Öyle Bir Geçer Zaman ki 1. Sezon)

Rol Aldığı Tiyatro Oyunları:

2001 - Deli Dumrul : Güngör Dilmen - Diyarbakır Devlet Tiyatrosu

1997 - Düdükçülerle Fırçacıların Savaşı : Aziz Nesin - Diyarbakır Devlet Tiyatrosu

1996 - Kanlı Düğün : Federico Garcia Lorca - Diyarbakır Devlet Tiyatrosu

1994 - Korku (oyun) : Orhan Asena - Diyarbakır Devlet Tiyatrosu

1993 - Sokak Kedisi Marilu : Yeşim Dorman - Diyarbakır Devlet Tiyatrosu

1993 - Mitos Güzeli : Coşkun Irmak - Diyarbakır Devlet Tiyatrosu





Filmleri ve Dizileri :

2014 - Paramparça (Cihan) (TV Dizisi)



2012 - 2014 - Dila Hanım (Rıza Bey) (TV Dizisi)



2010 - 2013 - Öyle Bir Geçer Zaman ki (Ali Akarsu) (TV Dizisi)



2010 - Hanımeli Sokağı (Gavurdağlı Deli Osman) (TV Dizisi)



2009 - Hanımın Çiftliği (Milletvekili) (TV Dizisi)



2009 - Gecenin Kanatları (Cemal) (Sinema Filmi)



2009 - Bahar Dalları (Balıkçı) (TV Dizisi)



2008 - 2009 - Son Bahar (Galip Türker) (TV Dizisi)



2007 - Sessiz Fırtına (Yiğit Sancaktar) (TV Dizisi)



2005 - Köpek (Yılmaz) (TV Dizisi)



2005 - Beyaz Gelincik (Ömer Aslanbaş) (TV Dizisi)



2003 - Taştan Kalp (İsmail)(TV Filmi)



2003 - Serseri (Bülent) (TV Dizisi)



2003 - Japonyalı Gelin (Ömer)(TV Filmi)



2003 - Bedel (TV Dizisi)



2001 - Aşkına Eşkıya (Sadocan) (TV Dizisi)



1999 - Aynalı Tahir (Kadir Arslan )



1998 - Güzel Günler (Talat) (TV Dizisi)

Vurgun dizisinde rol alan Deniz Çakır kimdir?

Deniz Çakır, 31 Aralık 1982 tarihinde Ankara'da doğmuştur. AslenTrabzonludur. Ankara, Ayrancı Süper Lisesi'nde okudu. Lisedeyken bir gün gittiği tiyatroda Zeynep Eronat'ı seyredince oyuncu olmaya karar vermiş.



Hacettepe ÜniversitesiAnkara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu. Kendisine bu dönemdeCihan Ünal hocalık etmiştir. Konservatuvar öğrencisi iken Ankara Radyosu'nda, radyo tiyatrosu yaptı ve radyo reklamı seslendirdi. 2004 yılında okuldan mezun olunca İstanbul'a taşınmıştır.

2004 yılında Birol Güven yapımı, Hülya Avşar ve Cihan Ünal'ın başrollerini paylaştıkları "Kadın İsterse" adlı dizide Deniz Çakır, Alev rolüyle ilk televizyon deneyimini yapmıştır.

Deniz Çakır, 2006 yılında Reşat Nuri Güntekin'in aynı adlı romanından günümüze uyarlanan ve Halil Ergün, Fahriye Evcen, Güven Hokna, Bennu Yıldırımlar, Tolga Karel, Gökçe Bahadır, Caner Kurtaran gibi oyuncuların rol aldığı "Yaprak Dökümü" adlı dizide Ferhunde karakterini canlandırdı.

2013 yılı Ocak ayının ilk haftasında "Muhteşem Yüzyıl" dizisine katılarak Şah Sultan karakterini canlanmıştır. Yönetmenliğini Taylan Biraderler'in yaptığı, yapımcılığını Timur Savcı'nın üstlendiği, senaryosunu Meral Okay ve Meral Okay'ın ölümünden sonra Yılmaz Şahin'in yaptığı "Muhteşem Yüzyıl" dizisinde;Halit Ergenç, Meryem Uzerli, Vahide Gördüm, Nebahat Çehre, Okan Yalabık,Burak Özçivit, Ozan Güven, Mehmet Günsür, Nur Fettahoğlu, Selma Ergeç,Pelin Karahan, Merve Boluğur, Engin Öztürk, Aras Bulut İynemli, Berrak Tüzünataç, Deniz Çakır, Meltem Cumbul, Sarp Akkaya gibi oyuncular rol almıştır.2014 yılında yönetmenliğini Kudret Sabancı'nın yaptığı "Yasak" adlı dizide Fikret Kuşkan ile başrolde oynadı.7 Eylül 2015 tarihinde Atv'de başlayan ve başrollerinde Oktay Kaynarca ve Deniz Çakır'ın yer aldığı Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Ozan Akbaba, Müjde Uzman, Tarık Ünlüoğlu, Yunus Emre Yıldırımer, Sabina Toziya, Tuna Orhan, Sinan Demirer, Hakan Karsak, Yüksel Arıcı, Emre Törün, Savaş Özdemir, Hakan Karahan, Sevinç Gürşen, İncinur Daşdemir,Benian Dönmez, Bahattin Doğan, Oktay Gürsoy, Galip Erdal, Selen Korkutan, Sevcan Yaşar, Demet Sevim, Ece Hakim, Can Bartu, Buminhan Dedecan, Yasemin Sakallıoğlu ile birlikte rol aldı.

Ödülleri :



2010 - İsmail Cem Televizyon Ödülleri'nde En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu - Dram ödülü



Tiyatro:



2010 - Uyarca - İstanbul Devlet Tiyatrosu



2011 - Cam - Aysa Prodüksiyon Tiyatrosu



2011 - Aşk Sözleri - Aysa Prodüksiyon Tiyatrosu



Filmleri ve Dizileri :



2015 - Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (Meryem)(TV Dizisi)



2014 - Yasak (Calibe) (TV dizisi)



2013 - Muhteşem Yüzyıl (Şah Sultan)(TV dizisi)



2011 - Ya Sonra (Didem)(Sinema)



2011 - İffet (İffet)(TV dizisi)



2011 - Cam (tiyatro)



2010 - Iron Man 2 (seslendirme)



2009 - Kako Si? (Lidya)(Sinema)



2009 - 40 (Sevda)(Sinema)



2008 - The Simpsons: Movie (seslendirme)



2008 - Kung Fu Panda (seslendirme)



2008 - Iron Man (seslendirme)



2008 - Donkey Xote (seslendirme)



2006- 2010 - Yaprak Dökümü (Ferhunde Tekin )(TV dizisi)



2006 - Evet Benim / İşte Benim (Barmaid Funda)(TV dizisi)



2006 - Avrupa Yakası 1. Sezon (Konuk Oyuncu )(TV dizisi)



2005 - İki Arada Aşk (Gizem)(TV dizisi)



2004-2006 - Kadın İsterse (Alev)(TV dizisi)







Vurgun dizisinde rol alan Emre Kınay kimdir?

Emre Kınay, 5 Mart 1970 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Annesi Remziye Kınay ve babası tiyatrocuydu. Besteci Erdem Kınay'ın ağabeyidir. İlk, orta, lise eğitimimi İstanbul Küçükçekmece'de tamamladı. 1990 yılında Mimar SinanÜniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nü kazandı ve kaydoldu. 1995 yılında Konservatuvardan mezun oldu. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarında başladığı Yüksek Lisans eğitimimi de tez safhasında durdurmuş bulunmaktadır.



1992 yılında Konservatuvarda öğrenci iken hocası Zeliha Berksoy'un davetiyle Bakırköy Belediye Tiyatroları'nda oyunculuk hayatına başladı. Tiyatro'nun yanında 1997 yılından beri televizyon ve sinema filmlerinde oyunculuk yapmaktadır.

8 Mart 2005 tarihinde "Duru Tiyatro"yu kurdu.

TRT'de "Yol Geçen Hanı" ve Kanal D'de "Sen Gidince" adlı bir yarışma programında sunuculuk yaptı.

2006 yılından 2008 yılına 3 sene süren "İki Aile" dizisinde başrolünü İclal Aydınile paylaştı.

2004 yılında oyuncu Emine Ün ile evlendi. Duru (d.2005) adında kızı var. 30 Mart 2009 tarihinde boşandılar.

Emre Kınay 20 Eylül 2014 tarihinde başlayan, yapımcılığını Tükenmezkalem Film'in üstlendiği, senaryosu Gani Müjde'ye ait ve yönetmenliğini Murat Düzgünoğlu'nun yaptığı "Sil Baştan" adlı dizide, Sergen Yalçın, Murat Dalkılıç, Dilara Gönder, Esra Dermancıoğlu, Belma Canciğer, Cenk Ertan,Önder Açıkbaş, Tuna Orhan ve Çiçek Dilligil ile birlikte oynadı.

Kanal D ekranlarında 18 Haziran 2015 tarihinde Sadullah Çelenyönetmenliğinde başlayan "Güneşin Kızları" adlı dizinin oyuncu kadrosundaEmre Kınay, Evrim Alasya, Tolga Sarıtaş, Burcu Özberk, Berk Atan, Hande Erçel, Miray Akay, Sarpcan Köroğlu, Kanat Heparı, Sarper Arda, Meltem Gülenç, Teoman Kumbaracıbaşı, Funda İlhan gibi isimler yer almaktadır.

Ödülleri : 



1998 - Avni Dilligil En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Ödülü: - Simyacı



2006 - Afife Tiyatro Ödülleri : "Yılın En Başarılı Erkek Oyuncusu" - Kara Sohbet



2004 - 23. İstanbul Film Festivali "En İyi Erkek Oyuncu" İnşaat filmi



Oynadığı Tiyatro Oyunları : 



2010 - Sondan Sonra : Dennis Kelly - Duru Tiyatro



2008 - Aşk Her Yerde : Simon Williams - Duru Tiyatro



2007 - Bir Mutfak Masalı : Kerstin Specht - Bakırköy Belediye Tiyatroları



2006 - Kara Sohbet : Amélie Nothomb - Duru Tiyatro



2005 - Sınır : Muzaffer İzgü - Bakırköy Belediye Tiyatroları



2005 - Lütfen Kızımla Evlenir misiniz : Muzaffer İzgü - Bakırköy Belediye Tiyatroları



2002 - İkinci Caddeninin Mahkumu : Neil Simon - Bakırköy Belediye Tiyatroları



1999 - Rumuz Goncagül : Oktay Arayıcı - Bakırköy Belediye Tiyatroları



1999 - Bir Cinayet Söylencesi : Melih Cevdet Anday - Bakırköy Belediye Tiyatroları



1999 - Kuzguncuklu Fazilet : Yılmaz Karakoyunlu - Bakırköy Belediye Tiyatroları



1998 - Bozuk Düzen : Dinçer Sümer - Bakırköy Belediye Tiyatroları



1997 - Simyacı : Paaulo Coelho - Dostlar Tiyatrosu



1993 - Barış : Aristopfanes : Bakırköy Belediye Tiyatroları



1992 - Sofokles'in Antigone'si : Bertolt Brecht - Bakırköy Belediye Tiyatroları



1991 - Fırtına : William Shakespeare - İstanbul Devlet Tiyatrosu











Filmleri ve Dizileri : 



2015 - Güneşin Kızları (Haluk) (TV Dizisi)



2014 - Ulan İstanbul (Firuz) (dizi)



2014 - İnşaat 2 (Ali) (sinema)



2014 - Sil Baştan (Avukat Yiğit Şen)(TV Dizisi)



2014 - Benimle Var Mısın?



2013 - Karınca Kapanı (Boks Antrenörü)



2013 - Güneşi Beklerken



2012 - Ustura Kemal



2011 - Evvel Zaman Hikayesi



2010-2011 - Dürüye'nin Güğümleri



2010 - Sensiz Yaşayamam



2009-2010 - Aile Reisi



2009 - Ah Kalbim



2009 - Güneşi Gördüm



2006 - Dün Gece Bir Rüya Gördüm



2005 - Kurtlar İmparatorluğu



2003 - Okul



2003 - İnşaat (Ömer Vargı)



2006-2008 - İki Aile



2006 - Kamyon



2005 - Seni Çok Özledim



2005 - Sen misin Değil misin?



2005 - Ölümüne Sevdalar



2004 - İstanbul Şahidimdir



2003 - Baba



2003 - Esir Şehrin İnsanları



2002 - Berivan



2001 - Yeditepe İstanbul



1999 - Yüzleşme



1999 - Baba



1999 - Yılan Hikayesi

Vurgun dizisinde rol alan Begüm Birgören kimdir?

Begüm Birgören 20 Eylül 1982; Istanbul, Türkiye doğumlu Türk dizi ve sinema filmi oyuncusu.

13 yaşından beri tiyatro ile ilgilenmektedir. Oyunculuğa alaylı olarak başladı. Çocukluğundan beri hayali oyunculuk olan Birgören, Bahçeşehir Üniversitesi Görsel Sanatlar ve Görsel İletişim Tasarımı mezunudur. Kadir Has Üniversitesi'nde Film ve Drama yüksek lisansı yapmaktadır.

Filmografi

Göl Zamanı (film) (2013)

Kendime İyi Bak (film) (2013)

Kaçak (dizi) (2013)

Ağır Roman Yeni Dünya (2012)

Türkan (2011)

Ömre Bedel (2009) - Ömür

Ali'nin Sekiz Günü (2008) - Zeynep

Mert ile Gert (2008) - Nazlı

Nokta (2008)

Karayılan (2007) - Elvan

Kırık Kanatlar (2006) - Ayşe

Sen Ne Dilersen (2005) - Genç Eleni

Seher Vakti (2005) - Melike

Arapsaçı (2004)

Mavi Kolye (2003) - Nil

Pilli Bebek (2003) - Olcay

Beşibiryerde (2002)

Vurgun dizisinde rol alan Cemal Toktaş Kimdir

1.76 boyunda 70 kg ve oğlak burcu olan yakışıklı oyuncu Cemal Toktaş, 14 Ocak 1983 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı mezunudur. Dizi ve film oyuncusu olan Cemal Toktaş ilk kez kamera karşısına 2003 yılında rol aldığı Evlat isimli proje ile geçmiştir. 2004 yılında 24 Saat ve Şeytan Ayrıntıda Gizlidir gibi yapımlarda rol alan oyuncu daha sonra birçok dizi ve filmde rol almıştır.

Cemal Toktaş’ın en akılda kalan projelerinden birisi olan 2006 ve 2007 sezonunda rol aldığı, Sıla dizisi Azad karakteri olmuştur. Sıla dizisinden sonra Köpekler Havlarken ve Adını Sen Koy gibi projelerde rol alan yakışıklı oyuncu, Mahsun Kırmızıgül’ün yazdığı ve yönettiği Güneşi Gördüm adlı sinema filminde de rol almış ve bu filmde göstermiş olduğu üstün rol kabiliyeti ile aranan oyuncular arasına girmiştir.

Son olarak Meryem dizisinde kamera karşısına geçen Cemal Toktaş, Meryem dizisinde Oktay karakteri ile kamera karşısına geçmiştir. Cemal Toktaş’a Meryem dizisinde Furkan Andıç, Ayça Ayşin Turan, Açelya Topaloğlu, Seranay Aktaş, Türkü Turan, Kenan Acar, Uğur Demirpehlivan, Uğur Çavuşoğlu, Sezgi Sena Akay, Bestemsu Özdemir, Sema Öztürk, Ayten Uncuoğlu,Beste Kanar, Necmi Yapıcı, Gülden Avşaroğlu, Tekin Temel, Efsane Odağ, Yıldırım Beyazıt, Sonat Dursun, Aydan Kaya ve Mutlu Güney gibi usta oyuncular eşlik etmektedir.

Cemal Toktaş’ın Yer Aldığı Projeler

Filmleri ve Dizileri:

2017 – Meryem



2014 – Yılanların Öcü



2012 – Böyle Bitmesin



2011 – Tövbeler Tövbesi



2010 – Doktorlar



2009 – Güneşi Gördüm



2009 – Adını Sen Koy



2007 – Sıla



2004 – 24 Saat



2004 – Şeytan Ayrıntıda Gizlidir



2003 – Evlat

Vurgun dizisinde rol alan Altan Erkekli Kimdir?

Altan Erkekli, 18 Ocak 1955 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Sanatçı, "Bir Demet Tiyatro"daki rolüyle ününü pekiştirdi ve Vizontele, Anlat İstanbul gibi birçok yapımda önemli roller üstlendi, birçok ödül aldı.



Altan Erkekli, 18 Ocak 1955 tarihinde İstanbul'da Burhanettin ve Kamuran çiftinin oğlu olarak doğmuştur. Lise öğrenimini Kadıköy Maarif Koleji'nde, şimdiki adıyla Kadıköy Anadolu Lisesi'nde tamamladı. 1975'te Ankara Üniversitesi Tarih ve Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü'nde lisans eğitimine başladı. Bu yıllarda profesyonel anlamda oyunculuğa da başladı. 1980'de mezuini Menemen'de kısa dönem olarak yaptı.

Erkekli, üniversiteye başladığı yıl Ankara Sanat Tiyatrosu'na girdi. 1985'te Devlet Tiyatroları'nın Çocuk ve Gençlik Tiyatroları bölümünde çalıştı. 1989 yılında buradan tekrar Ankara Sanat Tiyatrosu'na geçti. Burada "Yaz Misafirleri", "Sakıncalı Piyade", "Rumuz Goncagül", "Zengin Mutfağı", "Ana", "Ay Karmela", "Ne Oldu Sana", "Yer Demir Gök Bakır", "Ayak Takımı Arasında", "Komün Günleri", "Bir Ceza Avukatının Anıları", "Akrep", "Mefisto" gibi oyunlarda rol aldı. 2000 yılına kadar buradaki görevini sürdürdü.

1994 – 2000 yılları arasında Ankara Üniversitesi'nde öğretim görevlisi olarak da çalışan Erkekli, Ankara Sanat Tiyatrosu'ndan ayrılarak Yılmaz Erdoğan, Demet Akbağ gibi sanatçıların da bulunduğu BKM Oyuncuları'nın arasına katıldı.

Sanatçının rol aldığı sinema filmleri ise şöyle; "Dolap Beygiri" (1982), "Can Şenliği" (1989), "Deniz Gurbetçileri" (1991), "Mavi Sürgün" (1993), "80. Adım" (1996), "Merdiven" (2000), "Vizontele" (2001), "Vizontele Tuuba" (2004), "Anlat İstanbul" (2004), "Organize İşler" (2005), "Unutulmayanlar" (2006), "Cenneti Beklerken" (2006), "Sınav" (2006), "Eve Dönüş" (2006). "Güneşi Gördüm" (2009)

Sinema filmlerinin dışında, Altan Erkekli birçok televizyon dizisinde de rol aldı. Bunlar "Kurtuluş", "Bir Demet Tiyatro", "Havada Bulut", "Bir İstanbul Masalı", "Beyaz Gelincik"tir. "Sen Hiç Ateşböceği Gördün mü?" oyununda Ağustos 2000'de hayata veda eden Gürdal Tosun'un rolünü üstlenen Erkekli, ayrıca "Bir Demet Tiyatro" dizisi ile "Bana Bir Şeyhler Oluyor" oyununda da rol aldı.

Sanatçı, 1982'de ve 1996'da Sanat Kurumu En İyi Erkek Oyuncu Ödülü'nü, 1997'de Altan Erbulak En İyi Erkek Oyuncu Ödülü'nü, 1998'de Tiyatro Eleştirmenleri En İyi Erkek Oyuncu Ödülü'nü ve 2001'de Vizontele'deki rolüyle Antalya Film Festivali'nde En İyi Erkek Oyuncu Ödülü'nü aldı.

Erkekli, araba kullanmayı ve ata binmeyi çok seviyor. 1.80 metre boyunda ve iyi derecede İngilizce biliyor.

Altan Erkekli, Ebru Erkekli evlidir. Efe, Can, Ali adlarında 3 oğlu vardır.

2013 yılında NTV ekranlarında "Mastermind" adlı bilgi yarışma programı sundu.

Altan Erkekli, 2014 Aralık ayında "Yağmur-Kıyamet Çiçeği" adlı sinema filminde Sevtap Özaltun, Engin Hepileri, Hüseyin Avni Danyal, Erkan Kolçak Köstendil, Settar Tanrıöğen ile beraber rol aldı.









Ödülleri:



2009 - 2.Yeşilçam Ödülleri - En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu (O... Çocukları)



2001 - 38. Antalya Film Şenliği - En İyi Erkek Oyuncu (Vizontele)

Rol aldığı tiyatro oyunları :



2001 - Bana Bir Şeyhler Oluyor : Yılmaz Erdoğan - BKM



2001 - Sen Hiç Ateşböceği Gördünmü : Yılmaz Erdoğan



2001 - Yolcu : Nazım Hikmet - Ankara Sanat Tiyatrosu



1999 - İnadına İnsan : Metin Balay - Ankara Sanat Tiyatrosu



1998 - Kayıplar : Ariel Dorfman - Ankara Sanat Tiyatrosu



1997 - Akrep : (Eşber Yağmurdereli - Ankara Sanat Tiyatrosu



1996 - Otobüs (oyun) : Stanislav Stratiev - Ankara Sanat Tiyatrosu



1995 - Kardeş Sofrası : Yeşim Doran - Ankra Sanat Tiyatrosu



1995 - İnadına Yaşamak : Metin Balay - Ankara Sanat Tiyatrosu



1994 - Pazar Keyfi : G. Mitchelle - Ankara Sanat Tiyatrosu



1994 - Jan Dark Davası : Bertolt Brecht - Ankara Sanat Tiyatrosu



1994 - Bir Ceza Avukatının Anıları : Faruk Erem - Ankara Sanat Tiyatrosu



1993 - Bir Halk Düşmanı : (Henrik İbsen) - Ankara Sanat Tiyatrosu



1993- Ay,Carmela! : Jose Sanches Sinisterra - Ankara Sanat Tiyatrosu



1993 - 403.Kilometre : İsmet Küntay - Ankara Sanat Tiyatrosu



1992 - Sakıncalı Piyade : Uğur Mumcu - Ankara Sanat Tiyatrosu



1992 - Yer Demir Gök Bakır : Yaşar Kemal - Ankara Sanat Tiyatrosu



1991 - Salpa : (Yılmaz Güney) - Ankara Sanat Tiyatrosu



1990 - Ayak Takımı Arasında : (Maksim Gorki - Ankara Sanat Tiyatrosu



1989 - Mefisto :(Klaus Mann - Ankara Sanat Tiyatrosu



1989 - Yusuf ile Menofis : (Nazım Hikmet - Ankara Sanat Tiyatrosu



1988 - Sihirbazlar ve Oyuncular : Erdinç Dinçer - Ankara Devlet Tiyatrosu



1987 - Ben Mimar Sinan : Turgut Özakman - Ankara Devlet Tiyatrosu



1987 - Çılgın Dünya : Lope De Vega - Ankara Devlet Tiyatrosu



1986 - Çınar Dede ile Ihlamur Nine : Semih Sergen - Ankara Devlet Tiyatrosu



1985 - Rumuz Goncagül : (Oktay Arayıcı - Ankara Sanat Tiyatrosu



1985 - Nafile Dünya : Oktay Arayıcı - Ankara Sanat Tiyatrosu



1984 - Bir Şehnaz Oyun : Turgut Özakman - Ankara Sanat Tiyatrosu



1984 - Misafir : (Bilgesu Erenus - Ankara Sanat Tiyatrosu



1983 - Galile'nin Yaşamı : Bertolt Brecht - Ankara Sanat Tiyatrosu



1983 - Taziye : (Murathan Mungan) - Ankara Sanat Tiyatrosu



1982 - Yaz Misafirleri : Maksim Gorki - Ankara Sanat Tiyatrosu



1981 - Küçük Adam N'oldu Sana : Hans Fallada - Ankara Sanat Tiyatrosu



1981 - Sihirli Giysi : Hans Christian Andersen - Ankara Sanat Tiyatrosu



1980 - Hikaye-i Mahmut Bedrettin : Mehmet Akan - Ankara Sanat Tiyatrosu



1980 - Sınırda-Duvar : Muzaffer İzgü - Ankara Sanat Tiyatrosu



1979 - Oyun Nasıl Oynanmalı : (Vasıf Öngören - Ankara Sanat Tiyatrosu



1979 - Kafatası : Nazım Hikmet - Ankara Sanat Tiyatrosu



1979 - Ferhat ile Şirin : Nazım Hikmet - Ankara Sanat Tiyatrosu



1978 - Tak-Tik : Bertolt Brecht - Ankara Sanat Tiyatrosu



1977 - Sakıncalı Piyade : Uğur Mumcu - Ankara Sanat Tiyatrosu



1977 - Zengin Mutfağı : Vasıf Öngören - Ankara Sanat Tiyatrosu



1976 - Komün Günleri : Bertolt Brecht - Ankara Sanat Tiyatrosu



1976 - 804 İşçi (oyun) : Ömer Polat - Ankara Sanat Tiyatrosu







Filmleri ve Dizileri :



2015 - Kara Ekmek (Salim) (TV Dizisi)



2014 - Yunus Emre: Aşkın Sesi (Mevlana Celaleddin-i Rumi) (Sinema Filmi)



2014 - Yağmur: Kıyamet Çiçeği (Cahit Koyuncu) (Sinema Filmi)



2014 - Meleklerin Mucizesi (Psikiyatrist)(Sinema Filmi)



2013 - Büyüler Evi: Sihirbaz Kedi (Türkçe Seslendirme) (Sinema Filmi)



2013 - Benimle Oynar mısın? (Ruhi) (Sinema Filmi)



2012 - İbret-i Ailem (Ev Sahibi) (TV Dizisi)



2012 - Uzun Hikaye (Emin Efendi) (Sinema Filmi)



2012 - Acayip Hikayeler (TV Dizisi)



2011 - 2014 - Yalan Dünya (Şehmuz) (TV Dizisi)



2011 - Umut Üzümleri ( Ali) (Sinema Filmi)



2011 - Türkan (Doktor Ahmet) (Sinema Filmi)



2011 - Sümela'nın Şifresi:Temel (Yusuf Hanoğlu) (Sinema Filmi)



2010 - Şen Yuva (Kalender) (TV Dizisi)



2010 - 2011 - Yerden Yüksek (Ziya Fikret Tamyol) (TV Dizisi)



2010 - Aşk Tesadüfleri Sever (Yılmaz Turgut) (Sinema Filmi)



2009 - Suluboya (Sinema Filmi)



2009 - Kampüste Çıplak Ayaklar (Konuk Oyuncu) (Sinema Filmi)



2009 - Güneşi Gördüm (Davut) (Sinema Filmi)



2009 - Buz Devri 3 : Dinozorların Şaf... (Buck (Seslendirme)) (Sinema Filmi)



2009 - Bahar Dalları (Ekber) (TV Dizisi)



2009 - Aşk Geliyorum Demez (Miran Dayı) (Sinema Filmi)



2009 - 2010 - Adanalı 2.ve 3. Sezon (Arif Hoca) (TV Dizisi)



2008 - Sarıkamış Beyaz Hüzün (Sinema Filmi)



2008 - O... Çocukları (Lokman) (Sinema Filmi)



2008 - Kung Fu Panda (Türkçe Seslendirme) (Sinema Filmi)



2008 - Komedi Türk (Çekingen Çetin) (TV Dizisi)



2008 - Horton (Türkçe Seslendirme) (Sinema Filmi)



2008 - Gölgesizler (Yazar) (Sinema Filmi)



2008 - Devrim Arabaları (Mevlüt Bey) (Sinema Filmi)



2007 - Komiser Nevzat (Komiser Nevzat) (TV Dizisi)



2007 - Güzel Günler (Yoğurtçu Servet Usta) (TV Dizisi)



2006 - Unutulmayanlar (Aziz) (Sinema Filmi)



2006 - Sınav (Almancı Sedat) (Sinema Filmi)



2006 - Kilit (Yakup) (TV Filmi)



2006 - Eve Dönüş (Hoca) (Sinema Filmi)



2006 - Bir Demet Tiyatro (TV Dizisi)



2005 - Organize İşler (Yusuf Ziya Ocak) (Sinema Filmi)



2005 - Cenneti Beklerken (Çoban) (Sinema Filmi)



2005 - Beyaz Gelincik (Halil Aslanbaş) (TV Dizisi)



2004 - Hızlı Adımlar (Lütfü) (TV Filmi)



2004 - Anlat İstanbul (Fareli Köyün Kavalcısı Hilmi) (Sinema Filmi)



2003 - Vizontele Tuuba (Başkan Nazmi ) (Sinema Filmi)



2003 - Bir İstanbul Masalı (Cemal Kozan) (TV Dizisi)



2002 - Havada Bulut (TV Dizisi)



2002 - Aşk ve Gurur (TV Dizisi)



2000 - Vizontele (Nazmi) (Sinema Filmi)



2000 - Merdiven (Sinema Filmi)



1996 - Kurtuluş (Yakup Kadri) (TV Dizisi)



1996 - 80. Adım (Savcı Yardımcısı) (Sinema Filmi)



1995 - Bir Demet Tiyatro (TV Dizisi)



1993 - Mavi Sürgün (Muğla'da Cevat'a mektup yazdıran Subay) (Sinema Filmi)



1991 - Deniz Gurbetçileri (TV Dizisi)



1989 - Can Şenliği (Şehir Çakalı) (TV Dizisi)



1983 - A Takımı (Türkçe Seslendirme) (TV Dizisi)



1982 - Kara Şimşek (Türkçe Seslendirme) (TV Dizisi)



1982 - Dolap Beygiri (Memur) (Sinema Filmi)





iOS uygulamamızı indirmek için Buraya Tıklayınız.

Android uygulamamızı indirmek için Buraya Tıklayınız.







Yorumlar