Anasayfa /  Medya /  Dizi /  Fragman izle

Vatanım Sensin 57.Bölüm Fragmanı izle

Vatanım Sensin 57.Bölüm Fragmanı yayınlandı. KANAL D ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Vatanım Sensin dizisinin yeni bölümü 24 Mayıs Perşembe akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Abone ol
Abone ol 22 Mayıs 2018 22:51

Vatanım Sensin 57.Bölüm Fragmanı izle

Başrollerinde Halit Ergenç, Bergüzar Korel ve Onur Saylak gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Vatanım Sensin bu hafta yayınlanacak mı?



SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?


Filippos'un planı, Cevdet ile Hilal'i karşı karşıya getiriyor!

Cevdet'in, Yakup'la görüştüğünü kendi gözleriyle görüp Kuvayı Milliye için çalıştığından emin olan Filippos, Cevdet'i tutuklamak veya cezalandırmak yerine göz hapsine almayı tercih eder. Böylece Ankara'nın planlarını önceden haber alıp boşa çıkarabilecektir. Nitekim Filippos'un elde ettiği bilgiler öncelikle Darülmesai'yi ve Azize dahil oradaki tüm kadınların hayatını tehdit eder.

O sırada Ankara Cevdet'ten, İtalyanlara esir düşen ve serbest bırakılmak üzere olan Türk subaylarıyla ilgili bir görev verir. Şimdi Cevdet'le Filippos arasında tehlikeli bir satranç oyunu başlayacaktır. Bu öylesine tehlikeli bir oyundur ki Cevdet'i kızı Hilal'le ölümcül bir şekilde karşı karşıya getirecektir.







Yorumlar