Anasayfa /  Medya /  Dizi /  Fragman izle

Söz yeni 68.bölüm fragmanı izle Star TV’de Söz 67.bölüm izleme linki puhutv

Söz 68.yeni bölüm fragmanı izle Söz dizisi yoğun ilgi görüyor. Söz son 67.bölüm izle Star TV’de! Sevilen dizi Söz fragmanlarıyla şaşırtmaya devam ediyor. Söz yeni 68.bölüm fragmanı izle Star TV’de Söz 67.bölüm izleme linki

Abone ol
Abone ol 29 Ocak 2019 14:28

Söz 68.yeni bölüm fragmanı izle Söz dizisi yoğun ilgi görüyor. Söz son 67.bölüm izle Star TV’de! Sevilen dizi Söz fragmanlarıyla şaşırtmaya devam ediyor. Söz yeni 68.bölüm fragmanı izle Star TV’de Söz 67.bölüm izleme linki





Söz 68.yeni bölüm fragmanı izle Söz dizisi yoğun ilgi görüyor. Söz son 67.bölüm izle Star TV’de! Sevilen dizi Söz fragmanlarıyla şaşırtmaya devam ediyor. Söz 67.bölümde ise Yavuz ve Derya içinde bulundukları kapandan çıkmak için Dragan ve adamlarına karşı canları pahasına karşı koyarlar. Ama Dragan’ın pes etmeye niyeti yoktur. Ekranların en gözde dizisi olan Söz son bölüme damga vurmuştu. Reyting rekoru kıran Söz Son bölümde Patlayan kamyonun ardından Tim, Karabatak'ın parçalanmış cenazesiyle kışlaya döner. DNA sonuçlarının ardından cenaze töreni yapılacaktır ama Nazlı hala Karabatak'ın ölmediğine inanmaktadır. Bu inancı ve umudu bütün arkadaşlarına aşılamak ister. Fakat yaşanacak gelişmeler hem Nazlı'nın, hem de Tim'in umudunu yitirmesine yol açar.

Söz 68.yeni bölüm fragmanı yayında mı? Söz son 67.bölüm izle Star TV’de! Sevilen dizi Söz izleyicisini ekran başına kilitliyor. Fenomen dizi Söz son bölüme damga vurmuştu. Reyting rekorlarını zirveye taşıyan Söz yeni bölümde neler olacak? Yavuz ve Derya içinde bulundukları kapandan çıkmak için Dragan ve adamlarına karşı canları pahasına karşı koyarlar. Ama Dragan'ın pes etmeye niyeti yoktur, daha şiddetli bir şekilde saldırır ve bu saldırı sonucunda Derya'yı alır. Vazgeçilmez dizi Söz son bölümde ise Orhan'ın gizli tanık olarak dinlenmesi için Derya bir organizasyon yapar. Bu organizasyon Dragan'ın baskınıyla sonuçlanır. Yavuz, Derya ve Orhan'ı bu cehennemden çıkarmayı başarır fakat destek alamayacakları bir yerde yalnız kalmışlardır. Artık sadece birbirlerine olan sevgilerinden güç alacakları bir durumdadırlar.

SÖZ 68. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Söz dizisi heyecan dolu 67. Son bölümü ile ekrana geldi. Dizinin yeni bölüm fragmanı birkaç gün içinde yayınlanacak. Ancak henüz yeni fragman yayınlanmadı. Yayınlandığı anda aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

SÖZ 67.YENİ BÖLÜM FRAGMANI: YAVUZ'UN ZOR TERCİHİ

Söz 67.yeni bölüm fragmanı ile ilgili yapılan açıklamada şu ipuçlarına yer verildi:

Yavuz ve Derya içinde bulundukları kapandan çıkmak için Dragan ve adamlarına karşı canları pahasına karşı koyarlar. Ama Dragan'ın pes etmeye niyeti yoktur, daha şiddetli bir şekilde saldırır ve bu saldırı sonucunda Derya'yı alır.

Tim, Karabatak için geldiği hapishanede kendini başka bir çıkmazın içinde bulur. Çünkü Tim'in içeride olduğunu anlayan Dragan hapishaneye baskın yapar.

SÖZ 67.SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Patlayan kamyonun ardından Tim, Karabatak'ın parçalanmış cenazesiyle kışlaya döner. DNA sonuçlarının ardından cenaze töreni yapılacaktır ama Nazlı hala Karabatak'ın ölmediğine inanmaktadır. Bu inancı ve umudu bütün arkadaşlarına aşılamak ister. Fakat yaşanacak gelişmeler hem Nazlı'nın, hem de Tim'in umudunu yitirmesine yol açar.

Dragan ve Sami yeni bir ülke kurmayı hayal ederek kendilerine yardımcı olacak bir dostlarıyla buluşur. Fakat yaptıkları görüşmenin Yavuz tarafından takip edildiğini bilmemektedirler. Yavuz bu görüşmenin detaylarını Sami'nin ekibine anlattığında Sami çok zor durumda kalacaktır.

Orhan Sami'nin projesine karşı çıkan ilk isim olur. Yavuz'u kullanarak hayatını garanti altına almak ister. Ama Dragan buna izin vermemek için kaçak yollardan ülkeye giriş yapmıştır bile.

Orhan'ın gizli tanık olarak dinlenmesi için Derya bir organizasyon yapar. Bu organizasyon Dragan'ın baskınıyla sonuçlanır. Yavuz, Derya ve Orhan'ı bu cehennemden çıkarmayı başarır fakat destek alamayacakları bir yerde yalnız kalmışlardır. Artık sadece birbirlerine olan sevgilerinden güç alacakları bir durumdadırlar.

SÖZ DİZİSİ KONUSU NE?

Özel Kuvvetler Komutanlığı’nda üsteğmen olarak görev yapan bir askerin nişanlısı, teröristler tarafından haince öldürülür. Üsteğmen bu olaydan sonra bütün teröristlerden nişanlısının öcünü alma kararı verir. Bu intikam ateşi ile yeni bir özel kuvvetler birliği kurulur ve bu kurulan tim anti terör timidir. Timin içinde konusunda en iyi askerler var ve bu timin başında nişanlısı öldürülen üsteğmen Yavuz yer alır.

SÖZ OYUNCULARI

Tolga Sarıtaş (Üsteğmen Yavuz);

Genç oyuncu 30 Mayıs 1991 yılında İstanbul’da doğmuştur. 2015 yılında Kanal D ekranlarında yaz dizisi olarak ekranlara gelen ve sezonda da devam eden Güneşin Kızları isimli dizide Ali Mertoğlu karakteri ile parlamıştır. Başarılı oyuncu ayrıca 2017 yılında çekilen Kötü Çocuk filminde de Meriç Tuna karakterine hayat vermiştir. Ayrıca Büyük Sürgün Kafkasya (Cemil), Benim Adım Gültepe (Murat) gibi dizilerde de rol almıştır.

Nihat Altınkaya (Yarbay Erdem);

Başarılı oyuncu 28 Eylül 1979 yılında Karabük’te dünyaya gelmiştir. En son Star Tv ekranlarında yayınlanan Yüksek Sosyete dizisinde Avukat Levent karakterine hayat vermiştir. Ayrıca Kara Ekmek (Aslan), Karadayı (Sinan Koca) gibi çok önemli dizilerde yer almıştır.

DENİZ BAYSAL KİMDİR?

Deniz Baysal, 5 Nisan 1991, İzmir doğumlu Türk oyuncudur.

Son ve ortaokul öğrenimini Karşıyaka İlköğretim Okulu'nda tamamladı. Teğmen Ali Rıza Akıncı Anadolu Lisesi'nden mezun oldu. 10 yıl boyunca Karşıyaka Belediye Tiyatrosu'nda görev aldı. Şu an Celal Bayar Üniversitesinde Uluslararası Ticaret okumaktadır.

Kariyeri

İlk olarak Derin Sular, Bitmeyen Şarkı, Babalar ve Evlatlar gibi bazı dizilerde roller aldı. Aşk Ekmek Hayaller adlı dizide canlandırdığı "Karaca Yılmaz" rolü ile tanınmaya başladı. 2014 yaz ayında başlayan Kaçak Gelinler adlı dizide canlandırdığı Kainat Gencer karakteri ile geniş bir hayran kitlesi kazandı. Show TV'de başlayan Beyaz Yalan adlı dizide birbirine sadece yüz olarak benzeyen, karakterleri ve yaşamları tamamen farklı Alara Korel ve Melek Yılmaz adlı iki genç kızı canlandırmıştır.


Yorumlar