Anasayfa /  Medya /  Dizi /  Fragman izle

Söz 69. son bölüm full izle! Son bölüm full HD izle! Söz 69.bölüm puhutv izle tek parça

Söz 69.bölüm full izle! Son bölüm full HD izle! Yavuz kimi kurtaracak? Söz 69.bölüm puhutv izle. Söz 69.bölüm full izle! Star TV'nin merakla takip edilen dizisi Söz nefes kesecek yeni bölümü ile saat 20:00'da izleyenlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Abone ol
Abone ol 14 Şubat 2019 14:26

Söz 69.bölüm full izle! Son bölüm full HD izle! Yavuz kimi kurtaracak? Söz 69.bölüm puhutv izle. Söz 69.bölüm full izle! Star TV'nin merakla takip edilen dizisi Söz nefes kesecek yeni bölümü ile saat 20:00'da izleyenlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Söz 68.bölüm full izle! Son bölüm full HD izle! Yavuz kimi kurtaracak? Söz 69.bölüm puhutv izle. Söz 68.bölüm full izle! Star TV'nin merakla takip edilen dizisi Söz nefes kesecek yeni bölümü ile saat 20:00'da izleyenlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Söz 68.bölüm full izle! Nefesleri kesecek yeni bölümü izleyenlerin karşısına çıkmaya hazırlanan Söz yaşanacak gelişmeler ile izleyenleri ekranlara kilitleyecek.Yavuz'un Dragan'ın hain planı sonrası Derya ve Erdem arasında seçim yapmak zorunda kalıyor.Yeni bölümde cevabını bulacak soru büyük merak konusu olmuş durumda.Ateş ile Nazlı'nın karşılacağı yeni bölümde Nazlı ne tepki verecek? Birçok sorunun cevabını bulacağı yeni bölüme büyük ilgi gösterilmesi bekleniyor.Peki Söz 68.bölüm full izle! Son bölüm full HD izle! Yavuz kimi kurtaracak? Söz 69.bölüm fragmanı izlemek için detayları haberimizde bulabilirsiniz...























SÖZ DİZİSİNDE BU AKŞAM NELER OLACAK?

Hayatının en zor seçiminin ardından Yavuz kendisini toparlamaya çalışmaktadır. Sevdiklerine ve ülkesine karşı hain planlar içindeki Dragan'dan hesap sormak ve intikam almak için harekete geçer. Dragan ve ona yardımcı olacak kişilerin hiç beklemediği bir anda karşısına çıkan Yavuz'un planı herkesi şoka uğratır.

Orhan'ın tutulduğu güvenli evin Dragan tarafından bulunması harekât merkezinde içeriden bilgi sızıntısı olduğu şüphesine neden olur. Köstebeğin kimliğinin ortaya çıkarılması için bir soruşturma başlatılır ve tüm personel bu soruşturma kapsamında sorgulanır. Sorgulama sırasında Seda'nın hamlesiyle bütün oklar Eylem'e çevrilecektir.

Kurulması planlanan terör devletine dair belgelerin güvenlik güçlerinin eline geçmesi Sami ve ekibini tedirgin eder. Yakayı ele vermenin eşiğindeyken Sami içerdeki köstebek Seda ile irtibata geçip belgelerin ortadan kaldırılması gerektiğini söyler.

Nazlı büyük bir umutla Tim'den gelecek güzel haberi beklerken büyük bir hayal kırıklığına uğrar. Saatten gelen sinyalin Ateş'e ait olmadığını öğrenince yıkılan Nazlı'nın yolu beklemediği bir anda Ateş ile kesişecektir.

Her bölümü ile fırtınalar estiren Söz dizisinin 64. bölüm fragmanında, etrafındaki dünyayı kendi kelimeleriyle kurma mücadelesi veriliyor. Eylem ve Fethi ölümün eşiğinde... Nazlı ise annesinin mezarında gözyaşları içerisinde...

Star TV'nin fenomen dizisi Söz yeni bölümden detaylar içeren 64. bölüm fragmanı ile ekranlara geldi. Yeni fragmanda; Ateş'ten haber alınamıyor. Tim ise arkadaşlarını yalnız bırakmamak ve üniformasına tekrardan kavuşturmak için harekete geçiyor. Eylem ve Fethi'nin zor durumda olduğu görülürken, kendine gelen Nazlı, Ateş'in nerede olduğunu soruyor.

 Söz dizisinin son bölümünde nefes kesen gelişmeler yaşandı. Son bölüme; Eylem ve Fethi'nin zor anları damga vurdu. Erdem Albay acısını yüreğine gömer ve yine Tim'in başında, görevinin başında yer alır. Dizinin bitmesi ardından 64. bölüm fragmanı sorgusu başladı.

 Son bölümde; Ölümden dönen Tarık, Yavuz'dan yaptıklarının hesabını sormak için çareler aramaya başlar. Ama gördüğü karşısında vazgeçmesi gerektiğini anlar. Derya, Yavuz'un başına gelenlerden onun da sorumlu olduğunu düşünmektedir. Tarık’ın geri çekilmesi Sami’nin görevi devraldığı anlamına gelmektedir. Yavuz ise bu karşılaşmadan memnundur. Çünkü Sami ve ekibinden hesap sorma vakti gelmiştir. Karabatak, bombalı saldırının faili Şero’nun peşindedir. Ama tam yakalayacağı sırada Şero’nun Dragan’la birlikte yaptığı saldırı planını öğrenir. Artık kendini açık etmeden bu planın detaylarını öğrenmek zorundadır. Ama Şero’nun peşini de bırakmaya niyeti yoktur. Tim, Karabatak’tan gelen haberle harekete geçer. Hem Karabatak’ı almak hem de Dragan’ın planını engellemek için hazırladıkları tuzak Şero’nun son anda karar değiştirmesiyle Karabatak için hayati bir riske dönüşür.

 Söz Dizisi Eski Bölümlerde Yaşananlar

Reyting rekorları kıran dizi Söz en çok konuşulan, adından söz ettiren dizilerden bir tanesi. Yeni bölümde Savcı, artık oyunlardan sıkıldığını söylerken, Erdem Albay'ın Tim'e sözleri dikkat çekiyor. Büyük acılar yaşanıyor. Derya ise Yavuz'u sorguya çekiyor. Yavuz'un ''ben bitti demeden bitmez'' sözleri dikkat çekerken, Eylem'in çatışmadan sağ salim kurtulduğu görülüyor.

Erdem Albay'ın kızı Nazlı, kendine geliyor. Ateş, intikam için harekete geçerken, Tim arkadaşını yalnız bırakmıyor. Fethi ve Eylem yan yana çarpışıyor. Eylem'in hamile olması takipçileri endişelendiriyor. Fragmanın finalinde; Yavuz'un yakalanıp, kelepçe takıldığı görülüyor. Söz soluk kesen son bölümünde fırtınalar estiriyor. Son bölüme, Erdem Albay'a kurulan büyük tuzak ve yaşanan büyük acı damga vuruyor.

Son bölümde; Erdem’in evinde yaşanan patlama herkesi acıya boğar. Karabatak ve Tim haberi alır almaz Erdem’in yanına koşar ama acı haber hepsinin yüreğine bir bıçak gibi saplanacaktır. Tarık, Yavuz’u ortadan kaldırmak için yaptığı planın tıkır tıkır işlediğini sanır. Ama Yavuz bu yolda yalnız değildir. Yaraları iyileşip kendine geldiğinde onu öldürmeyen kurşunları tek tek sahiplerine iade etmek için yemin eder. İlk hedefi ona bu hain tuzağı kuran Tarık’tır… Sami ve Dragan ülke sınırında yeni kurulacak bir devlet umuduyla çalışmalarına hız vermiştir. Çaresiz insanların topraklarını satın almak için büyük bir katliama hazırlanmaktadırlar. Karabatak, patlamanın intikamını almak için saldırıyı yapanın peşine düşer. Ama bu yola çıkarken ne Tim ne de komutana haber verir. Yalnız ve her şeyi göze alarak, onlara bu acıyı yaşatanlardan hesap soracaktır. Karabatak’ın bu hamlesi büyük bir kriz yaratsa da Tim, onu canı pahasına çıktığı bu yolda yalnız bırakmayacaktır.

 59. Bölüm

Nadya’yı teslim alan Yavuz, Dragan’a fırsat vermeden çatışma alanından uzaklaşır. Tim ise o sırada çatışmaya müdahale etmek üzeredir. Yavuz bütün bu kıskaçtan sıyrılmasını bilir çünkü asıl planı o zaman devreye girecektir; Dragan sevgilisini geri alma umuduyla adım adım Yavuz’un kurduğu tuzağa doğru ilerlemektedir.

Yaşanılan başarısızlıklar sonucunda terörü finanse eden güçlerle bir araya gelen Nisan yeni bir yol haritası çizmek istemektedir. Dragan bu yol haritasının kilit adamı olacaktır. Ama Nadya’yı kaybeden Dragan artık Nisan’a da güvenini yitirmek üzeredir.

Dragan’nın emin olduğu tek şey Nadya’nın konuşmayacağıdır. Ama Yavuz onu köşeye sıkıştıracak bilgiyi Nadya’dan almayı başarır. O bilgi Dragan’ın kardeşidir.

Yavuz’un edindiği bilgiyle harekete geçen Tim Dragan’ı yakalamak için kardeşinin tutulduğu yere baskın düzenler.

Bu baskın Dragan’ın kendi canı pahasına kardeşinin hayatından vazgeçmek zorunda kalmasıyla bambaşka bir olay zincirini ateşleyecektir.

58. Bölüm

Dragan’ın verdiği virüsle ölümle burun buruna yaşayacak olan Yavuz, daha bu haberin etkisinden kurtulamadan Tim’e kurulan tuzağı yok etmek için harekete geçmek zorunda kalır.

Yavuz bu tuzağı engellemek için Behram’ı Tim’in elinden almak zorundadır. Hem kimliğini saklamak hem de Dragan’ın tehdidini yok etmek zorunda olan Yavuz, Kopuk’la birlikte bu kıskaçtan kurtulmak için tehlikeli bir plan yapar.

Tim’i düştüğü hain tuzaktan kurtaran Yavuz bu sefer bir takas yüzünden tekrar Dragan’la yüz yüze gelir. Bu takasın Nadya üzerinden yapılacağını öğrenen Dragan, Nadya’yı kaybetmemek için her şeyi göze alır ve takası engellemek için harekete geçer.

Tim de Behram operasyonunda buldukları izleri takip ederek takasın olacağı noktaya operasyon düzenlemek üzeredir. Yavuz tam bir çıkmaza düşmüştür. Nadya’yı kullanarak Dragan’ı yakalamak üzereyken Tim’le burun buruna gelmek üzeredir.


Yorumlar