Anasayfa /  Medya /  Dizi /  Fragman izle

Söz 54.Bölüm 2. Fragmanı izle Söz 53.Bölüm izle

Söz 54.Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı. STAR TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Söz dizisinin yeni bölümü 8 Ekim Pazartesi akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Abone ol
Abone ol 05 Ekim 2018 23:54

Söz 54.Bölüm 2. Fragmanı izle Söz 53.Bölüm izle

Başrollerinde Tolga Sarıtaş ve Deniz Baysal gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Söz bu hafta yayınlanacak mı?



SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?


Yavuz ve Dragan ve karşı karşıya geliyor.

Savcı Derya’ya yapılan saldırıyı önlemek isterken yaralanan Yavuz hastanede tedavi altına alınırken, Dragan en yakın adamlarından biri olan İvan’ı hapishaneden kaçırmak için harekete geçer.

Dragan’ın, İvan’ın yeteneklerinden faydalanarak hazırladığı asıl plan Milli Güvenlik Protolü’nü ele geçirmek üzere yapılmış bir sızma projesidir. Yavuz’un iyi olduğu haberiyle rahatlayan Tim, bu projenin başarılı olmaması için hemen harekete geçer.

Savcı Derya, hayatını kurtardığı için Yavuz’a minnettardır ama onun sadece bir tamirci olmadığına dair de şüphelenmeye başlamıştır.

Tim, Dragan’ın hain planını önlemek için hapishaneden kaçırılan İvan’ın peşindedir. Ama İvan’ın yakalanmamak için yaptığı hamle timi çok zor durumda bırakacaktır.

Yavuz ise Dragan’ın gizli terör destekçileriyle Berlin’de yaptığı toplantının detaylarını öğrenmek için harekete geçer. Elde ettiği bilgileri bir an önce Turan’a ulaştırması gerekmektedir. Ama o masada konuşulanlar Dragan ve Yavuz’u burun buruna getirir.

SÖZ SON BÖLÜM İZLE




Yorumlar