Anasayfa /  Medya /  Dizi /  Fragman izle

Söz 49.Bölüm 2. Fragmanı izle

Söz 49.Bölüm 2. Fragmanı yayınlandı. STAR TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Söz dizisinin yeni bölümü 4 Haziran Pazartesi akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Abone ol
Abone ol 04 Haziran 2018 01:23

Söz 49.Bölüm 2. Fragmanı izle

Başrollerinde Tolga Sarıtaş ve Aybüke Pusat gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Söz bu hafta yayınlanacak mı?



YENİ BÖLÜM ÖZETİ


Terör eylemini engellemek için Tim’in birkaç saati var... Torpidonun fırlatılmasıyla ölümle burun buruna gelen Bahar, Su, Nazlı ve Güler’i kurtarmak için Tim’in sadece birkaç saati vardır. Aksi bir durumda geminin imha edilmesi gerektiği için bu durum onların sonu olacaktır.

Artık sadece Derman’ın kontrolünde olan büyük terör eyleminin şehirlerdeki yapılanmasını çökertmek için Ataşe’den edinilen bilgiyle Eylem, Avcı ve Aşık harekete geçerken, Tim’in kalanı da Erdem önderliğinde ortak bir operasyonla ülke sularında seyreden bomba yüklü gemiye çıkartma yapar.

Derman, büyük terör eylemini gerçekleştirmek için artık son dakikalara girdiğinde hem milyonlarca vatandaşımızın hayatı hem de Bahar, Su, Nazlı ve Güler’in hayatı Tim’in başarılı olmasına bağlıdır.


Yorumlar