Anasayfa /  Medya /  Dizi /  Fragman izle

Söz 48.Bölüm 4. Fragmanı izle

Söz 48.Bölüm 4. Fragmanı yayınlandı. STAR TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Söz dizisinin yeni bölümü 28 Mayıs Pazartesi akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Abone ol
Abone ol 29 Mayıs 2018 02:08

Söz 48.Bölüm 4. Fragmanı izle

Başrollerinde Tolga Sarıtaş ve Aybüke Pusat gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Söz bu hafta yayınlanacak mı?



SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?


Başarılı bir operasyon sonucu Ataşe’yle birlikte Karabayır’a dönen Tim; Bahar, Nazlı, Su ve Güler’den haber alamamaktadır. İkiye bölünen Tim, hemen arama tarama çalışmalarına başlar. Bu sırada Yavuz ve Erdem hastanede müşahede altında tutulan Ataşe’yi sorgulamak için yola koyulur. Ama Ataşe’nin amacı Derman’a zaman kazandırmaktır ve konuşmaya niyeti yoktur.

Tim; Bahar, Nazlı, Su ve Güler’in kaçırıldığını öğrendiğinde, Yavuz’un elinde, Ataşe’den başka bilgi alabileceği kimse yoktur. Yavuz Ataşe’yi konuşturmak için askerlik hayatının bitmesini göze alarak planını devreye sokar.

Yavuz’un edindiği bilgiyle harekete geçen Türk Silahlı Kuvvetleri, Derman’ın büyük terör eylemini gerçekleşmek için kullanacağı gemiyi vurmaya hazırdır. Fakat kaçırılan Bahar, Nazlı, Su ve Güler’in gemide olduğundan kimsenin haberi yoktur.


Yorumlar