Anasayfa /  Medya /  Dizi /  Fragman izle

Söz 46.Bölüm 2. Fragmanı izle

Söz 46.Bölüm 2. Fragmanı yayınlanmıştır. STAR TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Söz dizisinin yeni bölümü 14 Mayıs Pazartesi akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Abone ol
Abone ol 10 Mayıs 2018 02:44

Söz 46.Bölüm 2. Fragmanı izle

Başrollerinde Tolga Sarıtaş ve Aybüke Pusat gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Söz bu hafta yayınlanacak mı?



SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?


Ataşe Agah’ı öldürmek için hamlesini yapar...

Derman’ın kaçma planı yüzünden sıkışıp kalan Yavuz, ölümüne de olsa savaşacaktır. Ama Erdem de canı pahasına Yavuz’u kurtarmaya kararlıdır.

Erdem’in belgeleri yerine ulaştırmasıyla Ataşe ve Derman’ın etekleri tutuşmaya başlamıştır. Medusa ve terörle olan bağlantıları ortaya çıkmak üzeredir. Yapacakları eylemleri hızlandırma kararı alırlar. Büyük bir terör eylemi için tetiğe basılmıştır. Hedefledikleri, tüm ülkede kaosa yol açacak büyüklükte bir eylemler zinciridir. Bu eylemlerin başrol ismi ise Derman’dır.

Agah, Ebu Zübeyir’den ilk adım olarak İstanbul’da yapılacak bir patlamanın bilgisini almıştır ama bunu ulaştırmak için hapishaneden sağ kurtarılması gerekmektedir. Ataşe ise Agah’ı öldürmek için hamlesini çoktan yapmıştır.

Yavuz ve Tim, Agah’ı kurtarmak için yola çıkar. Ama Ataşe’nin Tim’e hazırladığı sürpriz iki tarafı da elindeki tüm kozları oynamaya mecbur bırakacaktır.







Yorumlar