Anasayfa /  Medya /  Dizi /  Fragman izle

Söz 44.Bölüm 3. Fragmanı izle

Söz 44.Bölüm 3. Fragmanı (Önizleme) yayınlandı. STAR TV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Söz dizisinin yeni bölümü 30 Nisan Pazartesi akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

Abone ol
Abone ol 30 Nisan 2018 19:22

Söz 44.Bölüm 3. Fragmanı izle

Başrollerinde Tolga Sarıtaş, Serhat Kılıç ve Aybüke Pusat gibi ülkemizin sevilen oyuncularının yer aldığı Söz bu hafta yayınlanacak mı?



YENİ BÖLÜM ÖZETİ


Agah’ın deşifre olmasının aslında Medusa’yı önlemek için bir plan olduğunu öğrenen Yavuz, babasının hayatından endişe duysa da onun vereceği işareti beklemektedir.

Bu sırada Agah’ın yıllar boyunca biriktirdiği Medusa ve yabancı bürokratların kirli işlerini ortaya seren bilgilerle dolu bir dosyanın Ankara’ya ulaştırılması gerekmektedir. Erdem ve Yavuz bu görev için birlikte hareket ederken, Ataşe bu bilgilerin yerine ulaşmaması için onları takip etmektedir.

Derman’ın yapacağı eylem Yavuz’u hayati bir karar vermek zorunda bırakır.

Ebu Zübeyir’in tutulduğu özel hapishaneye gönderilen Agah, Medusa’ya dair bilgileri öğrenmek için harekete geçer. Agah’tan gelecek işaretle, onu tutulduğu yerden kurtarmak için harekete geçmeyi planlayan Tim, gerekli bilgileri Karabatak sayesinde elde eder..

Karabatak ise gece çıktığı görevde hiç ummadığı sürprizlerle karşılaşır.





Yorumlar